Springtest

Testen er til dig, der dyrker en sport hvor spændstighed og/eller råstyrke i benene og core har en afgørende betydning for din performance.

Hvem bør få lavet en springtest?

Enten ønsker du at sikre dig, at du får det optimale ud af din styrketræning, eller også er du i gang med et genoptræningsforløb efter skade i et af dine ben, og ønsker at se om udviklingen i det skadet bens performance, er blevet lige så godt som det raske ben.

Springtest i FYSIQ

Springtesten foregår på en kraftplatform. Du skal efter instruktion og testhop udføre tre Counter Movement Jumps på henholdsvis højre og venstre ben.

Til sidst skal du, såfremt du har styrketrænet kontinuerligt mindst i en måned, udføre tre Counter Movement Jumps med det halve af din kropsvægt. Vægten tilføres ved hjælp af vægtstang med vægtskiver.

Springtest hos FYSIQ

Resultater fra springtesten

Når ovenstående er udført kigger vi på dine testresultater og dine sportsspecifikke mål. Gennem testen beregner vi dine bens spændstighed, råstyrke og eventuelle sideforskelle på kraftudviklingen mellem henholdsvis højre og venstre ben. Testen vil vise om du er stærk nok, om begge ben bruges lige meget funktionelt, og om du er eksplosiv nok set i forhold til din sport og alder.

Herefter får du anbefalinger til hvilken træningstilgang du skal foretage. Skal du træne for muskeltilvækst, for at blive mere eksplosiv, eller for at udligne en sideforskel? – Det finder vi ud af.

Pris for testen

Testen koster kr. 350,-

og varer 30 min.

Pris for basis testpakke: kr. 1.000,-

(inklusiv følgende tests: Konditionkropskomposition og spring).

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt