Fysioterapeut Valby - Få den bedste fysioterapi nær dig

Leder du efter den bedste fysioterapeut i Valby til at afhjælpe gener eller øge din sundhed, så kan du finde en af vores klinikker tæt på. Hos FYSIQ tilbyder vi ikke blot fysioterapi, men også fitness, personlig træning, massage, kostvejledning og meget mere. Vi har integreret det bedste fra fysioterapien med den nyeste viden inden for træning og sund livsstil.

Vi har endnu ikke en klinik i Valby, men vi er en del af FysioDanmark, som er den største kæde inden for fysioterapi og træning i Danmark, og du kan finde en af deres mange klinikker tæt på Valby lige her.

Få en fysioterapeutisk undersøgelse hos os

Vores behandling inden for fysioterapi bygger altid på en grundig undersøgelse og analyse af din krop og din måde at bevæge dig på. Dette gør vi for at få en grundig forståelse for din skade eller tilstand og sikre os, at du får den helt rette behandling fremadrettet. 

Dit behandlingsforløb vil være helt og aldeles skræddersyet specifikt til dig, så det er målrettet efter dine behov, problemer og ressourcer. Behandlinger af en fysioterapeut hos os vil altid sigte mod at reducere eller helt fjerne dine gener, så du kan leve dit bedste liv i en sund krop. 

fysioterapeut Frederiksberg
fysioterapeut-frederiksberg-6

Professionel behandling og genoptræning

Vi tilbyder også genoptræning, der er rettet mod at reducere risikoen for at din skade genopstår. Derudover vejleder vi også gerne i fysisk aktivitet, kost og andre sundhedstiltag, der kan give dig en bedre hverdag. 

Alle vores behandlere er certificerede inden for de specifikke områder, som de hver især arbejder med. Vores samarbejde med FysioDanmark er også med til at sikre sparring og vidensdeling på tværs af klinikker og klienter.

Find den nærmeste FysioDanmark klinik, hvis du søger en lokal fysioterapeut Valby.

Som patient hos både FYSIQ og FysioDanmark vil du derfor altid være sikret den bedst mulige behandling, som er baseret på erfaring og den nyeste faglige viden inden for området.

Gratis træning hos FYSIQ

Vi har et tilbud til alle vores patienter om en måneds gratis træning i vores træningscentre. Du har i den måned mulighed for at komme og udføre dine genoptræningsøvelser eller træningsrutine i vores faciliteter.

Selvom du går hos en fysioterapeut med fokus på behandling, kan den rette mængde træning være en stor hjælp til at reducere smerter og andre gener.

Træn også i vores andre centre, eksempelvis med en fysioterapeut på Frederiksberg, få massage på Amager, eller træn hjemme med romaskine.

fysioterapeut Frederiksberg
fysioterapeut Frederiksberg

Suplér din fysioterapi med træning

Det vil oftest anbefales at supplere sin fysioterapi behandlinger med øvelser og træning. Det adskiller sig fra almindelig fitness, da genoptræningen er tilpasset dig og din skade. Du kan derfor få vejledning fra din fysioterapeut Valby, eller fra en af vores lokale klinikker på Amager og ved Nørreport, til de rette øvelser. 

Du behøver ikke at døje med skader eller skavanker for at komme hos os, vi tilbyder nemlig også ydelser, der kan gavne enhver. Vores sundhedscoaching er eksempelvis noget, der kan hjælpe dig til at opnå de resultater, du ønsker for din træning, din krop eller dit liv generelt.