Fitness Vesterbro - Find nærmeste fitnesscenter hos FYSIQ

Vil du gå til fitness på Vesterbro, og ønsker at få gang i en aktiv træning, men har endnu ikke fundet det rette fitnesscenter i nærheden af dig. Så tjek FYSIQ på Nørreport ud, som er det træningscenter der er placeret tætteste på dig. Udover Nørreport, har vi også placeret fem andre træningscenter i København og på Amager.

FYSIQ er en del af landets største kæde, FysioDanmark, inden for fysioterapi og træning. Her, hos FYSIQ, ønsker vi at kombinere kompetencer fra begge verdener for at sikre, at du, som kunde, hos os, modtager en optimal og opdateret viden om diverse sundheds- og motionsvaner, for at fremme din mentale sundhed.

Kom igang med din træning

Hos FYSIQ støtter vi dig i at få prioriteret din træning, da den både vil styrke din fysiske form, men også dit mentale helbred. Dit energiniveau og din selvtillid vil stige i takt med dit antal af træninger også stiger. 

Du har nemt mulighed for at tilgå vores træningscenter på Nørreport, hvis du bor på Vesterbro. Der er både mulighed for en frisk cykeltur på lige omkring 5 km, og ellers går der offentlig transport lige til døren. Der er derfor ingen undskyldning for at komme i form og fokusere på en sundere livsstil med træning hos FYSIQ tæt på Vesterbro.

fitness traeningscenter østerbro
fitness traeningscenter østerbro

Mere end bare træning i et fitnesscenter på Vesterbro

Vi er mere end bare et fitnesscenter, hvor du kan lave din cardiotræning og deltage på et bredt udvalg af holdtræning. Hos FYSIQ vil du opleve fitness med fokus på høj kvalitet og tilfredsstillende rammer omkring brugerne på Vesterbro.

Vi tilbyder netop også ydelser inden for fysioterapi og massage i samarbejde FysioDanmark, hvis du skulle gå hen og få brug for dette i forbindelse med din træning på Vestebro.

FysioDanmark har klinikker placeret i mere end 80 forskellige byer rundt om i hele landet, og har dygtige fysioterapeuter klar til at hjælpe dig med alt inden for, akut fysioterapi, genoptræning og meget mere. 

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt