Om FYSIQ

Fysioterapi, fitness og andre relaterede sundhedsydelser er smeltet sammen under navnet FYSIQ. Dette er sket for at integrere det bedste fra fysioterapien med den nyeste viden inden for træning sund livsstil. FYSIQ er en del af FysioDanmark, som er den største kæde inden for fysioterapi og træning. FysioDanmark består af mere 65 klinikker fordelt over hele landet med mere end 600 fysioterapeuter. I FysioDanmarks afdelinger på Amager, vil du under navnet FYSIQ finde 6 centre, der med det bedste udstyr og største kompetencer sikrer, at den træning du modtager, er baseret på nyeste viden om sundhed og motionsvaner. Med 6 centre på Amager er du aldrig længere end 5 minutter fra en god FYSIQ.


FYSIQ’s værdier: Troværdighed - Respekt - Empati -  Kvalitet (TREK)

  • Troværdighed – vi gør det, vi siger vi gør (Walk the talk).
  • Respekt for den enkelte og for den forskellighed der findes.
  • Empati, kun ved nærvær kan vi leve os ind i den enkeltes behov og hjælpe/støtte derfra.
  • Kvalitet i den behandling, genoptræning, instruktion og vejledning vi giver, samt valg af udstyr og produkter, der understøtter vores forretning.

 Vi ønsker, at dette skal være vores ledetråd i alt, hvad vi foretager os. Vi vil måles på dette og vi har kun succes, hvis den er forankret i disse værdier.


Derfor står vi op om morgenen

Vi ønsker, at hjælpe med skabe varig bedring hos personer med problemer i bevægeapparatet. Vi ønsker, at hjælpe med at skabe varige motionsvaner og en sund livsstil hos personer i alle aldre og med alle funktionsniveauer. Det vil vi gøre gennem evidensbaseret fysioterapi og sundhedsydelser tilpasset den enkeltes behov og ønsker.