Efterfødseltræning

Efterfødsel i FYSIQ er til dig, der har født vaginalt eller ved kejsersnit og som enten:

Individuelt

Her drejer det sig om dig, dine ønsker og mål.

Forløbet kan være på to måder:

1. Der udarbejdes et hjemmeprogram ud fra de fund der blev fundet i undersøgelsen. Programmet laves hjemme og du kommer til tjek/test for at se hvordan det går og nye øvelser bliver eventuelt sat på.

2. Det kan også være et forløb hvor du kommer i FYSIQ og har individuel fysioterapeutisk træning hos os, ud fra de fund der blev fundet i undersøgelsen, samt hvad dine mål og ønsker med træningen skal være. Du har selvfølgelig baby med.

Nyt efterfødsels hold

Hold

Her går du på et hold. Holdet kører over en periode på 8 uger med en gang træning om ugen af 75 min pr. gang og baby er selvfølgelig med.

Female circle priser

Efterfødsel hold

Træningen har fokus på at styrke din bækkenbund, mave, ryg, og balder, og vil dermed kunne påvirke din kropsholdning. Du vil få øget din kropsbevidsthed og fysiske velvære. Styrkelse af stabilitet omkring bækken og lænd vil reducere eventuelle belastningsrelaterede smerter. Din fysiske styrke og muskelsamspil i kroppen vil forbedres, så du får de bedste forudsætninger for at kunne vende tilbage til din foretrukne træning. Der vil i træningen være individuel vejledning og supervision, hvor du bliver guidet igennem øvelser, som sikrer, at du træner på rette niveau under hensyntagen til kroppen.

Gennem forløbet er det muligt at få ultralydsskannet dine mavemuskler, udmåle
mellemrummet og få vurderet senen mellem den lige mavemuskel.

Det er muligt at få et supplerende hjemme træningsprogram, som kan understøtte holdtræningen.