Fitness Ishøj - Træn i veludstyrede faciliteter hos FYSIQ

Gå til fitness i Ishøj. Hos FYSIQ finder du trygge og veludstyrede omgivelser, der både byder op til selvstændig med også assisteret træning. Vi byder dig velkommen i vores centre i København.

Sundhed og tryghed hos FYSIQ

FYSIQ har endnu ikke et fitness center i Ishøj. Derfor kan vi ikke tilbyde dig at træne i vores faciliteter med rådgivning fra dygtige fysioterapeuter og personlige trænnere. Men har du modet på at tage til Ørestad eller Nørreport, kan du med fordel besøge vores klinikker her. Ellers har vores søsterklinik, FysioDanmark lokaler i Ishøj.

Adresse

Ishøj Nørregade 17, 6.sal, 2635 Ishøj 

Åbningstider

Man – tors: 07.00 – 19:00
Fredag: 07:30 – 15:00
Lørdag: 08:00 – 14:30 hver 4. lørdag

Fitness under gode forhold

Hvad end du skal i gang med fitness Ishøj for genoptræning efter en skade, eller om du træner for at holde dig sund og i gang, så har vi, hos FYSIQ, de helt rette faciliteter.

Selvom vi ikke kan tilbyde fitness Ishøj, tilbyder vi alligevel gode muligheder for træning tæt på. Du finder nemlig vores klinikker hele seks forskellige steder i København, så du finder helt sikkert et fitness center tæt på dig.

I vores klinikker vil du opleve at kunne få hjælp til øvelser, råd fra en dygtig fysioterapeut, eller en omgang massage, ud over det sædvanelige.

fitness Ishøj

Fitness i Ishøj

Hos FYSIQ har vi mange gode tilbud, men ikke et nær Ishøj. Du kan du med fordel komme til fysioterapi, fitness eller anden behandling i én af vores klinikker.

Anders FYSIQ

Gå til fitness nær Ishøj

Vi tilbyder i alle vores klinikker forskellige typer af træning, herunder både holdtræning, personlig træning, men også selvstændig træning, hvor du blot kommer forbi og træner, som du har lyst og behov for.

Skal du gå til fitness Ishøj, kan ud med fordel vælge at besøge vores klinikker på Amager, enten Ørestad eller Tårnby, eller lige ved Nørreport station.

Har du brug for hjælp til at tabe dig, eller behøver du et sundhedstjek, hjælper vi naturligvis også gerne med dette, så du kan komme godt i gang med kost og fitness Ishøj. Hos sundhed.dk kan du læse hvad der er godt at spise og meget mere for at holde dig sund og rask.

Fitness Ishøj - dit lokale træningscenter

Hos FYSIQ kan du komme i gang med din næste fitnessrutine. Vi har som sagt ikke Fitness Ishøj endnu, men du kan med fordel udforske vores søsterkæde, Fysiodanmark eller en af vores andre klinikker, som tilbyder både fitness Ishøj, genoptræning Ishøj, fysioterapi og meget mere. På denne måde kan du få det optimale ud af din træning, med et effektivt resultat.

 

Vi står klar med et ambitiøs og passioneret team, med flere års erfaring i bagagen, så du kan få et skræddersyet forløb til din behandling i fitness Ishøj. 

 

FYSIQ gør det muligt for dig at komme ind i en god træningsrutine med fitness Ishøj. Med den rette træner kan du hurtigt genopbygge din muskulatur og styrke din krop på ny.

Hvis du i dagligdagen kan mærke, at dine muskler er ømme, har brug for omsorg og ekstra pleje, så kan du finde løsningen med andre behandlingsformer. Hos FYSIQ og Fysiodanmark, kan du få hjælp til at bekæmpe dine smerter, og føle dig tryg hos din behandler. Se eksempelvis Ishøj fysioterapi – med den rette vejledning kan du komme tættere på en smertefri krop. 

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

FAQ - Fitness Ishøj

Hvor kan jeg gå til fitness i Ishøj?

Vil du gerne gå til fitness nær dig, men ved du ikke, hvor du skal søge hen? Hos FYSIQ har vi suveræne faciliteter og veludstyrede lokaler, som du med fordel kan benytte, hvis du gerne vil i form, eller ønsker trygge omgivelser med vejledning ved genoptræning efter en skade. Vi er dog kun at finde i København og på Amager.

Hvorfor er træning vigtigt?

Det er vigtigt at få rørt sig, da kroppen har brug for at komme ud og få brugt musklerne og ledende, få skubbet blodet godt rundt i kroppen og gerne få pulsen i vejret. Dette er nemlig med til at holde dig sund til du bliver gammel. Mennesket er ikke bygget til at sidde stille.

Hvilke hold kan man træne på med fitness Ishøj?

Selvom vi ikke har et træningscenter i Ishøj, er du altid velkommen til at dyrke fitness hos FYSIQ. Du finder en bred holdplan på vores side, som både dækker over yoga, pilates, styrketræning, seniortræning, biking og meget, meget mere.

Hvad koster personlig træning og fitness Ishøj?

Kunne du godt tænke dig at komme i form med en personlig træner, der hjælper dig gennem forskellige øvelser og fitness Ishøj, så kan du med fordel gøre dette hos FYSIQ. Du finder priser fra 599 til 5.999 kr., alt afhængigt at dine behov og ønsker.

Læs også:

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket