Fitness Odense - Træning i veludstyret fitnesscenter

Skal du i gang med fitness i Odense? Hos FYSIQ finder du veludstyrede faciliteter i vores fitnesscenter, hvor træning både kan byde på selvstændig styrketræning, personlig træning med en træner på, eller gennem vores forskellige hold.

Vi har endnu ikke et fitnesscenter i Odense, og derfor kan vi heller ikke tilbyde vores fitness og træning nær dig. Dog kan du vælge at komme et smut forbi København, hvor vi holder til, eller du kan vælge at træne hos vores søsterklinik, FysioDanmark, der holder til i byen.

Træn dig glad

Som det nok allerede er kendt for de fleste, så udløser hjernen endorfiner, når man træner. Det betyder, at du højst sandsynligt vil opleve at blive opløftet og glad af at komme til træning i dit fitnesscenter. Derfor er der da heller ikke mange grunde til at blive væk.

Du kan med fordel træne fitness Odense i et fitnesscenter nær dig. Hos FYSIQ har vi gjort vores bedste for at byde vores medlemmer på veludstyrede lokaler med maskiner, vægte, elastikker og meget mere, som gør enhver træning nemmere.

Foruden fitness Odense tilbyder vi fysioterapi og massage hos vores dygtige eksperter, der til hverdag arbejder med kroppens bevægelsesapparat, som både kan være i stykker, under optræning eller som blot behøver lidt kærlighed for at føles bedre.

Adresse

Præstevej 12
5210  Odense NV

Åbningstider

Man – tors: 08:00-18:00
Fre: 08:00-15:00
Lør: Lukket
Søn: Lukket

Adresse

Vestre Stationsvej 11
5000  Odense C

Åbningstider

Man – tors: 08:00-18:00
Fre: 08:00-15:00
Lør: Lukket
Søn: Lukket

Holdtræning og fitness Odense

Når du træner fitness hos FYSIQ, vil du have rig mulighed for komme i form på forskellige måder. Selvom vi ikke kan hjælpe i Odense, er du mere end velkommen til at besøge én af vores centre i København.

Vi tilbyder nemlig både forskellige hold, såsom yoga, pilates, cykling og dans, foruden de muligheder, vi tilbyder i vores fitnesscenter. Kontakt os gerne for at høre mere om træning hos FYSIQ, når du bor i Odense.

Fitness Valby