Fitness Vesterbro - Find nærmeste fitnesscenter hos FYSIQ

Vil du gå til fitness på Vesterbro, og ønsker at få gang i en aktiv træning, men har endnu ikke fundet det rette fitnesscenter i nærheden af dig. Vores klinik ved Vesterport tilbyder fysioterapi og massage, og vi henviser derfor til vores fitness- og træningscentre på Amager og ved Nørreport.

FYSIQ er en del af landets største kæde, FysioDanmark, inden for fysioterapi og træning. Hos FYSIQ, ønsker vi at kombinere kompetencer fra begge verdener for at sikre, at du, som kunde, hos os, modtager en optimal og opdateret viden om diverse sundheds- og motionsvaner, for at fremme din mentale sundhed.

Adresse

Dahlerupsgade 3, 1603 København V

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Kom igang med din træning

Hos FYSIQ støtter vi dig i at få prioriteret din træning, da den både vil styrke din fysiske form, men også dit mentale helbred. Dit energiniveau og din selvtillid vil stige i takt med dit antal af træninger også stiger. 

Du har nemt mulighed for at tilgå vores træningscenter på Nørreport, hvis du bor på Vesterbro. Det ligger i både cykelafstand, gåafstand fra Vesterbro, foruden mulighed for offentlig transport til døren. Der er derfor ingen undskyldning for at komme i form og fokusere på en sundere livsstil med træning hos FYSIQ tæt på Vesterbro.

Læs også mere på sundhed.dk om hvorfor fitness er godt i din hverdag.

fitness Vesterbro

Mere end bare træning i et fitnesscenter på Vesterbro

Vi er mere end bare et fitnesscenter, hvor du kan lave din cardiotræning og deltage på et bredt udvalg af holdtræning. Hos FYSIQ vil du opleve fitness med fokus på høj kvalitet og tilfredsstillende rammer omkring brugerne på Vesterbro.

Vi tilbyder netop også ydelser inden for fysioterapi og massage i samarbejde FysioDanmark, hvis du skulle gå hen og få brug for dette i forbindelse med din træning på Vestebro.

FysioDanmark har klinikker placeret i mere end 80 forskellige byer rundt om i hele landet, og har dygtige fysioterapeuter klar til at hjælpe dig med alt inden for, akut fysioterapi, genoptræning og meget mere.

Fitness på Vesterbro

Når du vælger at træne fitness tæt på Vesterport ved Nørreport hos FYSIQ, ikke langt fra Vesterbro, vil du altid blive mødt af professionelle og kompetente medarbejdere, som kan hjælpe dig i gang med din træning, give gode råd eller assistere dig ved øvelser og mere.

Du vil derfor både kunne lave personlig træning, hvor du træner alene, men også med en personlig træner, der har alt sit fokus på dig, dine øvelser, behov og ønsker. Hos FYSIQ er du det vigtigste i vores arbejde, hvor kroppen og helbredet er i fokus, og derfor kan du også være sikker på personlig behandling.

Find et fitnesscenter nær dig blandt vores mange i København og omegn. Vi har helt sikkert et, ikke langt fra dig, der bor på Vesterbro eller andre steder i byen.

fitness Vesterbro
fitness Vesterbro

Massage, fysioterapi og træning

Hos FYSIQ er vi ikke bare gode til fitness og personlig træning, men vi har også dygtige fysioterapeuter og massører, som du med fordel kan gøre brug af, når du har været til fitness hos os.

Dette gælder både, når du skal have behandling for sundhed og velvære, men også hvis du skulle have pådraget dig en skade i forbindelse med fitness, eller hvis du er taget i fitnesscenter netop for at genoptræne efter et kortere eller længere sygdoms- eller skadesforløb.

Kontakt gerne det nærmeste fitnesscenter, hvis du vil høre mere om dine muligheder for fitness, træning, behandling og personlig vejledning, når du besøger vores centre omkring Vesterbro og andre steder i København.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

FAQ - Fitness Vesterbro

Hvor kan man træne fitness på Vesterbro?

Der findes forskellige steder, du kan træne fitness Vesterbro. Du kan blandt andet besøge vores søsterklinik FysioDanmark på Bülowsvej på Frederiksberg, eller FYSIQs træningscenter på Nørreport.

Hvad koster personlig træning hos FYSIQ?

Ønsker du at træne med en personlig træner, når du skal lave fitness Vesterbro, kan du med fordel bruge FYSIQ. Personlig fitness vil typisk koste mellem 599 og 999 kr. Du finder priser og lignende på vores side, ellers er du også velkommen til at kontakte os for at høre mere. 

Hvilke hold kan jeg tilmelde mig ved fitness på Vesterbro?

Ønsker du at træne på hold med andre træningsglade mennesker, kan du med fordel tilmelde dig de forskellige hold hos FYSIQ. Her finder du både seniorhold, styrkehold og biking, samt yoga, pilates og meget mere.

Hvorfor vælge fitness Vesterbro?

Der er mange gode grunde til at vælge at træne fitness, uanset om du bor på Vesterbro, Østerbro eller andre steder i København. Træning er nemlig både godt for krop og sind, og det hjælper dig til at få et godt og langt liv.

Læs også: