Fitness holdbeskrivelse

Find beskrivelser af alle vores fitness hold her

Holdtræning

Træning sammen med andre er både sjovt og motiverende. Som medlem af FYSIQ kan du træne på fitness hold i alle vores fitnesscentre på Amager. Vi har et stort og bredt udbud af hold, der henvender sig til nybegyndere såvel som øvede i alle aldre.


Læs om holdene i de ovenstående rubrikker og find dit favorithold i dag. Vi prøver hele tiden at tilpasse vores udbud af hold til dine præferencer. Både hvad angår holdtype, instruktør, sted og tidspunkt. Derfor vil du opleve at vi ofte åbner nye hold og tester dem af, samt lukker dem, der ikke var tilslutning til. Hvis du har idéer til hold eller forslag til forbedringer er du altid velkommen til at skrive til Aleksander på ae@fysiq.dk. Vi glæder os helt vildt til at træne med dig.

Sådan bliver du medlem

Vi vil have at alle vores medlemmer træner med god teknik på et effektivt program. Derfor tilbyder vi alle nye medlemmer at få lagt et gratis personligt træningsprogram.

Step 1

Klik "Bliv medlem"

Step 2

Vælg medlemskab

Step 3

Start betaling

Step 4

Træn så meget du vil i alle vores centre.

Få gode råd til en sund hverdag

Følg med på bloggen, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fitness, fysioterapi, og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas