Fysioterapeut Amagerbro - Den bedste fysioterapi nær dig

Din krop og sundhed er ikke noget du bør gå på kompromis med, og derfor bør du vælge den absolut bedste fysioterapeut på Amagerbro, som er i nærheden. Vi har endnu ikke en klinik på Amagerbro, men vi har faciliteter hele 5 steder på Amager, som er værd at besøge.

Fysioterapeut Amagerbro

Vi har tilbud om alt fra fysioterapi, fitness, massage, sundhedstjek og kostvejledning med mere, så hos os kan du få det hele ét sted. Du vil være garanteret behandling og vejledning af en veluddannet fysioterapeut, der altid er opdateret på den nyeste viden. 

Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med alt fra behandling til genoptræning og performance træning. Vi byder alle velkommen, uanset om du måtte døje med en skade, ønsker vejledning i forhold til sundhed eller træning, både individuelt eller på hold. Find den klinik som er nærmest dig på Amager.

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Online træning på Amagerbro

Vi tilbyder et online træningsunivers for vores medlemmer, hvor vi laver live-træning og programmer, som du kan lave derhjemme i stuen. Dette kan være et tilbud til dig, der ikke bor i nærheden af vores centre, men stadig ønsker en kvalitetssikret vejledning og træning af vores professionelle personale. 

Du kan blive medlem ved at indtaste dine oplysninger her på hjemmesiden, hvor du vælger det medlemskab, som du ønsker, og derefter starter betalingen, så du kan træne ligeså meget du vil, i vores centre eller med vores online træning. 

fysioterapeut amagerbro

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

fysioterapeut amagerbro

Bedste forudsætninger med fysioterapeut

Vi ønsker at give dig de bedste forudsætninger for din fysik, så du kan lave de aktiviteter du ønsker, uden at risikere skader. Med genoptræning af gamle eller nye skader, kan du blive vejledt i, hvordan du bedst muligt bevæger dig, for optimal velvære i din hverdag. 

Det handler dog ikke kun om fysioterapi og fitness, vi stræber desuden efter at hjælpe dig til en øget sundhed gennem sundhedstjek, kostvejledning og sundhedscoaching.

fysioterapeut amagerbro

Fysioterapi og fitness

Hos FYSIQ har vi kombineret det bedste fra fysioterapien med den nyeste viden inden for træning og sund livsstil. Vi er en del af FysioDanmark, som er den største kæde inden for fysioterapeuter og træning i Danmark. Vi har en unik sparring og tilbyder derfor den bedste behandling og vejledning.

Vi har mange muligheder at tilbyde, så tøv ikke med at tage kontakt til os og start din rejse mod et sundere og mere fysisk optimeret liv. Vi hjælper dig gerne i gang med fitness.

Flere klinikker med fysioterapi

Vi har flere klinikker rundt omkring i Københavnsområdet, og derfor vil du helt sikkert også kunne finde et center nær dig, hvor du kan træne eller gå til genoptræning.

Mød eksempelvis en fysioterapeut i Valby eller gå til Yoga på Amager. Læs også om fysioterapeut København her.

fysioterapeut amagerbro

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt