Fysioterapeut med henvisning - Læs her om priser og tilskud

Hos FYSIQ kan du få god og professionel behandling af en fysioterapeut med henvisning i København. Vi arbejder til daglig med at behandle alle mulige former for skader, gener og smerter med faste priser, som ikke ændrer sig.

FYSIQ - Fysioterapeut med henvisning

Med en henvisning fra din praktiserende læge kan du få tilskud til din behandling hos FYSIQ. Dette tilskud betyder, at du kan få 40% på vores behandlinger, så længe vores fysioterapeut har modtaget din henvisning fra lægen inden for to måneder efter udstedelsen.

Vi tager hånd om dig

Hvad end det skulle være gener i muskler, led eller nerver, eller om du skulle have kroniske smerter i eksempelvis nakke eller ryg, så står vores fysioterapeuter altid klar til at tage hånd om dig og dine udfordringer, så I sammen kan finde en løsning på problemet.

Når du kommer til vores fysioterapeut med henvisning fra lægen, vil der altid først laves en gennemgående undersøgelse og mulig udredelse af din situation, så det kan kortlægges præcist, hvor det er, at du behøver vores hjælp og ekspertise med fysioterapi i København.

I nogle tilfælde vil det være muligt at deltage i vores holdtræninger med andre, der har samme eller lignende gener eller smerter, som du med fordel kan sparre og dele oplevelser med. Dette er med til at styrke gåpåmodet og kampgejsten hos mange.

Læs her mere om fysioterapi hos Sundhed.dk.

Fysioterapi hos FYSIQ

Tilskud og vederlagsfri behandling

I nogle tilfælde vil der være mulighed for yderligere tilskud, som vil gøre vores priser endnu billigere end de 40%. Dette er typisk tilfælde, hvor du måtte lide af en kronisk lidelse eller et handicap, som udfordrer din daglige bevægelse i svær grad. Dette gælder forskellige funktionsnedsættelser og svære fysiske handicap.

Desuden er det muligt at få vederlagsfri behandling, hvis du har fremskridende funktionsnedsættelse eller stærke smerter, der gør det svært at have en normal hverdag. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med gigt og lignende lidelser, hvor kroppen er udfordret.

Ønsker du at vide mere om vores priser og de forskellige tilskud, du kan få, kan du med fordel kontakte os, eller tale videre med din egen læge, som helt sikkert kan hjælpe dig med at finde relevante tilskud.

Hvad kan vi tilbyde som fysioterapeut med henvisning?

Når du bliver henvist til fysioterapi af din læge, er det en god idé at tage kontakt hurtigst muligt, så vi sammen kan hjælpe med din skade, smerter eller andre gener. Vores behandlere er alle veluddannede og dygtige, og står klar til at sammensætte et forløb, der matcher dig og din krops behov. 

Ingen forløb er ens hos FYSIQ, da vi ved, at ingen mennesker eller kroppe er ens. Vi gør os derfor umage for at dit forløb hos en fysioterapeut med henvisning bliver tilfredsstillende og har en hurtigt og positiv effekt.

Et forløb kan eksempelvis bestå af klassisk fysioterapi og genoptræning eventuelt suppleret med massage. Det kan også være, at vi anbefaler, at du er med på nogle af vores træningshold, hvis det kunne være fordelagtigt for din skade eller dine smerter. Mulighederne er mange, når du vælger FYSIQ. 

Meget mere en klassisk fysioterapi

Udover vores behandlinger med fysioterapi, massage og genoptræning, tilbyder vi en række andre ting, du måske kunne være interesseret i, i dit forløb hos en fysioterapeut med henvisning.

Vi kan også hjælpe dig med kostvejledning, hvis du eksempelvis ønsker at blive stærkere efter en skade, og din kost kan hjælpe dig på vej. Vi kan også lave et sundhedstjek, hvis du gerne vil gøre noget godt for dit helbred, men ikke ved, hvor du skal starte. 

Her får du en personlig sundhedsprofil, der giver dig et unikt indblik i din mentale, fysiske og sociale sundhed.

5 TRIN I DIT BEHANDLINGSFORLØB

Besøg vores fysioterapeut med henvisning

Har du fået en henvisning fra din praktiserende læge, kan du med fordel få effektiv og professionel behandling hos FYSIQ. Vi har nemlig flere klinikker rundt omkring i København og hovedstadsområdet, som du kan besøge, når smerterne virker uoverskuelige, eller når dine gener er blevet værre eller ikke går væk ved anden behandling.

Vi tilbyder både behandling med fysioterapi, massage, kostvejledning, sundhedstjek, samt fitness med personlig træning eller holdtræning i København. Vi har mange forskellige hold, som du kan tilmelde dig, herunder til cykling, yoga, pilates og mere intensive hold med fokus på puls og cardio. Med andre ord: Vi har noget for enhver.

Så skal du til fysioterapeut med henvisning, kan du roligt vælge FYSIQ i bl.a. ØrestadFemøren, hvor disse alle er tæt på Amagerbrogade eller på Nørreport. Her tager vi gerne imod dig og lægger, i fællesskab, en plan for, hvad vi kan gøre for dig med en fysioterapeut med henvisning.

Du er også velkommen selvom du kommer hele vejen fra ValbyNørrebro eller andre områder tæt på vores klinikker.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

massage amager

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi indebærer behandling af bløddele såsom muskulatur, sener og led. Fokus ligger på bevægelighed og generelt bevægelsesapparatet. Derfor arbejdes der ved sådanne behandlinger med mobilisering og kropsfunktioner.

Er du i tvivl, om du har behov for fysioterapi eller ej, så kan du altid kontakte os og høre nærmere om dine behov for fysioterapi og en fysioterapeut med henvisning.

FAQ - Fysioterapeut med henvisning

Hvem kan få en henvisning til en fysioterapeut?
Det er den praktiserende læge, der beslutter, om du har behov for en henvisning. Det er derfor alle der kan få en henvisning, hvis lægen mener, at det er nødvendigt.

Hvordan får man en henvisning til fysioterapi?
Hvis du tror, at du har brug for behandling fra en fysioterapeut, er det en god ide at gå til lægen først. Det er nemlig den praktiserende læge, der vurderer, om du har brug for en henvisning til fysioterapi.

Hvor meget sparer man hos en fysioterapeut med en henvisning?
Hvis du har fået en henvisning til en fysioterapeut fra lægen, så kan du få tilskud på omkring 40% på de fleste af dine behandlinger. Der er dog nogle undtagelser, men det kan du altid snakke med din fysioterapeut om.

Hvilken behandling kan jeg få hos en fysioterapeut med en henvisning?
Når du har fået en henvisning til fysioterapeut, skal du tage kontakt til klinikken, og fortælle dem, hvad det er, du har brug for hjælp til. Oftest vil du booke en indledende konsultation, hvor du bliver undersøgt, så fysioterapeuten kan lægge en plan for din behandling.