Fysioterapi priser - Find din fysioterapeut pris her

Leder du efter fysioterapi priser, så kan du med fordel læse med her. Vi giver dig et prej om din fysioterapeut pris med eller uden henvisning og tilskud.

Prisen på fysioterapi uden ventetid er kr. 326,43,-
Læs her hvorfor:

FYSIQ har overenskomst med sygesikringen, men da efterspørgslen i FYSIQ er langt højere end den kapacitet regionen tildeler, kan der forekomme ventetid på at komme til behandling med sygesikringstilskud.

Vær også opmærksom på, at sygesikringen ikke giver tilskud til alle typer af ydelser, som kan understøtte din behandling (f.eks. laser, akupunktur og forebyggelse). I de tilfælde hvor det er relevant og du ønsker denne ydelse, vil der være et tillæg på kr. 139,50,- oven i sygesikringsprisen.

De oftest stillede spørgsmål i forbindelse med pris på fysioterapi i FYSIQ besvares i bunden af denne side. Her vil du blandt andet kunne finde svar på, hvad fysioterapeut pris er, og hvad den omfatter.

Prisen med sygesikringstilskud (dette kræver en gyldig lægehenvisning og der kan være ventetid)

Første konsultation: kr. 293,98,-

Normal konsultation: kr. 186,93,-

Prisen uden sygesikringstilskud, men inklusiv alle sundhedsydelser

Normal konsultation: kr. 326,43,-  

Klinisk ekspert: kr. 380,- til 450,-

Priser

Med henvisning Uden henvisning Danmark tilskud
Fysioterapi
Første konsultation
kr. 293,98,-
kr. 326,43,-
kr. 133,-
Normal behandling
kr. 186,93,-
kr. 326,43,-
kr. 88,-
Holdtræning
kr. 124,62,-
kr. 140,-
kr. 59,-
Opfølgende træning
kr. 62,31,-
kr. 75,-
kr. 30,-
Klinisk ekspert
Udvidet undersøgelse
kr. 700,-
kr. 133,-
Første konsultation
kr. 380 - 450,-
kr. 133,-
Normal behandling
kr. 380 - 450,-
kr. 88,-
Sundhedsydelser
Laser behandling
kr. 350,-
Akupunktur
kr. 499,-
Ultralydsvejledt træning
kr. 300,-
Opfølgende træning
kr. 75,-
Biomekanisk analyse/screening
kr. 300,-
Shockwave
kr. 350,-
Fokuseret shockwave
kr. 500,-
Diverse undersøgelser og test
Løbestilsanalyse
kr. 1800,-
Såler inkl. undersøgelse
kr. 1300,-
Sportsscreening
kr. 1800,-
Klar test
kr. 350,-
Andet
Køb af engangslagen
kr. 20,-
Skriftlige redegørelser (Ikke epikriser)
kr. 500,-
Udeblivelse/ for sent afbud (behandling)
kr. 307,95,-
kr. 308,-
Udeblivelse/ for sent afbud (holdtræning)
kr. 205,-
kr. 205,-

Hvad får du for din fysioterapeut pris?

Når du kommer til behandling hos en fysioterapeut fra FYSIQ, kan du være sikker på at møde en velforberedt, en veluddannet og top professionel fagperson, der tager imod dig, uanset udgangspunkt og forespørgsel. Vi differentierer ikke imellem vores patienter, og derfor vil der blive taget lige så godt hånd om dig, som der vil om vores andre patienter.

Der vil altid, indledningsvist, blive lavet en udredning på dig og dine skavanker, så vi sammen kan finde den bedste behandlingsform for dig og dine gener eller smerter. Det er nemlig vigtigt for os at have dit synspunkt og dine erfaringer med, når vi skal tilrettelægge et behandlingsforløb.

Vi ønsker, at du hurtigt skal komme på benene, så dine fysioterapi priser ikke overstiger det, du har budget til. Vores behandling vil derfor også altid have fokus på effektivitet og fremgang, og ser vi ikke dette, vil der blive evalueret og vurderet, om der skal laves ændringer, eller om vi kan gøre noget andet.

Fokus på sundhed og velvære

Hos FYSIQ har vi mange års erfaring med både behandling, sundhed og generel velvære, og derfor kan vi også være dig behjælpelig med at finde et godt træningsprogram, hvis du ønsker mere aktivitet i din hverdag, hvis du behøver hjælp til genoptræning, eller hvis du bare gerne vil have andre at træne med, som kan være i en lignende situation som din.

Vores fysioterapi priser omfatter nemlig både individuel behandling og træning, såvel som holdtræning og andre lignende behandlinger og aktiviteter, som du med fordel kan deltage i, hvis du ønsker at forbedre dit udgangspunkt og dine muligheder for helbredelse.

Heldigvis finder du masser af forskellige muligheder og hold, som du kan deltage i, hvis du ønsker det. Træningen vil naturligvis koste noget ved siden af din fysioterapeut pris, men det vil i det lange løb være en investering i det gode sunde liv, som du forhåbentligt hurtigt vil opleve stadig findes.

Find os nær dig

Du finder vores mange klinikker og træningsfaciliteter flere forskellige steder i København og på Amager, og derfor vil du helt sikkert også kunne finde muligheder nær dig. Vi er blandt andet at finde i Kastrup, på Nørreport og i Ørestad.

Book tid i dag, hvis du kunne tænke dig behandling med en god fysioterapeut pris, eller kontakt os, hvis du vil høre mere om vores andre fysioterapi priser, hvad end du har massage, holdtræning eller personlig behandling i tankerne.

Læs mere om, hvad fysioterapi er, hos Sundhed.dk.

Spørgsmål og svar om priser på fysioterapi

Skal jeg have en henvisning for at modtage fysioterapi?

Nej, man behøver ikke at have en henvisning fra sin læge for at modtage fysioterapi. Der kan dog være nogle forsikringsselskaber, der kræver det. Man kan modtage tilskud fra sygesikringen såfremt man har en gyldig henvisning fra lægen.

 

Hvor lang ventetid er der på fysioterapi med sygesikringstilskud?

På nuværende tidspunkt er ventetiden for fysioterapi med sygesikringstilskud ca. to måneder.

 

Hvor lang ventetid er der på fysioterapi uden sygesikringstilskud?

I FYSIQ garanterer vi, at du kan få en tid inden for 2 hverdage i et af vores centre.

 

Er der et er tillæg for akupunktur, laser og forebyggende indsats?

Ja, der vil være et tillæg til den pris, du betaler inden for sygesikringen på ca. kr. 139,50,-  da sygesikringen ikke giver tilskud til dette. Hvis du vælger fysioterapi uden sygesikringstilskud, er tillægget dog en del af prisen.

 

Hvad er en klinisk ekspert?

En klinisk ekspert er en fysioterapeut, der har videreuddannet og specialiseret sig inden for dele af fysioterapien. I FYSIQ har de kliniske eksperter det højeste kliniske uddannelsesniveau inden for det område de beskæftiger sig med.

 

Kan jeg få fysioterapi med sygesikringstilskud på alle FYSIQs klinikker?

Det er muligt at få tilskud på følgende klinikker: Dragør, Tårnby, Kastrup, Ørestad og Nørreport.

 

Er der tilskud fra Sygeforsikringen danmark uden lægehenvisning?

Ja, alle fysioterapeutiske ydelser udløser tilskud, lige meget om man har en henvisning med.

 

Hvad hvis min sundhedsforsikring kun vil betale for fysioterapi med sygesikringstilskud?

I dette tilfælde betaler din sundhedsforsikring den normale egenbetaling på kr. 293,98,- for en førstegangsbehandling og kr. 186,93,- for efterfølgende konsultationer. Du skal selv betale det resterende beløb op til kr. 326,43,-. I tilfælde hvor du vælger en klinisk ekspert skal du betale det resterende beløb op til kr. 380,-.

I mange tilfælde dækker forsikringen dog hele beløbet, så det er en god idé at tjekke op på dine forsikringsbetingelser.