Fitness, træningscenter Nørrebro - i form med træning

Er du på udkig efter et fitness eller træningscenter på Nørrebro, så ligger FYSIQ et stenkast derfra med vores centrale placering på Nørreport. Du kan besøge os både, hvis du ønsker at træne selv med fokus på cardio og eller styrke, men du kan også deltage i vores forskellige udvalg af holdtræninger.

Ved at træne i et træningscenter, kan du opnå fysikken til at leve det liv, du gerne vil. Vi tilbyder faciliteter til at udøve diverse discipliner inden for træning og øvelser og stiller maskiner til rådighed, som du kan benytte, når du er i fitness. 

Et træningscenter nær dig

Vores centre er primært beliggende på Amager, men vi har altså også en lokation lige ved Nørreport, som du nemt kan tage til, hvis du befinder dig på, og ønsker træningscenter eller fitness Nørrebro. Der er derfor ingen undskyldning for at komme i form og fokusere på en sundere livsstil med træning.

Bor eller arbejder du på Amager, kan du også hurtigt tilgå et af vores centre i enten Ørestad, Tårnby, Dragør eller en af vores andre lokationer. Vores fitness centre har forskellige åbningstider, og derfor kan det være en god idé, at du orienterer dig herom, når du indtænker tidspunktet for din træning.

Vi faciliterer ikke blot øvelser og træning i fitness, du kan også sagtens booke en tid til enten massage eller fysioterapi, hvis du døjer med nakkespændninger, rygsmerter eller generelt har behov for at få løsnet op i muskler og led.

Efter at have trænet i vores træningscenter nær Nørrebro, kan du kombinere dit besøg med andre behandlinger. Dermed kan du få løsnet op i kroppen efter en hård træning med en sportsmassage eller få råd og vejledning af en kyndig fysioterapeut.

Fysioterapeut Kolding
Fysioterapeut Kolding

Hvad tilbyder vi?

Hvad end du er topmotiveret på at styrke din krop i fitness og er garvet i at løfte vægte og træne selv, eller du er et nyt medlem i vores træningscenter nær Nørrebro og gerne vil deltage i holdtræning, er der plads til dig. Vi har nemlig plads til alle og enhver, der gerne vil udfolde sin træningsrutine.

Hos FYSIQ går vi op i sundhed på flere parametre, og derfor kan du sagtens besøge os og få kostvejledning eller et sundhedstjek, hvor vi kan udarbejde din personlige sundhedsprofil. Sundhed handler nemlig om meget mere end blot fysisk aktivitet og dét at komme i form.

Du kan nemt og enkelt booke tid til holdtræning, massage, fysioterapi eller en af vores andre behandlinger, som måtte opfylde dine behov. Husk at du både finder os flere steder på Amager, men også ved Nørreport - et stenkast fra Nørrebro.

Besøg gerne vores profil på Instagram, hvor vi deler ud af tips og tricks til din træning samt øvelser, du kan lade dig inspirere af og inddrage, næste gang du træner i fitness. Vi ser meget frem til at byde dig velkommen i et træningscenter nær dig.