Sportsscreening

I FYSIQ Sport er vi eksperter i sportsscreening. En sportsscreening er en undersøgelse, der evaluerer, om en idrætsaktiv besidder bestemte ønskede eller uønskede karaktertræk. 

Hvad er en sportsscreening?

Vi kigger på bevægelighed, stabilitet, styrke og bevægemønstre. Analysen af din screening holder vi op mod de arbejdskrav og skadesrisici, der er i din sport.

I FYSIQ Sport er en screening altid opdateret til seneste udvikling, og nyeste viden inden for det internationale forum for skadesforebyggelse. Efter en sportsscreening i FYSIQ Sport udarbejdes en individuel plan med træningsprogram. Dette optimerer dine muligheder for udvikling af din performance, og nedsætter risikoen for skader.

Hvad er en sportsscreening?

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

Pris

Den samlede pris for en sportsscreening er 1.800,-. Dette inkluderer at man indledningsvis bliver testet i 90 minutter. Derefter får man yderligere 60 minutter til den efterfølgende analyse, programlægning, samt gennemgang af programmet.

Find din sportsfysioterapeut

Alle vores sportsfysioterapeuter er dygtige og har meget erfaring fra sportens verden. Hvis du har lyst til at læse lidt mere om hver enkelt, kan du klikke her.