Børnefysioterapi i FYSIQ

I FYSIQ har vi specialiseret os indenfor børn og unge. Vi tilbyder både individuel behandling, rådgivning og vurderinger samt holdtræninger til forskellige aldersgrupper

Børnefysioterapi på Amager

Målet er at forbedre livskvaliteten hos det enkelte barn, dette gøres ved at gøre barnet mere selvstændigt, gladere og sundere.

Vi tilbyder holdtræning til forskellige aldersgrupper, alle varetaget af fysioterapeuter. Vi ved, at gruppeaktiviteter og fællestræning er meningsfuldt. Gruppedynamikken giver en masse inspiration til barnets fantasi, og forhåbentlig en lyst til at bevæge sig yderligere. Vi arbejder ud fra en kropslig indfaldsvinkel, hvor vi styrker børnenes kropsopfattelse og selvtillid gennem leg og bevægelse.

Kan du nikke genkendende til et eller flere af nedenstående, har du mulighed for at booke en tid hos børnefysioterapeuterne til en undersøgelse. Her vurderes problemstillingen, alvorlighedsgraden og hvilke tiltag børnefysioterapeuten eller familien kan gøre for at dit barn har de bedst mulige betingelse fremover.

Tumling

Vi tilbyder individuel rådgivning, vejledning og screeninger til tumlinger med forskellige problemstillinger og udfordringer.

Har din tumling:

 
Tumling hos FYSIQ

Skolebarn

Har/er dit skolebarn:

Teenager

Vi tilbyder individuel rådgivning, vejledning og screeninger til tumlinger med forskellige problemstillinger og udfordringer.

Har din teenager:

Teenager FYSIQ
Børne fysioterapi - lettere handicappet

Lettere handicappet

Har dit barn problemer med:

FAQ

Er det vigtigt at mit barn kommer igennem alle milepæle? 

Ja, det er vigtigt – det er vigtigt for den motoriske udvikling. Hver milepæl dit barn kommer igennem, er en forudsætning for at kvaliteten af den næste milepæl. 

Hvordan booker jeg en konsultation? 

Kontakt vores børnefysioterapeut, Marta Almeida her – 

Mail: ma@fysiq.dk

Telefon: 32 52 35 64  

Hvad koster en børnefysioterapeut?

Kontakt os, og hør mere om vores priser

 

fysioterapeut valby

Børnefysioterapien i FYSIQ varetages af Marta Almeida, som kan findes i FYSIQ Ørestad. Marta er fra Portugal og konsultationerne vil derfor ofte foregå på engelsk. Marta har mere end 11 års erfaring inden for det pædiatriske område med børn fra 0-18 med motorisk patologi. 

Mail: ma@fysiq.dk

Telefon: 32 52 35 64