Bliv medlem

Træn gratis i december! Klik og læs mere

FYSIQ er mere end et almindeligt fitnesscenter. Vi giver dig en ny vane – Vejen til et sundere liv med øget velvære. Bliv medlem i FYSIQ allerede i dag.


Hvordan bliver jeg medlem i FYSIQ?

Ring eller besøg dit lokale FYSIQ-center allerede i dag, for at høre mere om hvad vi kan tilbyde netop dig, sammen finder vi det medlemskab, der passer dig bedst. Vi glæder os til at træne med dig.


Kom sikkert i gang med effektiv træning

For os er det vigtigt, at du træner korrekt, derfor giver vi alle vores medlemmer en gratis programlægning ved indmeldelse. Her har du mulighed for at forklare hvor erfaren du er, om du har nogle skavanker, som vi skal tage højde for, hvor meget tid du har til træning, samt hvad dine mål er. Ud fra dette skræddersyer vi et træningsprogram som passer til dig, så du kan træne effektivt og sikkert. Du får tilsendt dit træningsprogram på email, som du kan printe ud. Derudover får du også et login, så du altid kan se dit program på nettet. Som medlem har du fri adgang til alle vores fitnesshold og træning i alle 5 centre på Amager. Træn så tit du vil – hvor du vil – så længe du vil – og så hårdt du vil.


Er der bindingsperiode?

Alle vores medlemskaber er uden bindingsperiode, hvilket betyder, at du kan opsige dit medlemskab med vores normale opsigelsesvarsel, som er løbende måned + 1 måned.


Priser på fitness i FYSIQ

Der er flere forskellige medlemskaber at vælge imellem. I det nedenstående kan du se de mest populære.

FYSIQ BS Medlemskab (BS= Betalingsservice)
Voksen (18-64 år) BS medlemskab pr. månedkr. 385,-
Junior (13-17 år) BS medlemskab pr. månedkr. 275,-
FYSIQ kontant medlemskab
1 måneds medlemskabkr. 500,-
3 måneders medlemskabkr. 1100,-
6 måneders medlemskabkr. 2100,-
12 måneders medlemskabkr. 4.000,-
En dags træningkr. 75,-
Ældresagen (ved fyldte 60 år) pr. månedkr. 300,-
Senior (+ 65 år) pr. månedkr. 335,-