Sundhedscoaching i FYSIQ

Er du træt af ikke at få de resultater, du virkelig ønsker dig? I din træning, din krop og i dit liv generelt? Oplever du, at du gang på gang til trods for de bedste intentioner ender tilbage i dine gamle, kendte mønstre? Du ved, hvad der skal til, umiddelbart, men falder alligevel i og lykkes ikke med det, du sætter i gang.

Prøv en ny tilgang med sundhedscoaching

Måske har du et stort ønske om at opnå et vægttab, komme i bedre form, stresse mindre –i det hele taget blive bedre til at passe på dig selv og dit helbred. Og hver mandag ”går du i gang” og slutter ugen af med en hammer i hovedet og dårlig samvittighed over, at det heller ikke blev denne uge, du lykkedes med dine ambitioner på din egen sundheds vegne. Og det kan være så frustrerende og udmattende

Selvom intentionerne er gode og ægte, så kan dit mind-set, dine hæmmende overbevisninger, gamle mønstre etc. spænde ben for, at du får opnår den ønskede forandring og indfrier dine målsætninger.

Ønsker du én gang for alle at arbejde i dybden med din problematik, så kan sundhedscoaching i FYSIQ være din vej til varig sundhed og livsglæde.

Hvad er coaching?

Coaching kan være lige præcis det redskab, der får dig ud af dine uhensigtsmæssige mønstre, og giver dig den succesfulde forandring og forbedring, du ønsker dig i dit liv.

Ved at undersøge, stille skarpt på og udfordre dine tankemønstre, din adfærd og overbevisninger, kan helt nye perspektiver dukke op og berige dig med en bedre selvfølelse, mere selvtillid og større selvværd. Du får mulighed for at kaste mere lys på alle dine styrker og værktøjer til at omfavne dine udfordringer i stedet for at overdøve eller overhøre dem.

Hvordan foregår det?

Et forløb starter altid op med en indledende samtale for at afdække lige præcis din historie, dine udfordringer og ønsker. Min fornemmeste opgave er at finde ind til kernen af dit problem, og arbejde ud fra årsag og ikke blot symptombehandle.

Efter første samtale tilpasser jeg, i samråd med dig, dit individuelle forløb, så du får de optimale betingelser og støtte til at nå i mål og sikre dig sundhedsmæssige forandringer, der er varige. Årsagen til der hvor du står er altid udgangspunktet for processen, og der hvor vi tager fat. Måske er det blot et par samtaler, der skal til for, at du knækker koden – måske har du brug for et længere forløb med både coachingsamtaler og individuel træning.