Massage i FYSIQ

Forkæl dig selv med massage hos FYSIQ. Er du øm i ryggen, nakken eller skuldrene, eller trænger du bare til at nyde en god behandling, så benyt dig af muligheden for at få behandling af høj kvalitet hos FYSIQ.

Massage 6 steder på Amager og i København

Massage lindrer alt fra morgensurhed til træningsømhed. I FYSIQ udføres behandlingen altid af veluddannet personale. Læs mere om massage Amager, Kastrup og Nørrebro, da vi er at finde ved Nørreport.

Velvære massage

Velvære massage er en behagelig behandling, hvor hele kroppen arbejdes igennem med blide greb og strygninger. Der er lagt vægt på ren afslapning, hvor kroppen har mulighed for at koble af og lade op. Denne type behandling virker afstressende og giver dig ro i sindet, og er til dig, som vil forkæle krop og sjæl.

Massage hos FYSIQ
massage amager

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage hos FYSIQ er en dybdegående behandling af øm, spændt og stresset muskulatur. Efter behandlingen vil du føle dig afstresset og mindre anspændt. Det giver et generelt løft i din almene velvære. Fysiurgisk massage betegnes også sportsmassage mange steder. Denne behandling kan være god til dig, som har trænet hårdt og har brug for at blive løsnet lidt op.

Priser på massage

Massage Pris
Massage hos stud.fys* (25 min)
kr. 299,-
Massage hos stud.fys* (55 min)
kr. 499,-
Massage hos massageterapeut (25 min)
kr. 325,-
Massage hos massageterapeut (55 min)
kr. 550,-

Forebyggende behandling

Når du vælger at benytte dig af fysiurgisk massage, vil et sådan forløb eller behandling ofte være både forebyggende og behandlende. Det går ind og behandler muskulaturen dybdegående, hvilket kan lindre kroniske lidelser eller bevægelsesbesvær.

Du kan desuden kombinere eller supplere din massage med fysioterapi, hvis du ønsker ekstraordinær behandling af skader eller mobiliseringsproblemer. 

Vi skræddersyer dit forløb til dig, så det passer til din krop, dine behov og ønsker for forebyggende behandling.

FAQ - Massage

Hvilke typer af massage findes der?

Hos FYSIQ tilbyder vi både velvære massage såvel som fysiurgisk massage, sportsmassage. Den ene er til dig der ønsker let lindring og behandling af kroppen, hvorimod sportsmassagen er mere dybdegående og behandler blandt andet skader.

Hvad er prisen på en professionel massage?

Hos FYSIQ har vi varierende priser, men hvor du finder behandlinger i prisklassen mellem 299-599 kr. Din pris afhænger af om du får behandling hos en stud.fys eller massageterapeut.

Kan gravide få massage?

Ja, gravide kan godt få massage. Hos FYSIQ, som er en del af FysioDanmark, tilbyder vi specifikt massage eller fysioterapi velegnet til gravide. Det er sundt for en gravid krop at blive bevæget og stimuleret, hvorfor det kan være en fordel.

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage indebære en dybdegående behandling af ømhed, stressede eller spændte muskler eller led. Det er også ofte kaldet sportsmassage. Det kan både være forebyggende for skader eller lidelser eller behandle kronisk bevægelsesbesvær.