Fitness Esbjerg - Træning og velvære for alle hos FYSIQ

Kom i form med fitness i Esbjerg. Hos FYSIQ har vi altid fokus på den enkelte, og vores fitnesscenter er veludstyret med både maskiner, vægte og mere, så du kan få mest muligt ud af din træning.

Selvom vi rigtig gerne vil være dit foretrukne fitnesscenter, kan vi dog ikke tilbyde dette i Esbjerg endnu. Du finder nemlig kun vores centre i København og på Amager, hvor vi dagligt arbejder med kroppens bevægelsesapparat på flere måder. Besøg i stedet vores søsterklinik, FysioDanmark, som findes i byen.

Træning og velvære ét og samme sted

Hos FYSIQ finder du ikke bare gode faciliteter til din træning. Vi har nemlig også samlet en gruppe af professionelle fagfolk, som hver dag arbejder med både fysioterapi og massage, så kroppen både kan blive afspændt og behandlet på bedste vis.

Er du typen, der træner meget i Esbjerg, så kan det måske netop være godt med en god massage efter fitness, så du kan blive strakt godt ud og få renset ud i de affaldsstoffer, som ophober sig i kroppen. Dette kan vores dygtige massører hjælpe med, men dog kun i vores fitnesscenter på Nørreport eller på Amager.

Find blandt andet vores centre i Ørestad, i Tårnby og endda i lufthavnen, hvor du kan træne, inden turen går til det store udland.

Adresse

Gl. Vardevej 64
6700 Esbjerg

Åbningstider

Man – tors: 07:30-17:00
Fre: 07:30-14:00
Lør: Lukket
Søn: Lukket

Dit foretrukne fitnesscenter i Esbjerg

Når vi ikke kan hjælpe dig med fitness Esbjerg, så er du meget velkommen til at komme og besøge os, når du ligger vejen forbi København. Her kan du både tilmelde dig ét af vores mange hold, komme til fysioterapi med én af vores dygtige fysioterapeuter, eller gå til træning med en personlig træner.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for fitness Esbjerg. Vi hjælper gerne med råd og vejledning.

Fitness Valby