Fysioterapeut med henvisning - Læs her om priser og tilskud

Hos FYSIQ kan du få god og professionel behandling af en fysioterapeut med henvisning i København. Vi arbejder til daglig med at behandle alle mulige former for skader, gener og smerter med faste priser, som ikke ændrer sig.

FYSIQ - Fysioterapeut med henvisning

Med en henvisning fra din praktiserende læge kan du få tilskud til din behandling hos FYSIQ. Dette tilskud betyder, at du kan få 40% på vores behandlinger, så længe vores fysioterapeut har modtaget din henvisning fra lægen inden for to måneder efter udstedelsen.

Adresse

Kamillevej 4, 2770 Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 05.30-21:30
Fre: 05:30-19:00
Lør/søn: 08:00-16:00

Adresse

Løjtegårdsvej 157,
2770, Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:00
Fre: 07:00-19:00
Lør: 08:00-13:00

Adresse

Bymandsgade 2,
2791, Dragør

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:30
Fre: 07:00-19:00
Lør: 09:00-14:00

Adresse

Digevej 114, 3. sal, 2300, København S

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:30
Fre: 07:00-19:00
Lør: 08:00-15:00

Adresse

Københavns lufthavn,
CPH Sundhedshus,
2770 Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 08.00-17:00
Fre: 08:00-14:00

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Adresse

Dahlerupsgade 3, 1603 København V

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Vi tager hånd om dig

Hvad end det skulle være gener i muskler, led eller nerver, eller om du skulle have kroniske smerter i eksempelvis nakke eller ryg, så står vores fysioterapeuter altid klar til at tage hånd om dig og dine udfordringer, så I sammen kan finde en løsning på problemet.

Når du kommer til vores fysioterapeut med henvisning København, fra lægen, vil der altid først laves en gennemgående undersøgelse og udredning af din situation, så det kan kortlægges præcist, hvor det er, at du behøver vores hjælp og ekspertise med fysioterapi i København.

I nogle tilfælde vil det være muligt at deltage i vores holdtræninger med andre, der har samme eller lignende gener eller smerter, som du med fordel kan sparre og dele oplevelser med. Dette er med til at styrke gåpåmodet og kampgejsten hos mange.

Læs her mere om fysioterapi hos Sundhed.dk.

Fysioterapi hos FYSIQ

Tilskud og vederlagsfri behandling

I nogle tilfælde vil der være mulighed for yderligere tilskud, som vil gøre vores priser endnu billigere end de 40%. Dette er typisk tilfælde, hvor du måtte lide af en kronisk lidelse eller et handicap, som udfordrer din daglige bevægelse i svær grad. Dette gælder forskellige funktionsnedsættelser og svære fysiske handicap.

Desuden er det muligt at få vederlagsfri behandling, hvis du har fremskridende funktionsnedsættelse eller stærke smerter, der gør det svært at have en normal hverdag. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med gigt og lignende lidelser, hvor kroppen er udfordret.

Ønsker du at vide mere om pris for fysioterapi med henvisning og de forskellige tilskud, du kan få, kan du med fordel kontakte os, eller tale videre med din egen læge, som helt sikkert kan hjælpe dig med at finde relevante tilskud.

Hvad kan vi tilbyde som fysioterapeut med henvisning?

Når du får en fysioterapi henvisning af din læge, er det en god idé at tage kontakt hurtigst muligt, så vi sammen kan hjælpe med din skade, smerter eller andre gener. Vores behandlere er alle veluddannede og dygtige, og står klar til at sammensætte et forløb, der matcher dig og din krops behov.

Ingen forløb er ens, hos FYSIQ, da vi ved, at ingen mennesker eller kroppe er ens. Vi gør os derfor umage for at dit forløb hos en fysioterapeut med henvisning i København bliver tilfredsstillende og har en hurtigt og positiv effekt.

Et forløb kan eksempelvis bestå af klassisk fysioterapi og genoptræning eventuelt suppleret med massage. Det kan også være, at vi anbefaler, at du er med på nogle af vores træningshold, hvis det kunne være fordelagtigt for din skade eller dine smerter. Mulighederne er mange, når du vælger FYSIQ.

Læs mere om mulighederne for fysioterapi i København eller Århus her.

Fysioterapi med henvisning - det får du

Hvad får du ved fysioterapi med henvisning?

Hvis du har fået en henvisning til fysioterapi, så er du allerede et skridt tættere på bedring og en hverdag uden smerter. Når du har fået din henvisning og booker en tid hos os, så vil du altid blive mødt af et velforberedt, veluddannet og top professionelt personale, der står klar til at tage imod dig og hjælpe.

Indledningsvis vil vi altid foretage en udredning, så vi i fællesskab kan finde dem til den bedste og mest optimale behandlingsform for dig og dine gener eller smerter. Vi synes nemlig også det er vigtigt at have dit synspunkt og dine erfaringer med i tilrettelæggelsen af dit behandlingsforløb. Hos FYSIQ er intet behandlingsforløb ens, da vi tager udgangspunkt i hver enkelt person.

Ved behandling hos en fysioterapeut med henvisning hos FYSIQ, ser vi gerne at din behandling ikke overstiger dit budget, samtidig med, at vi ønsker, du kommer hurtigt på benene igen. Derfor har vores behandlinger altid fokus på effektivitet og fremgang, og vi evaluerer løbende, så vi kan vurdere om der skal laves ændringer i dit forløb.

Meget mere en klassisk fysioterapi

Udover vores behandlinger med fysioterapi, massage og genoptræning, tilbyder vi en række andre ting, du måske kunne være interesseret i, i dit forløb hos en fysioterapeut med henvisning.

Vi kan også hjælpe dig med kostvejledning, hvis du eksempelvis ønsker at blive stærkere efter en skade, og din kost kan hjælpe dig på vej. Vi kan også lave et sundhedstjek, hvis du gerne vil gøre noget godt for dit helbred, men ikke ved, hvor du skal starte. 

Her får du en personlig sundhedsprofil, der giver dig et unikt indblik i din mentale, fysiske og sociale sundhed.

5 TRIN I DIT BEHANDLINGSFORLØB

Besøg vores fysioterapeut med henvisning København

Har du fået en henvisning fra din praktiserende læge, kan du med fordel få effektiv og professionel behandling hos FYSIQ. Vi har nemlig flere klinikker rundt omkring i København og hovedstadsområdet, som du kan besøge, når smerterne virker uoverskuelige, eller når dine gener er blevet værre eller ikke går væk ved anden behandling.

Vi tilbyder både behandling med fysioterapi, massage, kostvejledning, sundhedstjek, samt fitness med personlig træning eller holdtræning i København. Vi har mange forskellige hold, som du kan tilmelde dig, herunder til cykling, yoga, pilates og mere intensive hold med fokus på puls og cardio. Med andre ord: Vi har noget for enhver.

Så skal du til fysioterapeut med henvisning, kan du roligt vælge FYSIQ i bl.a. ØrestadFemøren, som alle er tæt på Amagerbrogade eller på Nørreport. Her tager vi gerne imod dig og lægger, i fællesskab, en plan for, hvad vi kan gøre for dig med en fysioterapeut med henvisning København.

Du er også velkommen selvom du kommer hele vejen fra ValbyNørrebro eller andre områder tæt på vores klinikker.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

massage amager

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi indebærer behandling af bløddele såsom muskulatur, sener og led. Fokus ligger på bevægelighed og generelt bevægelsesapparatet. Derfor arbejdes der ved sådanne behandlinger med mobilisering og kropsfunktioner.

Er du i tvivl, om du har behov for fysioterapi eller ej, så kan du altid kontakte os og høre nærmere om dine behov for fysioterapi og en fysioterapeut med henvisning.

Få energien tilbage

Ingen fortjener at leve med smerter, og det kan sommetider være nødvendigt at få behandling, så kroppen kan blive sig selv igen. Skal du til fysioterapi med henvisning, er det vigtigt at finde et sted, der tager dig og din situation alvorlig.

Døjer du med smerter i hverdagen, kan det føles som om, at alt energi bliver brugt på dette. Det kan være utrolig anstrengende og belastende, og for nogle bliver det endda så slemt, at de må sygemeldes. 

Hos FYSIQ står vi klar med behandling og vejledning, så du kan få den hjælp, du har brug for. Vores kompetente terapeuter gør altid deres ypperste for at imødekomme dig og dine behov, så du kan være helt tryg, når du booker tid til en behandling hos os. 

Vi hjælper meget gerne, så du kan få energien og glæden tilbage; både når det gælder fysioterapeut med henvisning og uden.

Selv når du er på ferie, kan du få den behandling, du behøver. Få blandt andet behandling med fysioterapi i Nordjylland, herunder i Aalborg.

Er fysioterapi med henvisning gratis?

Det er ikke gratis, men med en fysioterapeut med henvisning København medfølger et tilskud, der gør behandlingen mere overkommelig at betale. Der er forskellige priser for konsultationer; en pris for fysioterapi med henvisning, uden henvisning, samt med eller uden tilskud fra Danmark.

Her hos FYSIQ har vi en overenskomst med sygesikringen, men da efterspørgslen er langt højere end den kapacitet, som regionen tildeler, så kan der godt forekomme ventetid, hvis du ønsker at komme til behandling hos os med sygesikringstilskud.

Hvis du skal til en fysioterapeut med henvisning København, så skal du være opmærksom på, at det ikke er alle vores behandlinger og konsultationer, du kan få en henvisning til. Det kan du læse meget mere om pris for fysioterapi med henvisning og meget mere.

Bliv klogere på, hvad er lønnen for en fysioterapeut her.

FAQ - Fysioterapeut med henvisning

Hvem kan få en henvisning til fysioterapi?
Det er den praktiserende læge, der beslutter, om du har behov for en henvisning. Det er derfor alle der kan få en henvisning, hvis lægen mener, at det er nødvendigt.

Hvordan får man en henvisning til fysioterapi?
Hvis du tror, at du har brug for behandling fra en fysioterapeut, er det en god ide at gå til lægen først. Det er nemlig den praktiserende læge, der vurderer, om du har brug for en henvisning til fysioterapi.

Hvor meget sparer man hos en fysioterapeut med en henvisning?
Hvis du har fået en henvisning til fysioterapi fra lægen, så kan du få tilskud på omkring 40% på de fleste af dine behandlinger. Der er dog nogle undtagelser, men det kan du altid snakke med din fysioterapeut om.

Hvilken behandling kan jeg få hos en fysioterapeut med en henvisning?
Når du har fået en henvisning til fysioterapi, skal du tage kontakt til klinikken, og fortælle dem, hvad det er, du har brug for hjælp til. Oftest vil du booke en indledende konsultation, hvor du bliver undersøgt, så fysioterapeuten kan lægge en plan for din behandling.