Fitness Køge - FYSIQ har muligheder til alle og enhver

Hos FYSIQ fitness Køge, vil du opleve trygge rammer og omgivelser, der er veludstyrede og lettilgængelige. Vi vil med glæde byde dig velkommen i vores fitnesscenter, placeret i det centrale København. 

Optimer din sundhed

FYSIQ har ikke etableret fitness Køge endnu. Det vil sige det er ikke muligt for os, på nuværende tidspunkt, at kunne tilbyde dig at træne i lækre faciliteter i et FYSIQ træningscenter. Derimod kan vi informere dig om, at vi har flere fitnesscentre placeret i København, blandt andet ved Nørreport og i Ørestaden, hvis det er tættere på dig, når du søger fitness Køge. 

FysioDanmark klinikken i Køge er desværre lukket, men vi henviser i stedet til vores afdeling i Solrød.

Adresse

Langager 6
2680 Solrød Strand 

Åbningstider

Man – tors: 7.00 – 21.00
Fredag: 7.00 – 19.00
Lør, søn & helligdage: 8.00 – 14.00

Få mere end bare fitness Køge

Da vi ikke kan tilbyde dig fitness Køge, så kan du med fordel besøge vores søsterklinik, FysioDanmark, som har gode lokaler placeret i Køge. Her kan du både træne og få behandling af forskellig art.

Så står du og mangler en yderst kompetent fysioterapeut til et genoptræningsforløb eller blot en gammel skade, som du aldrig har fået bugt med, så kan du blot læse mere omkring deres serviceydelser, som du ikke vil gå galt i byen med.

fitness Køge
fitness Køge

Fitness Køge, de rette faciliteter

Selvom vi ikke tilbyder fitness Køge, så tilbyder FYSIQ alligevel funktionelle gode faciliteter, der kan hjælpe med at holde dig sund og rask, i form af diverse former for træningsmetoder. I et FYSIQ træningscenter kan du både gøre brug af holdtræning, personlig træning, men også lave din egen individuelle træning, hvor du kan kommer ned og træner, når det passer ind i din dagligdag. 

Er du blevet nysgerrig, kan du både læse mere omkring vores fysioterapi priser, eller sågar om de forskellige træningscentre. Læs også mere på sundhed.dk, hvor du kan læse hvorfor det er sundt at dyrke idræt.

Lad os hjælpe dig i gang med fitness Køge

Hos FYSIQ finder du flere forskellige eksperter inden for adskillige områder af kroppens sundhed. Derfor kan du også være helt sikker på, at en fagperson i vores klinik, vil kunne hjælpe dig godt i gang med fitness Køge.

Dette gælder naturligvis også, selvom vi ikke har et træningscenter i byen. Du kan nemlig med fordel komme og besøge os i én af vores mange klinikker i Københavnsområdet, hvor der vil være mulighed for sparring og vejledning, i alt fra øvelser til kost.

Du kan også med fordel vælge at booke en træning med en personlig træner, der tager dig med igennem gode øvelser, vejledning til mad, de forskellige muskelgrupper og meget mere, der gør din træning og fitness Køge nemmere.

fitness Køge
fitness Køge

Fitness og velvære hos FYSIQ

Når du træner hos FYSIQ, vil du ikke bare kunne opleve fitness og træning i vores træningscenter, men også masser af velvære, for både krop og sind.

Vi tilbyder nemlig også massage som en en forlængelse til din træning. Det er både sundt for kroppen og for sindet at få en massage. Trykkene i muskulaturen vil nemlig udskiller de affaldsstoffer, som sætter sig, og disse vil blive transporteret væk ved hjælp af blodet.

Massage har også vist sig at nedsætte stressen, og derfor er denne type behandling ikke kun for dig, der har dyrket fitness Køge, men også for dig, der gerne vil skabe ro i krop og sind. Book tid i dag.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

FAQ

Ligger der et FYSIQ træningscenter i Køge? 

Nej, der ligger desværre ikke et FYSIQ fitnesscenter i Køge endnu. Men du kan derimod prøve et af vores mange træningscentre, som er placeret i København. Mangler du en fysioterapeut eller anden behandling nær dig, så kan du benytte dig af FysioDanmark i Køge. 

Hvor finder jeg det nærmeste FYSIQ fitness Køge? 

Da vi ikke har et FYSIQ træningscenter placeret i Køge, så er det tætteste FYSIQ center placeret enten i Ørestaden eller ved Nørreport. 

Er der en fysioterapeut og fitness Køge? 

I Køge har FysioDanmark én ud af deres mange klinikker placeret, hvor de står klar til at hjælpe dig med dine skavanker, om det er en ny skade eller en gammel, du aldrig har fået gjort kål på. 

Er FYSIQ en del af FysioDanmark? 

Ja, FYSIQ er en del af FysioDanmark. FysioDanmark er den største kæde inden for fysioterapi og træning. FYSIQ er fysioterapi og fitnesscenter kombineret. 

Læs også: