Fysioterapeut Valby - Få den bedste fysioterapi nær dig

 

Leder du efter den bedste fysioterapeut i Valby til at afhjælpe gener eller øge din sundhed, så kan du finde en af vores klinikker tæt på. Hos FYSIQ tilbyder vi ikke blot fysioterapi, men også fitness, personlig træning, massage, kostvejledning og meget mere. Vi har integreret det bedste fra fysioterapien med den nyeste viden inden for træning og sund livsstil.

Fysioterapeut Valby

Vi har endnu ikke en klinik i Valby, men vi er en del af FysioDanmark, som er den største kæde inden for fysioterapi og træning i Danmark, og du kan finde en af deres mange klinikker tæt på Valby lige her.

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Få en fysioterapeutisk undersøgelse hos os

Vores behandling inden for fysioterapi bygger altid på en grundig undersøgelse og analyse af din krop og din måde at bevæge dig på. Dette gør vi for at få en grundig forståelse for din skade eller tilstand og sikre os, at du får den helt rette behandling fremadrettet. 

Dit behandlingsforløb vil være helt og aldeles skræddersyet specifikt til dig, så det er målrettet efter dine behov, problemer og ressourcer. Behandlinger af en fysioterapeut hos os vil altid sigte mod at reducere eller helt fjerne dine gener, så du kan leve dit bedste liv i en sund krop. 

fysioterapeut valby

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

fysioterapeut valby

Professionel behandling og genoptræning

Vi tilbyder også genoptræning, der er rettet mod at reducere risikoen for at din skade genopstår. Derudover vejleder vi også gerne i fysisk aktivitet, kost og andre sundhedstiltag, der kan give dig en bedre hverdag. 

Alle vores behandlere er certificerede inden for de specifikke områder, som de hver især arbejder med. Vores samarbejde med FysioDanmark er også med til at sikre sparring og vidensdeling på tværs af klinikker og klienter.

Find den nærmeste FysioDanmark klinik, hvis du søger en lokal fysioterapeut Valby.

Som patient hos både FYSIQ og FysioDanmark vil du derfor altid være sikret den bedst mulige behandling, som er baseret på erfaring og den nyeste faglige viden inden for området.

fysioterapeut valby

Gratis træning hos FYSIQ

Vi har et tilbud til alle vores patienter om en måneds gratis træning i vores træningscentre. Du har i den måned mulighed for at komme og udføre dine genoptræningsøvelser eller træningsrutine i vores faciliteter.

Selvom du går hos en fysioterapeut med fokus på behandling, kan den rette mængde træning være en stor hjælp til at reducere smerter og andre gener.

Træn også i vores andre centre, eksempelvis med en fysioterapeut på Frederiksberg, få massage på Amager, eller træn hjemme med romaskine.

Skal du på ferie i det jyske, kan du med fordel gå til fysioterapeut i Nordjylland eller Århus.

Suplér din fysioterapi med træning

Det vil oftest anbefales at supplere sin fysioterapi behandlinger med øvelser og træning. Det adskiller sig fra almindelig fitness, da genoptræningen er tilpasset dig og din skade. Du kan derfor få vejledning fra din fysioterapeut Valby, eller fra en af vores lokale klinikker i København – på Amager og ved Nørreport, til de rette øvelser. 

Du behøver ikke at døje med skader eller skavanker for at komme hos os, vi tilbyder nemlig også ydelser, der kan gavne enhver. Vores sundhedscoaching er eksempelvis noget, der kan hjælpe dig til at opnå de resultater, du ønsker for din træning, din krop eller dit liv generelt.

fysioterapeut valby

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

massage amager

Mulighed for kombination med massage

Du kan i alle vores klinikker også benytte dig af vores tilbud med massage. Vi tilbyder alt fra sportsudøvere til velvære massage. Sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, er en mere dybdegående massage.

Her går din fysioterapeut eller massør ind og arbejder med stressede eller anspændte muskler. Som fysioterapi i Valby eller andre steder i byen, kan en sådan behandling også bidrage til at komme ovenpå en skade eller andet bevægelsesbesvær.

Læs også om fitness Lyngby, fitness Køge, fitness Ishøj, massage København, massage Lyngby og massage Kastrup her. 

FAQ - Fysioterapeut Valby

Hvad kan en fysioterapeut i Valby hjælpe med? 

Hos FYSIQ får du tilknyttet en erfaren fysioterapeut, som kan hjælpe dig med at løsne op i kroppen eller komme oven på en skade eller anden bevægelsesbesvær.

Hvad er prisen på en fysioterapeut i Valby?

Hos FYSIQ, som dog ikke har en fysioterapeut i Valby, men inde ved Nørreport og flere steder på Amager, koster det alt fra 290 – 450 kr. Prisen varierer alt efter om du får behandling af en klinisk ekspert eller ved en normal konsultation.

Hvad indebærer fysioterapi?

Med fysioterapi menes der behandling af muskler, led og andre bløddele. Formålet er af få kroppens funktion og bevægelsesevne til at fungere optimalt. Det giver en sund og stærk krop samt mindsker risikoen for skader.

Kan man få henvisning til en fysioterapeut i Valby?

Man kan godt få henvisning til en fysioterapeut om det er Valby eller andet sted i København. Du kan med en henvisning fra din læge på 40% på behandlinger hos FYSIQ.