Fitness Taastrup - Træning med fokus på tryghed og sundhed

Træn og gå til fitness i Taastrup. Hos FYSIQ finder du trygge, veludstyrede faciliteter, hvor der er fokus på sundhed. Du finder vores klinikker flere steder i København. Fås rådgivning til øvelser af eksperter.

Fokus på sundhed med FYSIQ

Hos FYSIQ har vi endnu ikke et fitness center i Taastrup, og derfor kan du ikke bruge vores faciliteter her omkring. Dog kan du med fordel besøge én af vores klinikker i København eller på Amager. Har du ikke mod på at tage den korte tur, kan du med fordel besøge vores søsterklinik, FysioDanmark, i Ishøj eller Brøndby.

Adresse

Ishøj Nørregade 17, 6.sal, 2635 Ishøj 

Åbningstider

Man – tors: 07.00 – 19:00
Fredag: 07:30 – 15:00
Lørdag: 08:00 – 14:30 hver 4. lørdag

Træning og fitness Taastrup

Du kan i alle vores fitness centre finde gode faciliteter udstyret med masser af træningsudstyr og personale, der gerne giver en hånd med til dine øvelser eller kommer med råd til din træning.

Vi har altid fokus på stor tryghed og din sikkerhed. Derfor vil der også være mulighed for at søge hjælp, når du kommer til fitness Taastrup.

Du finder vores seks klinikker ganske tæt på Taastrup. Vi har nemlig både klinikker i Ørestad og i Tårnby, hvor du som medlem kan komme til fitness og træning, som det passer dig.

fitness Taastrup

Mere end bare fitness

Hos FYSIQ finder du mulighed for behandling hos dygtige fysioterapeuter og andre behandlere, som kan hjælpe med udredning, forskellige behandlingsformer og træning. Få blandt andet også massage.

fitness Taastrup

Fitness med fokus i Taastrup

Selvom du ikke finder et FYSIQ fitness center i Taastrup, kan vi alligevel godt hjælpe dig med gode og veludstyrede faciliteter. Du finder os nemlig ganske tæt på.

Som medlem kan du komme til fitness Taastrup – både med selvstændig træning, sammen med en personlig træner, eller ved holdtræning, som du kan melde til på vores holdplan.

Få lavet et sundhedstjek hos vores dygtige personale, så du ved, om du har brug for kostvejledning, en personlig træner eller er helt på rette vej med fitness Taastrup.

sundhed.dk, kan du læse mere om hvorfor det er sundt at dyrke fitness.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

Find dig selv gennem fitness Taastrup

Fokus på sundhed kan betyde mange ting, og kan både omhandle fysiske og psykiske tiltag. Træning Taastrup er godt for både krop og sjæl, og alt forskning peger på, at bevægelse kan have kæmpe betydning og en positiv effekt på ens generelle velvære. 

Med fitness Taastrup kan du benytte dig af vores forskellige tilbud, hvor bevægelse og sundhed er i højsædet. Vores faciliteter lægger op til mange forskellige øvelser, og der er noget for enhver smag. 

Sommetider kan det være rart bare at forsvinde ind i træningen, og lukke alt andet ude.

Fokus: fitness

Er du meget fokuseret på træning, eller kunne du tænke dig at blive det, har vi hos FYSIQ forskellige tilbud. Du kan enten benytte dig af vores populære holdtræning, som både er en sjov, social og effektiv måde at bruge kroppen på.

Du kan også overveje at kaste dig ud i et forløb med en personlig træner, hvor alt fokus er på dig og dine behov. Her vil du hurtigt mærke fremskridt, da alle øvelser er tiltænkt netop dig og din krop. 

Tjek de forskellige muligheder for personlig træning og holdtræning.

Fitness Taastrup mand hiver

Kom ind i rutinen med Fitness Taastrup

Står du og har brug for et ekstra skub mod en god træningsrutine? Med fitness Taastrup kan du finde dit nærmeste træningssted, og opnå den optimale træning. Hos vores søsterklinik, Fysiodanmark, kan du finde flere træningsmuligheder for dig og dine nærmeste, så du kan komme ind i den gode rutine. Du kan herunder finde klinikker, nær fitness Taastrup, fordelt over flere steder i landet, såsom Ishøj eller Roskilde

 

Hvis du er ny faget, og har ikke så meget viden inden for området, så kan du finde en masse vejledning hos FYSIQ, og opnå en god træning. Derudover står der flere personlige trænere til rådighed i nær centrum, herunder København og Amager, som kan guide dig i den rigtige retning.

Få det meste ud af din træning

Nær træning Taastrup står du overfor et hav af muligheder, så du kan finde den bedste træningsløsning for dig, og din krop. Det kan være vanskeligt at finde rundt i, hvilke fitness metoder og træningsøvelser du kan benytte dig af omkring træning Taastrup, og derfor står vi klar til hjælpe dig. 

 

Hos FYSIQ har vi endnu ikke træningsfaciliteter beliggende i Taastrup, men tværtimod kan du finde og flere steder i Københavnsområdet. Her er der flere former for behandlingsmetoder, både inden for fitness, fysioterapi eller hvis du ønsker at  slutte dagen af med en lækker massage er dette også muligt.

FAQ – Fitness Taastrup

Hvad kan man få hos fitness Taastrup?

Hos FYSIQ finder du mulighed for behandling hos dygtige fysioterapeuter og andre behandlere, som kan hjælpe med udredning, forskellige behandlingsformer og træning. Få blandt andet også massage.

Hvad er en personlig træner?

En personlig træner er for dig, der gerne vil have hjælp til at udarbejde det rette træningsprogram for netop din krop. Har du haft en skade eller skal genoptræne dele af kroppen af en anden grund, er det utroligt vigtigt at lave de rigtige øvelser. 

Findes der et FYSIQ fitness Taastrup træningscenter?

Der er på nuværende tidspunkt ikke FYSIQ noget træningscenter i Taastrup, men du kan med fordel besøge de lækre faciliteter i København eller Amager. 

Hvad er holdtræning?

Med holdtræning menes der er et hold, hvor flere personer træner samtidig, vejledt af en professionel instruktør. Det er en sjov måde at være aktiv på, da der både er mulighed for at være social og træne samtidig. 

Læs også: