Fitness, træningscenter Nørrebro - i form med træning

Er du på udkig efter et fitness eller træningscenter på Nørrebro, så ligger FYSIQ et stenkast derfra med vores centrale placering på Nørreport. Du kan besøge os både, hvis du ønsker at træne selv med fokus på cardio og eller styrke, men du kan også deltage i vores forskellige udvalg af holdtræninger.

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00-17:00
Fre: 08:00-17:00
Lør: Lukket
Søn: Lukket

Træningscenter Nørrebro

Ved at træne i et træningscenter, kan du opnå fysikken til at leve det liv, du gerne vil. Vi tilbyder faciliteter til at udøve diverse discipliner inden for træning og øvelser og stiller maskiner til rådighed, som du kan benytte, når du er i fitness. 

Et træningscenter nær dig

Vores centre er primært beliggende på Amager, men vi har altså også en lokation lige ved Nørreport, som du nemt kan tage til, hvis du befinder dig på, og ønsker træningscenter eller fitness Nørrebro. Der er derfor ingen undskyldning for at komme i form og fokusere på en sundere livsstil med træning.

Bor eller arbejder du på Amager, kan du også hurtigt tilgå et af vores centre i enten ØrestadTårnbyDragør eller en af vores andre lokationer. Vores fitness centre har forskellige åbningstider, og derfor kan det være en god idé, at du orienterer dig herom, når du indtænker tidspunktet for din træning.

Vi faciliterer ikke blot øvelser og træning i fitness, du kan også sagtens booke en tid til enten massage eller fysioterapi, hvis du døjer med nakkespændninger, rygsmerter eller generelt har behov for at få løsnet op i muskler og led.

Efter at have trænet i vores træningscenter nær Nørrebro, kan du kombinere dit besøg med andre behandlinger. Dermed kan du få løsnet op i kroppen efter en hård træning med en sportsmassage eller få råd og vejledning af en kyndig fysioterapeut.

fitness træningscenter nørrebro

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

fitness træningscenter nørrebro

Hvad tilbyder vi?

Hvad end du er topmotiveret på at styrke din krop i fitness og er garvet i at løfte vægte og træne selv, eller du er et nyt medlem i vores træningscenter nær Nørrebro og gerne vil deltage i holdtræning, er der plads til dig. Vi har nemlig plads til alle og enhver, der gerne vil udfolde sin træningsrutine.

Hos FYSIQ går vi op i sundhed på flere parametre, og derfor kan du sagtens besøge os og få kostvejledning eller et sundhedstjek, hvor vi kan udarbejde din personlige sundhedsprofil. Sundhed handler nemlig om meget mere end blot fysisk aktivitet og dét at komme i form.

Du kan nemt og enkelt booke tid til holdtræning, massage, fysioterapi eller en af vores andre behandlinger, som måtte opfylde dine behov. Husk at du både finder os flere steder på Amager, men også ved Nørreport – et stenkast fra Nørrebro.

Besøg gerne vores profil på Instagram, hvor vi deler ud af tips og tricks til din træning samt øvelser, du kan lade dig inspirere af og inddrage, næste gang du træner i fitness. Vi ser meget frem til at byde dig velkommen i et træningscenter nær dig.

Se også Sundhed.dk her. 

massage amager

Få personlig træning
hos FYSIQ

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte med træningen, så er en personlig træner hos FYSIQ et oplagt valg. 

Hvis du leder efter fitness og træningscenter Nørrebro, hvor vi tilbyder personlig træning, så skal du blot rejse et stenkast til Nørreport, hvor du finder vores klinik. 

En personlig træner er med til at lægge en plan og et mål, ud fra dine ønsker. Under hele forløbet optimeres og tilpasses planen, så vi er sikre op, at du når dit mål hos FYSIQ. 

En personlig træner er for alle og kræver intet træningsniveau eller -erfaring. 

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

FAQ - Fitness, træningscenter Nørrebro

Hvad jeg kan jeg træne i træningscenter Nørrebro?

Vi har desværre ikke nogen klinik på Nørrebro, men ikke så langt fra, ved Nørreport st. kan du træne på vores klinik. Her tilbyder vi både holdtræning, genoptræning, fitness og træning med personlig træner.

Hvad koster det at få en personlig træner Nørrebro?

Alt efter, hvad dit behov er, så varierer prisen meget på personlig træning hos FYSIQ. Priserne ligger fra 599-5999 kr., og afhænger af antallet af gange og om træningen skal være ved en fysioterapeut.

Hvilke slags hold kan jeg træne på hos FYSIQ Nørrebro?

I vores træningscenter ved Nørreport st., ikke så langt fra Nørrebro, tilbyder vi en bred vifte af hold. Du kan både træne på hold som Puls & Styrke, Stræk og Mobilitet og Step. Se vores holdoversigt her.

Hvorfor er træning godt?

Det er vigtigt at holde sig aktiv, ikke bare for at blive stærk, men også af mange andre gode grunde. Træning er godt for både krop og sind, og bidrager til en øget livskvalitet.

Læs også: