Performance træning hos FYSIQ

I FYSIQ Sport afdækker vi på, hvilket fysisk niveau du befinder dig og ud fra målsætningssamtaler afdække, hvad der specifikt er dit mål. Her ud fra kan vi sammensætte en individuel plan, der sikrer muligheden for indfrielse af dine fysiske mål.

En-til-en træning

Gennem 1:1 træning vil vi være i stand til hele tiden at sikre korrekt teknisk udførelse med den optimale intensitet. Ved variationer af øvelser, redskaber og dialog vil vi bestræbe os på at booste din motivation hele vejen indtil du når dit mål, også når hårde perioder kommer.

Teknisk træning

I FYSIQ Sport ved vi at første skridt på vejen mod en god fysisk træning afhænger af optimal kvalitet i udførelsen af dine styrkeøvelser. Vi er eksperter i instruktion af disse styrkeøvelser.

Hvis du skulle have svært ved udførelse af en eller flere øvelser, er vi i stand til at analysere, om det er din mangel på bevægelighed, stabilitet, styrke og/eller koordination. Herfra er det simpelt. Vi giver dig det, der skal til for, at du får den bedste kvalitet i din fysiske træning.

Kom til performance træning hos FYSIQ

Hypertrofi træning

I FYSIQ Sport ved vi, at næste skridt på vejen mod en god fysisk udvikling afhænger af optimal intensitet i udførelsen af dit styrkeprogram. Kroppens muskler bliver større og/eller stærkere, når de udsættes for stres. At stresse kroppen i hvert sæt og hver øvelse samtidig med at holde kvaliteten, er noget man skal lære.

Vi kalder det Quality Repitition Maximum. Denne form for træning sikrer en balance mellem stabilitet og maksimalt stress. Kun på denne måde beskytter man kroppen mod skade, samtidig med at den stresses i et omfang, der sikrer muskeltilvækst. Alt efter hvad dine mål er, og hvor meget tid du har til rådighed, opstiller vi programmer som muliggør indfrielse af dine mål.

Funktionel/eksplosiv træning

I FYSIQ Sport ved vi, at det i sport sjældent er nok at være stærk. Kraften i musklerne skal kunne udledes hurtigt og bruges i funktionelle sportsspecifikke funktioner. Når kroppen har fået den størrelse, stabilitet og kraft, der er ideel for din sport, vil vi flytte fokus over til at arbejde mod de eksplosive egenskaber i de funktioner du og din sport har brug for.

Dette kan gøres på flere måder. Tung styrketræning, eksplosiv træning, plyometrisk træning er nogle af de vigtige træningsformer, vi bruger. Vi igangsætter og oplærer dig i netop de træningsformer som du – og din sport har brug for.