FYSIQ Sport

Under navnet FYSIQ Sport finder du alt vores sportsfysioterapi, på tværs af alle vores klinikker. På hver af vores klinikker på Amager og i København finder du dedikerede fysioterapeuter, som med de højeste uddannelser og stor erfaring inden for sportsområdet står klar til at hjælpe dig videre

Sportsfysioterapi på Amager og i København

 Vi kan hjælpe dig med at blive din skade kvit, men vi vil gerne tage dig endnu længere end du var før, du blev skadet. Derfor tilbyder vi ikke kun behandling, men også performance test og performance træning. Vil du blive en bedre atlet? Vi er klar.

Som navnet antyder, er vi den del af FYSIQ, som beskæftiger sig med sport. Vi brænder for at hjælpe vores skadede sportsudøvere til at komme hurtigt og sikkert tilbage til deres sport. Og så brænder vi for at gøre de raske sportsudøvere endnu bedre til deres sport, hvad enten det kræver styrke, eksplosivitet eller bevægelighed.

Vi elsker at se når vores sportsudøvere træner seriøst, laver comebacks og forbedrer deres præstationer. Det er dét, der driver os i vores daglige arbejde.

Gennem et topmotiveret og veluddannet personale forsøger vi i FYSIQ Sport, at skabe Danmarks bedste og mest inspirerende sportsklinik.

Vores mange services gør det muligt for os, at skræddersy løsninger, der passer til netop dine behov. Klik i menuen for at læse mere om hvad vi tilbyder.

sport hos fysiq

Udvalgte samarbejdspartnere