Vores træningscentre - FYSIQ er dit fitnesscenter på Amager

I FYSIQ’s fem fitnesscentre på Amager, sikrer vi med det bedste udstyr og største kompetencer, at den træning du modtager, er baseret på nyeste viden om sundhed og motionsvaner.

FYSIQ er dit fitnesscenter på Amager

Vores omgivelser, personale og medlemmer, har sammen skabt en stemning i centrene, der får alle til føle sig velkomne. Dette er vi utrolig stolte og glade for, og vi kan derfor med sikkerhed sige, at du passer ind hos os.

Se også fitnesscenter København, fitnesscenter Frederiksberg og fitnesscenter Farum her. 

FYSIQ Kastrup

FYSIQ Kastrup er det største af FYSIQ’s fem træningscentre, og rummer mere end 2200 kvm. i Tårnby kommunes sundhedscenter, på Kamillevej 4. Træningscenteret har ca. 130 hold om ugen, hvoraf halvdelen er henholdsvis fitness og fysioterapeutiske hold. Vi er derfor sikre på, at der altid vil være et der passer dig. Du kan selvfølgelig også træne individuelt, vi har et stor udvalgt af fitness udstyr i højeste kvalitet.

Klik her for at se åbningstider og kontaktoplysninger.

FYSIQ Ørestad

FYSIQ Ørestad er placeret på 3. sal på Digevej 114, og er kendt for dets fantastiske udsigt og omgivelser. Centeret forener træning mellem fysioterapeutiske forløb og almindelige trænende, som sammen skaber en helt unik atmosfære.

FYSIQ Tårnby

FYSIQ Tårnby emmer af kompetence og har dagligt op mod 20 sundhedsprofessionelle i huset. Dette gør, at du altid kan føle dig tryg under træningen, og at du altid kan få kvalificerede svar på dine spørgsmål. Centeret har med sine hyggelige omgivelser skabt langvarige venskaber blandt medlemmer, og har eksisteret i mere end 25 år. Centeret er placeret på Løjtegårdsvej 157.

Klik her for at se åbningstider og kontaktoplysninger.

 

FYSIQ Dragør

FYSIQ Dragør er placeret i en fredet bygning, i den gamle del af Dragør. Dette er med til skabe den hyggelige stemning, der kendetegner centeret. Centeret byder både på fitness hold og fysioterapeutiske hold, og vil helt sikkert have noget, der passer til dig. Ved benyttelse af en del af kredsløbsmaskinerne, vil der være udsigt over Øresund og den gamle by.

Klik her for at se åbningstider og kontaktoplysninger.

FYSIQ Femøren

FYSIQ Femøren placeret på underetagen i Hotel Park Inn, et minuts gang fra Femøren metrostation. Centeret har udover fantastiske maskine-faciliteter også store rum dedikeret til funktionel træning. Derudover har FYSIQ medlemmer her adgang til pool område, samt sauna i omklædningsrummene.

Klik her for at se åbningstider og kontaktoplysninger.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt