Fitness træningscenter Næstved - kom i form hos os

Vil du gerne i form i et fitness og træningscenter i Næstved? Hos FYSIQ tilbyder vi veludstyrede lokaler med alverdens maskiner, så du kan træne lige præcis, hvad du ønsker på dagen.

Vi er på nuværende tidspunkt ikke at finde i dette område, men vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores andre afdelinger. Ellers henviser vi til vores søster klinik FysioDanmark, der er landets førende kæde indenfor fysioterapi.

Træning for enhver smag

Alle kroppe er forskellige, og træning bør derfor tilpasses til den enkelte person, så man undgår skader. Nogle er stærkere end andre, og de kan derfor klare mere vægt fra start, hvorfor andre må starte blødere ud. 

Det er vigtigt at træne i dit eget tempo, så du kan få en god oplevelse med fitness i Næstved. Vores personale står klar til at vejlede dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller brug for vejledning.

Adresse

Vadestedet 1, 4700 Næstved 

Åbningstider

Man- tors: 07:30 – 19.00
Fredag: 07:30 – 14.00

Med dig i fokus

Hos os finder du både personlig træning og holdtræning. Er du i tvivl om, hvordan du skal starte din rejse med fitness i Næstved, vil vi varmt anbefale en personlig træning. Dette forløb tager udgangspunkt i dig, din krop og dine behov, så du undgår at træne på en uhensigtsmæssig måde. 

Med en personlig træner bliver du klogere på, hvordan du bruger din krop, muskler og energi på bedst mulig vis. Du kan derfor også være sikker på gode resultater – på en sikker måde. 

Med en personlig træner bliver du introduceret til øvelser, der passer til dit niveau. Du har herunder mulighed for et skræddersyet træningsprogram, der vil blive tilpasset undervejs, i takt med dine fremskridt.

Mærk forskellen med fitness Næstved

Et træningscenter i Næstved kan skabe stor glæde i hverdagen, og endda virke afstressende. Du kan endda være så heldig at opleve mere overskud og glæde ved at røre dig.Prøv et af vores mange sjove hold, og kom helt ned i kroppen.

FAQ

Hvad tilbyder fitness Næstved?

Hos FYSIQ finder du både personlig træning samt holdtræning. Vi er på nuværende tidspunkt ikke at finde i dette område, men har veludstyrede træningscentre samt kompetente fitness trænere andre steder i landet.

Hvad er det bedste træningscenter Næstved?

I Næstved findes der flere gode muligheder for træning, herunder FysioDanmark. Er du på udkig efter at træne hos os, har vi afdelinger andre steder i landet.

Hvordan kommer jeg i gang med at træne? 

Alle forløb er individuelle, og det er derfor også forskelligt, hvad der virker bedst fra person til person. Det kan være en god idé at booke en personlig træner, hvis du er i tvivl om, hvilke øvelser, der er bedst for dig. Med en personlig træner vil du få skræddersyet et program, som tager udgangspunkt i din krop og behov.

Tilbyder FYSIQ andre former for behandling?

Ja, hos FYSIQ finder du alt fra fysioterapi til massage og træning. Vores professionelle behandlere står klar til at hjælpe dig med stort og småt, og mange finder endda stor glæde ved at kombinere behandlingsformer. 

Læs også:

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt