Fitness Lyngby - Træning og velvære i trygge omgivelser

Gå til fitness i Lyngby. Hos FYSIQ finder du veludstyrede faciliteter og trygge omgivelser for træning og velvære. Du kan med fordele besøge vores klinikker i København og på Amager.

Besøg os nær dig

FYSIQ har endnu ikke en klinik med fitness Lyngby, men vi har flere centre omkring i København. Derfor kan du også med fordel besøge disse. Ønsker du at træne nært dit hjem, kan du vælge at besøge vores søsterklinik, FysioDanmark, i Lyngby.

Adresse

Gl. Lundtoftevej 1E, 1.sal, 2800 Lyngby

Åbningstider

Man- tors: 07.00 – 19.00
Fredag: 07.00 – 15.00

Behandling og fitness Lyngby

Selvom vi ikke har en klinik i Lyngby, er du alligevel altid velkommen til at tage turen til vores nærmeste klinik på Nørreport.

Her kan vi tilbyde forskellige muligheder for træning og behandling. Udover muligheder for fitness og træning, som både kan foregå selvstændigt, med personlig træner eller med holdplan, tilbyder vi nemlig også behandling med blandt andet fysioterapi. 


Der vil altid være veluddannet personale til stede, både under behandling, men også når du kommer til fitness Lyngby. Du kan derfor være helt tryg i vores faciliteter.

fitness Lyngby

Fokus på sundhed

Hos FYSIQ kan vi tilbyde dig forskellige fordele ved at være medlem. Du får blandt andet fri mulighed for at benytte vores faciliteter til fitness. Derudover kan du komme til alskens behandlinger hos vores eksperter og veluddannede fagfolk.

fitness Lyngby

Kom til fitness nær Lyngby

Vil du træne fitness Lyngby, kan du med sikkerhed finde de rette omgivelser og hjælp, når du er medlem hos FYSIQ.

Efter en lang uge, endt træning eller ved behov, kan du desuden komme til behandling med massage nær Lyngby.

Du finder vores klinikker og centre flere forskellige steder i København og på Amager. Find blandt andet vores klinik i Dragør og i Ørestad. Find os nær dig.

Hos sundhed.dk kan du læse om hvorfor det er godt at holde dig igang med motion.

Personlig træning i Lyngby

Når du vælger FYSIQ som dit foretrukne fitnesscenter, vil du altid kunne forvente god og personlig træning, hvor der bliver taget hånd om dine behov og ønsker på bedste vis. Skal din træning foregå i Lyngby, henviser vi til FysioDanmark, hvor du også vil møde dygtige professionelle, der kan hjælpe dig.

Skal du have fat i den bedste personlig træner, vil vi til enhver tid anbefale dig at komme til én af vores klinikker i København, hvor vi står klar til at hjælpe dig med både råd og vejledning til fitness, personlig træning og meget mere, for dig, der kommer fra Lyngby.

Der vil altid være fokus på dig, din krop og din sundhed, så du får mest muligt ud af din personlige træning hos FYSIQ. Find en personlig træner nær dig i Lyngby i dag.

fitness Lyngby

Fitness på alle niveauer

Tilmelder du dig ét af vores mange fitness hold, vil du helt sikkert ikke fortryde turen fra Lyngby. Vi har nemlig forskellige hold til alle niveauer, om du er til det lette begynderhold, hvor der tages fat om hele kroppen, men på en måde, hvor alle kan være med, eller om det er den mere avancerede træning med vægt og fart.

Vi vil naturligvis altid bistå dig med hjælp og råd, når du dyrker fitness hos FYSIQ. Derfor kan du også have helt ro i maven, når du træner fitness nær Lyngby med personalet og medlemmer hos FYSIQ.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

FAQ - Fitness Lyngby

Hvad er der af muligheder for fitness Lyngby?

Hos FYSIQ har vi endnu ikke et træningscenter i Lyngby, men du kan med fordel besøge vores søsterklinik FysioDanmark, der har. Ellers er du altid velkommen hos et af vores andre skønne centre.

Hvad tilbyder FYSIQ af træning?

Vi tilbyder mange forskellige former for fitness i vores centre, så du kan vælge, hvad der passer dig bedst. Er det eksempelvis personlig træning, selvstændig træning eller holdtræning du er på udkig efter, har vi det hele.

Hvad er fordelen med personlig træning?

Personlig træning er et godt sted at starte, hvis du er i tvivl om, hvilke øvelser der passer dig og din krop bedst. Det er også genialt, hvis du er ved at komme dig efter en skade, og gerne vil passe på din krop.

Hvilke andre service tilbyder FYSIQ?

Vi har ikke kun fokus på fitness Lyngby, men har tværtimod et kæmpe stort univers fyldt med fysioterapi, massage, coaching og meget mere. Vi hjælper dig hellere end gerne med dine problemer.

Læs også: