Fysioterapeut med henvisning - Læs om priser og tilskud

Med en henvisning fra din læge, kan du få tilskud til fysioterapi hos FYSIQ. Vi behandler alle former for skader, gener og smerter. Når du får fysioterapi med henvisningen er prisen fastsat af sygesikringen. 

Fysioterapeut med henvisning

Med en henvisning fra din praktiserende læge kan du få tilskud til din behandling hos vores fysioterapeuter i FYSIQ. Tilskuddet betyder, at du kan få 40% tilskud på vores behandlinger. Hvis du har et langvarigt svært fysisk handicap har du mulighed for at få dækket op til 100% af din behandling (såkaldt vederlagsfri fysioterapi). Din henvisning fra lægen skal være udstedt inden for de seneste 2 måneder for at kunne benyttes. 

Alle kan henvises til almen fysioterapi, mens den vederlagsfri fysioterapi omfatter:

1. Personer med varigt svært fysisk handicap

2. Personer uden svært fysisk handicap med progressiv sygdom.

Tilskud fra Sygeforsikring "danmark"

Hvis du er medlem af Sygeforsikring “danmark” har du også mulighed for at få tilskud til fysioterapi – uanset om du har en henvisning eller ej. 

Tilskuddene gælder både for individuelle konsultationer, samt fysioterapeutisk holdtræning

Fysioterapi priser (med og uden henvisning)

Vi har lavet en oversigt over alle vores priser inden for fysioterapi, både med og uden henvisning, samt eventuelle ekstraydelser som shockwave eller laser. 

Du kan finde alle vores priser på fysioterapi her. 

Hvor kan jeg få fysioterapi med henvisning?

Du kan få fysioterapi med henvisning på alle klinikker har der har en overenskomst med sygesikringen. I FYSIQ tilbyder vi fysioterapi med henvisning på følgende klinikker:

København: Nørreport, Nørrebro

Amager: Ørestad, Tårnby, Kastrup, Dragør

 

Se FYSIQs fysioterapi klinikker på kortet her:

Adresse

Kamillevej 4, 2770 Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 05.30-21:30
Fre: 05:30-19:00
Lør/søn: 08:00-16:00

Adresse

Løjtegårdsvej 157,
2770, Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:00
Fre: 07:00-19:00
Lør: 08:00-13:00

Adresse

Bymandsgade 2,
2791, Dragør

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:30
Fre: 07:00-19:00
Lør: 09:00-14:00

Adresse

Digevej 114, 3. sal, 2300, København S

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:30
Fre: 07:00-19:00
Lør: 08:00-15:00

Adresse

Åboulevard 28
2200, København N

Åbningstider

Man – tors: 07.00-18:00
Fre: 07:00-15:00
Lør, søn: Lukket

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 07.00-17:00
Fre: 07:00-17:00
Lør, søn: Lukket

Hordan får jeg en henvisning fra lægen?

Du skal blot tage kontakt til din praktiserende læge eller special læge og booke en tid. Lægen undersøger hvorvidt du har behov for fysioterapeutisk behandling og udskriver derefter en henvisning til fysioterapi.

Når du har fået din henvisning anbefaler vi, at du tager kontakt til FYSIQ hurtigst muligt, så vi kan igangsætte behandlingen og afhjælpe din skade, smerter eller gener. 

Husk, at din henvisning SKAL aktiveres inden for 2 måneder for at være gyldig.

Vi tager hånd om dig

Vi står klar til at hjælpe dig uanset om du har en henvisning til fysioterapi eller ej.

Vi har en aktiv tilgang til fysioterapi, hvilket betyder, at du udover at få manuel behandling også skal forvente at komme i gang med genoptræning i vores træningscentre. Dette kan både foregå individuelt, sammen med fysioterapeuten eller på holdtræning.

Alle FYSIQs fysioterapeuter er certificeret i de nyeste kliniske retningslinjer, hvilket sikrer at du som patient altid møder en fysioterapeut med opdateret viden. 

Læs her mere om fysioterapi hos Sundhed.dk.

Fysioterapi hos FYSIQ
Fysioterapi med henvisning - det får du

Mere end fysioterapi

I FYSIQ har vi samlet en lang række af sundhedstilbud under samme tag, så du som patient kun behøver at komme ét sted for at blive din skade kvit og samtidig holde dig sund og frisk på den lange bane.

Efter et endt behandlingsforløb (eller samtidig) benytter mange patienter FYSIQs fitnesscentre til at genoptræne og dyrke fitness. Du har desuden mulighed for at få kostvejledning, personlig træning, sundhedstjek og massage.

Disse services er uafhængig af din fysioterapi henvisning. 

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi indebærer behandling af bløddele såsom muskulatur, sener og led. Fokus ligger på bevægelighed og generelt bevægelsesapparatet. Derfor arbejdes der ved sådanne behandlinger med mobilisering og kropsfunktioner.

Er du i tvivl, om du har behov for fysioterapi eller ej, så kan du altid kontakte os og høre nærmere om dine behov for fysioterapi og en fysioterapeut med henvisning.

massage amager

Er fysioterapi med henvisning gratis?

Der findes to former for fysioterapi med henvisning; Almen fysioterapi og vederlagsfri fysioterapi. Hvis du er kvalificeret til at få vederlagsfri behandling vil du få gratis fysioterapi inden for de rammer, som sygesikringen laver. Vær opmærksom på, at der kan forekomme ventetid på vederlagsfri fysioterapi, da vi har meget større efterspørgsel end vi kan efterkomme. Kontakt klinikken for at blive skrevet op på vores venteliste. 

Hvis ikke du kan få vederlagsfri fysioterapi har du mulighed for at få almen fysioterapi med en henvisning fra lægen. Dette giver et tilskud på 40% af behandlingsprisen. 

Husk at du altid kan få tilskud fra Sygeforsikring “danmark”, såfremt du er medlem. 

FAQ - Fysioterapeut med henvisning

Hvem kan få en henvisning til fysioterapi?
Alle med behov for fysioterapi kan få en henvisning fra den praktiserende læge eller speciallæge. 

Hvordan får man en henvisning til fysioterapi?
Du skal booke en tid hos din praktiserende læge, som derefter laver en henvisning til fysioterapi såfremt vurderer at der er et behov for fysioterapeutisk behandling / genoptræning. 

Hvor meget sparer man hos en fysioterapeut med en henvisning?
Hvis du har fået en henvisning til fysioterapi fra lægen, så kan du få tilskud på omkring 40-100% afhængigt af om du får en henvisning til almen fysioterapi eller en henvsning til vederlagsfri fysioterapi. Vær opmærksom på at der kan forekommer ydelser, der ikke er tilskud til eksempelvis laserbehandling eller shockwave.

Hvilken behandling kan jeg få hos en fysioterapeut med en henvisning?
Du får samme behandling, som når du ikke har en henvisning til fysioterapi. Det vil sige indledende konsultation og undersøgelse efterfulgt af behandling og genoptræning. Kontakt FYSIQ i dag, så hjælper vi dig hurtigt i gang.