Fitness Valby - Træn i trygge omgivelser hos FYSIQ

Kunne du tænke dig at gå til fitness i Valby, hvor du både kan være i veludstyrede og trygge omgivelser, så kan FYSIQ byde dig velkommen i flere forskellige centre rundt omkring i København. Træn med rådgivning fra fysioterapeuter og andre eksperter.

FYSIQ har endnu ikke et fitness center i Valby, og derfor kan vi ikke tilbyde dig vores faciliteter her endnu, men du er mere end velkommen til at komme forbi vores klinik på Nørreport, eller du kan vælge at træne hos vores søsterklinik, FysioDanmark, i Vanløse eller på Frederiksberg.

Veludstyrede faciliteter

Du vil i alle vores fitnesscentre kunne finde gode faciliteter, udstyr af højt kvalitet, samt fagfolk, som kan hjælpe dig med øvelser, give gode råd og hjælpe til, hvis du behøver anden hjælp. Vi har nemlig stort fokus på, at gøre det til en god oplevelse for alle vores besøgende, at træne hos os.

Med udgangspunkt i den nyeste viden om behandlingsmetoder og fysik, har vi nøje udvalgt de forskellige dele af vores udstyr, herunder vægte, maskiner og lignende, som du kan bruge frit til din fitness, når du kommer forbi fra Valby til træning.

fysioterapeut Frederiksberg
fysioterapeut-frederiksberg-6

Gå til fitness nær Valby

Selvom vi ikke har et fitness center i Valby, kan du alligevel træne i gode og veludstyrede faciliteter. Du kan nemlig finde FYSIQ flere forskellige steder, blandt andet mange forskellige afdelinger på Amager, herunder i Ørestad, ved Femøren og i Dragør.

Foruden vores egne faciliteter, kan du også finde mange klinikker under FysioDanmark, som vi har et tæt samarbejde med, og som vi gerne anbefaler. Her kan du både finde klinikker nær Valby og i resten af Københavnsområdet, men også i over 80 andre byer landet over.

Fysioterapi og træning i Valby

Foruden vores muligheder for fitness, kan du i vores klinikker, nær Valby, også finde forskellige behandlingsmuligheder, herunder fysioterapi med en fysioterapeut i Valby, eller hvis det passer dig bedre, kan du også finde en fysioterapeut på Amagerbro eller en fysioterapeut på Nørrebro.

Du kan med fordel følge med i, hvor vi åbner nye afdelinger, hvad vi går og laver og meget andet på vores sociale medier, herunder Facebook og Instagram. Du kan til enhver tid kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for træning i Valby eller andre byer, samt fitness, sundhed og velvære.

fysioterapeut Frederiksberg
fysioterapeut Frederiksberg

Online fitness Valby

Har du ikke mulighed for at komme forbi én af vores klinikker til fitness nær Valby eller en anden by, kan du også vælge at følge vores forskellige hold, personlig træning og få rådgivning online.

Book dig ind gennem vores online booking, og se også hvilke hold, du kan tilmelde dig samt fremtidig holdplan, så du kan melde dig til netop de hold, øvelser og forskellige fitness, som du har lyst til eller behøver.