Fysioterapeut med henvisning - Læs her om priser og tilskud

Hos FYSIQ kan du få god og professionel behandling af en fysioterapeut med henvisning i København. Vi arbejder til daglig med at behandle alle mulige former for skader, gener og smerter med faste priser, som ikke ændrer sig.

Med en henvisning fra din praktiserende læge kan du få tilskud til din behandling hos FYSIQ. Dette tilskud betyder, at du kan få 40% på vores behandlinger, så længe vores fysioterapeut har modtaget din henvisning fra lægen inden for to måneder efter udstedelsen.

Vi tager hånd om dig

Hvad end det skulle være gener i muskler, led eller nerver, eller om du skulle have kroniske smerter i eksempelvis nakke eller ryg, så står vores fysioterapeuter altid klar til at tage hånd om dig og dine udfordringer, så I sammen kan finde en løsning på problemet.

Når du kommer til vores fysioterapeut med henvisning fra lægen, vil der altid først laves en gennemgående undersøgelse og mulig udredelse af din situation, så det kan kortlægges præcist, hvor det er, at du behøver vores hjælp og ekspertise i København.

I nogle tilfælde vil det være muligt at deltage i vores holdtræninger med andre, der har samme eller lignende gener eller smerter, som du med fordel kan sparre og dele oplevelser med. Dette er med til at styrke gåpåmodet og kampgejsten hos mange.

Læs her mere om fysioterapi hos Sundhed.dk.

fysioterapeut med henvisning
fysioterapeut med henvisning

Tilskud og vederlagsfri behandling

I nogle tilfælde vil der være mulighed for yderligere tilskud, som vil gøre vores priser endnu billigere end de 40%. Dette er typisk tilfælde, hvor du måtte lide af en kronisk lidelse eller et handicap, som udfordrer din daglige bevægelse i svær grad. Dette gælder forskellige funktionsnedsættelser og svære fysiske handicap.

Desuden er det muligt at få vederlagsfri behandling, hvis du har fremskridende funktionsnedsættelse eller stærke smerter, der gør det svært at have en normal hverdag. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med gigt og lignende lidelser, hvor kroppen er udfordret.

Ønsker du at vide mere om vores priser og de forskellige tilskud, du kan få, kan du med fordel kontakte os, eller tale videre med din egen læge, som helt sikkert kan hjælpe dig med at finde relevante tilskud.

Besøg vores fysioterapeut med henvisning

Har du fået en henvisning fra din praktiserende læge, kan du med fordel få effektiv og professionel behandling hos FYSIQ. Vi har nemlig flere klinikker rundt omkring i København og hovedstadsområdet, som du kan besøge, når smerterne virker uoverskuelige, eller når dine gener er blevet værre eller ikke går væk ved anden behandling.

Vi tilbyder både behandling med fysioterapi, massage, kostvejledning, sundhedstjek, samt fitness med personlig træning eller holdtræning i København. Vi har mange forskellige hold, som du kan tilmelde dig, herunder til cykling, yoga, pilates og mere intensive hold med fokus på puls og cardio. Med andre ord: Vi har noget for enhver.

Så skal du til fysioterapeut med henvisning, kan du roligt vælge FYSIQ i bl.a. Ørestad, Femøren eller på Nørreport. Her tager vi gerne imod dig og lægger, i fællesskab, en plan for, hvad vi kan gøre for dig med en fysioterapeut med henvisning.

fysioterapeut med henvisning