FYSIQ Sport

Som navnet antyder, er vi den del af FYSIQ, som beskæftiger sig med sport. Vi brænder for at hjælpe vores skadede sportsudøvere til at komme hurtigt og sikkert tilbage til deres sport. Og så brænder vi for at gøre de raske sportsudøvere endnu bedre til deres sport, hvad enten det kræver styrke, eksplosivitet eller bevægelighed.

Vi elsker at se når vores sportsudøvere træner seriøst, laver comebacks og forbedrer deres præstationer. Det er dét, der driver os i vores daglige arbejde.

Gennem et topmotiveret og veluddannet personale forsøger vi i FYSIQ Sport, at skabe Danmarks bedste og mest inspirerende sportsklinik.

Vores mange services gør det muligt for os, at skræddersy løsninger, der passer til netop dine behov. Klik i menuen til venstre for at læse mere om hvad vi tilbyder.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev gennem nedenstående formular. Her vil du modtage relevante artikler om sundhed, træning og skader ca. én gang om måneden. Hvis du trykker "svar" på vores nyhedsbrev kan du skrive direkte til vores sportsfysioterapeuter, som kan give dig råd og vejledning. Det koster ikke noget.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig. 

FYSIQ-Sport-Nyhedsbrev
* indicates required