Fitness og træningscenter Ballerup - mærk forskellen

Vil du gerne i form, er det oplagt at prøve et træningscenter i Ballerup. Her har du mulighed for at teste dig selv, og finde ud af, hvad der fungerer bedst for din krop. FYSIQ tilbyder desværre ikke fitness Ballerup på nuværende tidspunkt, men du er mere end velkommen til at tjekke et af vores andre centre ud ved Nørreport og på Amager.

Er dette ikke noget for dig, henviser vi til vores samarbejdspartner FysioDanmark, som er landets største fysioterapi kæde. Her finder du også et hav af træningsmuligheder. 

Adresse

Tempovej 10B, 2750 Ballerup 

Åbningstider

​Mandag-torsdag: 7:00 – 19:00​
Fredag: 7:00 – 15:00
Lørdag-søndag: Lukket 

Træn efter dine behov

Hos FYSIQ tilbyder vi på nuværende tidspunkt ikke fitness Ballerup, men du finder lækre træningsfaciliteter i flere af vores andre centrer. Vi gør vores bedste for at imødekomme dine behov, og vi tilbyder derfor alt fra holdtræning til personlig træning

Er du ny i din træningscenter Ballerup rejse, er det vigtigt at starte ud i et tempo, hvor kroppen kan følge med. Ellers risikerer du at overbelaste din krop, hvilket i værste tilfælde kan føre til alvorlige og varige skader.

Personlig træning i fitness Ballerup

Med en personlig træning er du og din krop i fokus, så du er sikker på at lave øvelser, der passer til dit niveau. Det er den perfekte måde at blive komfortabel med træning på, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal starte.

Med en personlig træner har du mulighed for at få skræddersyet et træningsprogram, som passer til netop dine behov. Træneren analyserer dine behov og forudsætninger, så du bedst muligt kan nå dine mål, men samtidig passe på din krop. Planen vil blive tilpasset undervejs, i takt med at du når dine delmål og gør fremskridt. 

Fitness Valby

Kom i form i dag

Vil du gerne i form, er det bare om at komme afsted og i gang. Vi ved, at opstarten kan være hård, men kommer du først ind i en god rutine, kan træning være en befrielse. Mange oplever endda, at de får mere energi i hverdagen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen – besøg dit nærmeste træningscenter i Ballerup, eller find FYSIQ flere steder i landet.

Læs mere:

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket