Undgå rejsningsproblemer

Mange mænd har problemer med at få rejsning, men sådan bør det ikke være. Vi har samlet en række specialister på området og lavet et forløb, som hjælper dig til at få din rejsning tilbage. Kontakt FYSIQs ansvarlige fysioterapeut for at komme i gang med vores forløb.

Rejsningsproblemer reducerer livskvaliteten

At have rejsningsproblemer kan have stor betydning for hverdagens livskvalitet. Måske du genkender nogle af de typiske følgere:

Erektil-dysfunktion-FYSIQ

Vores forløb mod rejsningsproblemer virker

For at få din rejsning tilbage kræver det en indsats på flere områder. Vi har derfor samlet et team af specialister, som hjælper dig på hver sit område. Vores forløb indeholder tre trin. Alle tre trin er gavnlige i sig selv, men når vi kombinerer dem øges succesraten. Du kommer derfor til at møde en behandlingsform, som er helt opdateret i forhold til den nyeste evidens på området.

1. Undersøgelse af speciallæge i urologi

Vores speciallæge undersøger dig for at sikre, at der er god indikation for, at behandlingen vil virke.

2. Fokuseret-shockwave behandling

Du bliver behandlet med fokuseret shockwave af vores sygeplejerske. Selvom det er meget effektivt gør det ikke ondt.

3. Bækkenbundstræning og styrketræning

Du bliver sat i gang med bækkenbundstræning og styrketræning af vores fysioterapeut.

secma shockwave

Behandlingsmetoderne til rejsningsproblemer

Fokuseret shockwave

Fokuseret shockwave (ESWT) benyttes til at igangsætte processen ”angiogenese”, hvor nye blodkar dannes fra de allerede eksisterende. Dette gøres for at øge blodtilførslen til penis.

Selve apparatet påføres fire steder på og omkring penis, og behandlinger tager ca. 10-15 minutter. Behandlingen gør ikke ondt og medfører ikke nogle bivirkninger.

bækkenbund mand bækkenbundsmuskler

Bækkenbundstræning

Bækkenbundens muskler understøtter vores kønsorganer. Det er for både for mænd og kvinder essentielt, at man har en god og stræk bækkenbund, for at have et velfungerende sexliv. Forskningen har vist, at træning af bækkenbunden positivt gavner evnen til at få og holde rejsningen under samleje.

Efter en undersøgelse af bækkenbunden, vil du få vist øvelser, som styrker bækkenbunden.

Forløbets indhold
Undersøgelse og screening v. speciallæge i urologi
6 x fokuseret shockwave behandling
3 x 30 min behandling/træning med fysioterapeut
3 måneders træning i FYSIQ

Samlet pris for forløbet

7.500,-

Supplerende behandling

Supplerende fokuseret shockwave behandling
800,-
Supplerende bækkenbundstræning
350,-
Konsultation med speciallæge (hvis ikke forløb opstartes)
1.500,-
FYSIQ

Her er planen

1. Kontakt behandler

Skriv til vores fysioterapeut, Ditte. Vedlæg evt. dit navn og telefonnummer. Sammen aftaler i forløbets opstart.

2. Start forløbet

Du undersøges af speciallæge, får fokuseret shockwave behandling og sættes i gang med træning. 

3. Nyd din nye hverdag

Forvent positive indvirkninger allerede efter 3-6 uger. 

En privat sag

Vi forstår, at det at blive behandlet for rejsningproblemer er en privat sag, som du ikke nødvendigvis ønsker at dele med andre. Når du kommer ind til os, er du blandt andre patienter med problemer i bevægeapparatet, og ingen vil derfor vide, om du kommer med en knæ-skade, rygproblemer eller noget helt tredje. Mange mænd sætter pris på denne anonymitet.

Styrke- og konditionstræning

Der er to forskellige træningsformer, der benyttes til at afhjælpe rejsningsproblemer;

Konditionstræning og styrketræning. Konditionstræningen øger det generelle hjertekredsløb og hjælper med ny kardannelse.

Styrketræningen stimulerer produktionen af det mandlige kønshormon, testatoren.

I dit forløb vil du få et træningsprogram, som du kan træne hos os, eller eventuelt i et træningscenter tættere hvor du bor. Træner du ikke i forvejen, skal du regne med at sætte 3 gange om ugen af til dit træningsprogram.

Er du mere udfordret på din livsstil, har du mulighed for at starte et kost- og træningsforløb sammen med andre, der ligeledes har vægt/aktivitetsudfordringer.

træning erektil dysfunktion

Rejsningsproblemer kort forklaret

Rejsningsproblemer også kaldet erektil dysfunktion eller importens dækker over mandens manglende evne, til at opnå eller opretholde tilstrækkelig erektion til at fuldføre samleje.

Oftest defineres rejsningsproblemer ikke som en fuldstændig ophørt evne til rejsning, men i højere grad en nedsat evne. Helt konkret defineres et rejsningsproblem, som en manglende evne til at opnå rejsning 1/4 gange dette ønskes.

At have rejsningsproblemer er ikke en sygdom, men derimod en tilstand/symptom, som opleves af mange mænd. Denne tilstand kan indebære en betydelig forringelse af livskvaliteten og kan både gå udover selvfølelse og parforhold.

Rejsningsproblemer kan ikke sidestilles med svigtende seksuel lyst eller forstyrrelse med ejakulation.

Årsager til rejsningsproblemer

Forskningen har vist, at den hyppigste årsag til rejsningsproblemer er åreforkalkning i penis, som reducerer blodtilførslen og derved muligheden for at opnå erektion.

Åreforkalkning ses ofte i forbindelse med aldring og livsstilsmæssige valg såsom rygning og alkohol. I hele 80% af tilfældene med rejsningsproblemer er det kardiovaskulært betinget.

Hyppige årsager til rejsningsproblemer