Massage hos FYSIQ

Forkæl dig selv med en massage hos FYSIQ. Er du øm i ryggen, nakken eller skuldrene, eller trænger du bare til at nyde en god behandling, så benyt dig af muligheden for at få behandling af høj kvalitet af vores massører.

Massage 5 steder på Amager og i København

Massage lindrer alt fra kropssmerter til utilpashed og træningsømhed. I FYSIQ udføres behandlingen altid af veluddannet personale. Læs mere om massage Amager, Kastrup og Nørrebro, og book tid til din næste behandling.

Adresse

Åboulevard 28, 2200, København N

Åbningstider

Man – tors: 08.00-17:00
Fre: 08:00-17:00
Lør/søn: Lukket

Adresse

Digevej 114, 3. sal, 2300, København S

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:30
Fre: 07:00-19:00
Lør: 08:00-15:00

Adresse

Løjtegårdsvej 157,
2770, Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:00
Fre: 07:00-19:00
Lør: 08:00-13:00

Adresse

Kamillevej 4, 2770 Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 05.30-21:30
Fre: 05:30-19:00
Lør/søn: 08:00-16:00

Adresse

Bymandsgade 2,
2791, Dragør

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:30
Fre: 07:00-19:00
Lør: 09:00-14:00

Velvære massage

Velvære massage er en behagelig kropsmassage København og Amager, hvor hele kroppen arbejdes igennem med blide greb og strygninger. Der er lagt vægt på ren afslapning, hvor kroppen har mulighed for at koble af og lade op.

Denne type behandling virker afstressende og giver dig ro i sindet, og er til dig, som vil forkæle krop og sjæl.

Massage hos FYSIQ
massage amager

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage hos FYSIQ er en dybdegående behandling af øm, spændt og stresset muskulatur. Efter behandlingen vil du føle dig afstresset og mindre anspændt, hvilket kan give et stort løft i din almene velvære.

Fysiurgisk massage betegnes også som sportsmassage. Denne behandling kan derfor være god til dig, som har trænet hårdt, og har brug for at blive løsnet op. Vores sports massør står klar til at sætte ind de steder, der har særligt brug for opmærksomhed.

Priser på massage

Massage Pris
Massage hos stud.fys* (25 min)
kr. 299,-
Massage hos stud.fys* (55 min)
kr. 499,-
Massage hos massageterapeut (25 min)
kr. 325,-
Massage hos massageterapeut (55 min)
kr. 595,-

Forebyggende behandling

Når du vælger at benytte dig af fysiurgisk massage, vil et sådan forløb eller behandling ofte være både forebyggende og behandlende. Kropsmassage København og Amager går ind og behandler muskulaturen dybdegående, hvilket kan lindre kroniske lidelser og bevægelsesbesvær.

Du kan desuden kombinere eller supplere din massage med fysioterapi, hvis du ønsker ekstraordinær behandling af skader eller mobiliseringsproblemer. 

Vi skræddersyer dit forløb til dig, så det passer til din krop, dine behov samt ønsker for forebyggende behandling.

Se også Sundhed.dk her. 

Læg dig på vores massage briks og mærk forskellen

Alle har godt af en massage, uanset om man har trænet hårdt eller ej. I en stresset hverdag kan det være svært at finde tid til sig selv, men en behandling hos os behøver ikke tage mere end 25 minutter. 

Effekten taler for sig selv. Du vil hurtigt opdage, at det er en hverdagsluksus, der kan gøre underværker for krop og sjæl. Sidder du meget i den samme stilling på kontoret, eller har du bare meget at se til? Så spændes muskulaturen automatisk, måske endda uden, at du lægger mærke til det. 

Det kan derfor være en stor lettelse for mange at få arbejdet deres krop igennem, så disse spændinger kan forebygges eller lindres. Prøv selv at lægge dig på vores massage briks og mærk forskellen, vi garanterer for, at du vil ikke fortryde det.

Kropsmassage København og Amager

Prøv en sportsmassage Amager og København eller gør noget godt for dig selv med en almindelig velvære massage. Uanset hvilken type du vælger, står vores kompetente og dygtige personale klar til at give dig en god og personlig oplevelse. 

Hos FYSIQ er vores personale altid klar til at vejlede og lytte, har du nogle områder af kroppen, der har brug for særlig opmærksomhed eller hensyn. Du skal derfor ikke frygte en behandling hos os, har du skader eller døjer med smerter. 

Døjer du med skader, står vores sports massør klar til at give dig den bedst mulige behandling og vejledning til at passe på dig selv og din krop.

Find din massage København her.

Kombination af massage og fysioterapi

Er du allerede i et fysioterapi forløb, og overvejer at kombinere det med kropsmassage København eller Amager? Vi har gode erfaringer med at kombinere behandlinger, da disse har forskelligt fokus, og derfor også påvirker og hjælper kroppen på forskellig vis.

Du kan altid konsultere vores personale, skulle du være i tvivl om kombinationen af forskellige behandlinger. Vores massører studerer enten fysioterapi eller er uddannede massageterapeuter, så du er altid i faglige og kompetente hænder.

Massage København kombineret med fysioterapi

FAQ - Massage

Hvilke typer af massage findes der?

Hos FYSIQ tilbyder vi både velvære massage såvel som fysiurgisk massage, sportsmassage. Den ene er til dig der ønsker let lindring og behandling af kroppen, hvorimod sportsmassagen er mere dybdegående og behandler blandt andet skader.

Hvad er prisen på en professionel massage?

Hos FYSIQ har vi varierende priser, men hvor du finder behandlinger i prisklassen mellem 299-599 kr. Din pris afhænger af om du får behandling hos en stud.fys eller massageterapeut.

Kan gravide få massage?

Ja, gravide kan godt få massage. Hos FYSIQ, som er en del af FysioDanmark, tilbyder vi specifikt massage eller fysioterapi velegnet til gravide. Det er sundt for en gravid krop at blive bevæget og stimuleret, hvorfor det kan være en fordel.

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage indebære en dybdegående behandling af ømhed, stressede eller spændte muskler eller led. Det er også ofte kaldet sportsmassage. Det kan både være forebyggende for skader eller lidelser eller behandle kronisk bevægelsesbesvær.