Fitness Farum - Gode træningsfaciliteter hos FYSIQ

Leder du efter fitness Farum, hvor du bliver mødt af trygge rammer og omgivelser, der er fyldt med fede faciliteter. Så vil vi glæde os til at invitere dig indenfor i vores forskellige  træningscentre, der er placeret i København og på Amager. 

Adresse

Søndervangen 47
3460 Birkerød

Åbningstider

Man – tors: 08.00-17:00
Fre: 08:00-17:00
Lør: Lukket
Søn: Lukket

Mulighed for aktivitet i fitness tæt på Farum

FYSIQ har på nuværende tidspunkt ikke fitness Farum. Vi, hos FYSIQ, kan derfor ikke invitere dig ind i vores ellers lækre faciliteter, som FYSIQs træningscenter normalt tilbyder. Vi vil istedet gerne informere dig om, at vi har nogle forskellige fitnesscenter placeret i København og på Amager, blandt andet ved Nørreport og i Ørestad, som du selvfølgelig er mere end velkommen til at prøve af.

Brug for mere end et fitness center i nærheden af Farum

Da vi ikke har den mulighed, at vi kan byde dig velkommen indenfor til fitness Farum, så ønsker vi derimod at give dig muligheden for at vide, at du med fordel altid er velkommen til at besøge vores søsterklinik, FysioDanmark, som har lokation nær Farum, henholdsvis både i Bagsværd og Birkerød. 

Hvis du står og mangler en fysioterapeut med høj erfaring til eventuelt et genoptræningsforløb, så kan du læse mere omkring hvilke serviceydelser, de tilbyder.

Fitness Valby

Fitness Farum, gode faciliteter i nærheden

Eftersom at vi ikke har et træningscenter placeret i Farum, har du dog stadig mulighed for at benytte dig af et FYSIQ træningscenter til at øge din sundhed og dit daglige aktivitetsniveau. Hos FYSIQ tilbyder vi nemlig en bred vifte af forskellige former for træningsmetoder. FYSIQ giver dig mulighed for at benytte dig af blandt andet  holdtræning, personlig træning, men du kan også træne selv, hvis det fungerer bedre i din hverdag. 

Har du fundet interesse i FYSIQ, så giver vi dig her muligheden for at læse mere omkring vores fysioterapi priser, samt om de forskellige træningscenter

Se også Sundhed.dk her. 

Gratis programlægning i fitness Farum

Vi går meget op i, at du skal føle dig tryg og sikker, når du træner, og vi ønsker, at du får en god oplevelse ved at træne i vores fitnesscenter. Derfor tilbyder vi gratis og personlig programlægning, ved indmeldelse i fitness.

Vi skræddersyer dit træningsprogram til dig, så uanset om du er i fitness for at blive stærkere, er i gang med genoptræning eller skal øge din kondition, så er vi klar til at hjælpe. På den måde sørger vi sammen for, at du udfører dine øvelser rigtigt, opnår hurtige resultater og minimerer risikoen for skader.

fitness farum
fitness Farum

Inaktivitet er ikke godt

Det er både vigtigt og sundt for krop og sind at træne, og der er mange konsekvenser ved en inaktiv livsstil. Derfor er det en god ide at komme forbi fitness Farum, hos vores søsterklinik FysioDanmark i Birkerød eller Bagsværd. Nogle af tegnene på, du skal komme forbi os er:

  • Du har mindre energi i hverdagen
  • Du har højt blodtryk
  • Du bliver hurtigt forpustet
  • Du oplever smerter i dine led

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte, så husk vi lægger et gratis program til dig, og ellers kan du også prøve kræfter med personlig træning.

Prøv en af vores mange hold i fitness Farum

FYSIQ har 4 fitness centre på Amager og vores søsterklinik FysioDanmark har mere end 80 klinikker, fordelt i hele landet, hvor du kan træne og/eller genoptræne. Vi tilbyder over 100 hold per uge og har mere end 60 dygtige og passionerede instruktører, der er klar til at motivere dig.

Vi har mange forskellige hold, så du kan prøve alt fra yoga og reformer pilates til TRX, step og stram op hold.

fitness Farum

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

FAQ

Har FYSIQ et træningscenter placeret i Farum? 

FYSIQ har desværre ikke fitness Farum. Vi vil blot informere om at du selvfølgelig altid er velkommen til at besøge et fitnesscenter, som vi har beliggende i København. 

Hvor finder jeg FYSIQ fitness tæt på Farum? 

Vi har ikke et FYSIQ træningscenter placeret i Farum, men dertil vil vi blot gøre dig opmærksom på, at vi har et FYSIQ fitnesscenter placeret lige ved Nørreport, som er let at tilgå med offentlig transport. 

Kan jeg finde en fysioterapi og fitness Farum? 

FysioDanmarks klinikker er placeret mange forskellige steder rundt omkring i landet. Der er dog, ligesom med FYSIQ, ikke en klinik i Farum, men de klinikker, som ligger tættest på, finder du i Birkerød eller Bagsværd. De står klar med åbne arme til at hjælpe dig. 

Er FysioDanmark og FYSIQ den samme kæde?  

FYSIQ hører ind under FysioDanmark og kombinerer både fysioterapi og fitnesscenter. FysioDanmark har deres fokus på træning og fysioterapi og har derfor ikke et træningscenter, som vi har, hos FYSIQ.