Fitness & træningscenter Brøndby - Kom i gang hos FYSIQ

Er du også på jagt efter det rette træningscenter i Brøndby som ligger nær dig? Så vil du hos FYSIQ opleve, at vi tilbyder et bredt udvalg af træningsmuligheder, som kan tilpasses ud fra dine behov og ønsker. Du vil blandt andet kunne opleve både at kunne træne fitness på egen hånd, men også hvis du har brug for en støttende hånd i et træningscenter med personlig træning

På nuværende tidspunkt har vi, hos FYSIQ, ikke et fitness placeret i Brøndby, men vi vil alligevel give dig muligheden for at besøge et af vores andre træningscentre placeret rundt i København.

Træning i nærheden af dig i Brøndby

Har du derimod brug for, at der ikke er for langt til dine træningsmuligheder og derfor ønsker lokal fitness, så vil vi anbefale dig at undersøge vores samarbejdspartner FysioDanmark, som er placeret over 80 forskellige steder i hele Danmark.

Hos FysioDanmark får du ikke blot muligheden for et lokalt træningscenter i Brøndby, men du vil også opleve kvalitetsbevidste fysioterapeuter, hvis du eventuelt skulle løbe ind i en skade i forbindelse med din træning, eller blot er interesseret i at øge din viden om din krop.

Adresse

Park Alle 156, 1. sal Brøndby, 2605 

Åbningstider

Man – tors: 07.00 – 19:00
Fredag: 07:00 – 15:00 

Øg dit energiniveau med træning

Drømmer du om at komme i bedre form og har længe gået og overvejet, hvordan og hvorledes du lige skal gøre det i et nyt træningscenter? Så vil vi, hos FYSIQ, gerne gøre det lettere for dig at opnå dit ønske. Med fitness i Brøndby, er du ikke langt fra dine drømme om en bedre form og dermed også et øget energiniveau.

 

Vi, hos FYSIQ, er opmærksomme på, at det ofte lyder nemmere sagt end gjort at komme igang, men vi ved alle sammen, hvor udfordrende det kan være at komme afsted, og dette er netop en af årsagerne til, at vi også tilbyder personlig træning til vores medlemmer. 


Er du nysgerrig på, hvad træning gør godt for, så kan du læse mere specifikt om fysisk aktivitet på sundhed.dk

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt