Om FYSIQ

Fysioterapi og Fitness er smeltet sammen under navnet FYSIQ. Dette er sket for at integrere det bedste fra fysioterapien med den nyeste viden inden for træning sund livsstil.

massage nørrebro

Hvem vi er

FYSIQ er en del af FysioDanmark, som er den største kæde inden for fysioterapi og træning. FysioDanmark består af mere 60 klinikker fordelt over hele landet med mere end 600 fysioterapeuter. I FysioDanmarks afdelinger på Amager og i København, vil du under navnet FYSIQ finde 7 centre, der med det bedste udstyr og største kompetencer sikrer, at den træning du modtager, er baseret på nyeste viden om sundhed og motionsvaner. Med 7 centre på Amager og i København er du aldrig længere end 5 minutter fra en god FYSIQ.

FYSIQs værdier

Troværdighed

Vi gør det, vi siger vi gør (Walk the talk)

Respekt

Vi har respekt for den enkelte og for den forskellighed, der findes

Empati

Kun ved nærvær kan vi leve os ind i den enkeltes behov og hjælpe/støtte derfra.

Kvalitet

Kvalitet i behandling, genoptræning, vejledning, samt valg af udstyr og produkter.

Gratis programlægning

Du skal føle dig sikker, når du træner i et træningscenter nær dig på Amager. Derudover skal du være sikker på, at du laver de rigtige øvelser i forhold til dit træningsmål, men også at du udfører øvelserne korrekt. Vi giver dig en gratis personlig programlægning ved indmeldelse, så du kan føle dig sikker uanset om du laver cardio eller styrketræning. På den måde opnår du hurtigere resultater og minimerer risikoen for skader.

Previous slide
Next slide

Se billeder af center og klinik her

Hvis du vil komme i gang hos FYSIQ, kan du med fordel se vores billeder og lade dig inspirere.

Her kan du få et godt indtryk af rummet og de mange faciliteter, der er til rådighed for din træning eller aktivitet. Så tag et kig på vores billeder og lad dig motivere til at komme i gang!

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas

Vi vil meget gerne høre fra dig

Benyt formularen til at sende os en email. Vi vender tilbage så hurtigt, vi kan.

Kontakt os her

book her

Vælg hvad du gerne vil booke tid til her.