Fitness Frederiksberg - Træning i veludstyrede faciliteter

Træn og gå til fitness på Frederiksberg. Hos FYSIQ finder du trygge rammer og veludstyrede omgivelser, hvor du kan give dig i kast med personlig træning eller holdtræning. Besøg vores centre i hele København.

Find os nær dig

Selvom vi endnu ikke har et fitness center Frederiksberg, kan du alligevel godt træne os hos. Du finder nemlig vores klinikker flere forskellige steder i hovedstaden. Vil du alligevel hellere træne tættere på dit hjem, kan du med fordi besøge vores søsterklinik, FysioDanmark, på Frederiksberg.

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Adresse

Dahlerupsgade 3, 1603 København V

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Fitness nær Frederiksberg

Hos FYSIQ finder du mange muligheder for træning, fysioterapi og velvære. Vi har nemlig samlet nogle af landets dygtigste eksperter inden for fitness Frederiksberg.

Du kan derfor med fordel komme til holdtræning i vores centre, få en dybdegående massage af en massør, eller komme til fysioterapeut, hvis kroppen værker.

Når du besøger vores faciliteter, vil du møde andre målrettede besøgende, som både er der for genoptræning eller selvstændig træning, samt dygtige fagfolk, som gerne hjælper dig med rådgivning og vejledning til øvelser og fitness Frederiksberg.

Fitness Valby

Personlig behandling og effektiv træning

Vi har, hos FYSIQ, flere forskellige tilbud til dig, hvad end du leder efter et sted, hvor du kan komme til fysioterapi eller massage, eller hvor du blot ønsker at finde faciliteter for træning. Som medlem får du forskellige fordele.

Fitness med tryghed

Vil du træne fitness Frederiksberg, hvor du kan være sikker på at føle dig tryg og få den hjælp, du behøver, så kan du med fordel melde dig ind hos FYSIQ.

Du finder vores klinikker og centre flere forskellige steder på Amager og i København. Find blandt andet vores klinik i Lufthavnen og på Nørreport.

Efter endt træning og fitness Frederiksberg, kan du med fordel komme til behandling med massage hos FYSIQ. Vores dygtige massører tager gerne hånd om smerter, gener og myoser.

Læs om Sundhed.dk her. 

Fitness Frederiksberg - byens træningssted

Hos Fitness Frederiksberg kan du opleve din næste træning, hvor du kan finde lækre og gode redskaber, så du kan opnå det bedste resultat. Træning Frederiksberg er beliggende centralt, så det kan være en fordel for dig, at komme hurtigt frem og tilbage, når din krop skal i bevægelse.

 

Med vores søsterkæde, Fysiodanmark, vil du blive modtaget med åbne arme, med både fys og træn Frederiksberg, så du kan komme ind i den gode rutine i trygge rammer. Med et stærk og motiveret hold, kan du blive tilbudt både en masse vejledning, men også viden når du bevæger dig ind i fitness Frederiksberg.

Forskellige behandlingsformer med fitness Frederiksberg

Hos FYSIQ kan du finde den træningsform, som passer bedst til dig og din hverdag. Føler du for at have en træningsmakker, eller ønsker du blot at dele din træningsoplevelse med dine nærmeste? Så er dette muligt gennem de forskellige eksisterende holdtræninger hos træning Frederiksberg. 

 

Derudover kan du også få en hjælpende hånd med fysioterapi, hvis din krop og muskler har brug for at komme på rette spor. Da der endnu ikke eksisterer en fitness Frederiksberg hos FYSIQ, så kan du både finde muligheder inden for fys og træn Frederiksberg hos Fysiodanmark. Her er det muligt at finde den passende behandling, eller træningsforløb for dig og dine behov.

Få lagt et gratis program i fitness center Frederiksberg

Hos FYSIQ går vi op i, at du føler dig sikker og tryg, når du træner hos os, i et af vores centre i København. Ved indmeldelse i fitness Frederiksberg, tilbyder vi altid at lægge et gratis program, der er tilpasset dig og dine behov for træning.

På den måde kan du føle dig selvsikker i dine øvelser, uanset om det er kardio eller styrketræning. Det er også vigtigt, at man udfører sine øvelser korrekt, så man slipper for skader. Derfor er vi også til stede til at hjælpe, hvis du har brug for det.

Holdtræning

Med vores centre i Hovedstaden får du flere forskellige centre med mere end 100 hold per uge og over 60 dygtige og passionerede instruktører, der gør din træning motiverende og sjov. 

Du har mulighed for at afprøve mange forskellige hold, så vi har helt sikker et hold til dig i vores fitness Frederiksberg, uanset om du er til styrketræning, kondition eller noget helt tredje. Vi tilbyder nemlig alt fra reformer pilates og yoga til TRX, stram op og step hold.

Få en aktiv livsstil med fitness Frederiksberg

Der er rigtig mange gode grunde til at træne og holde kroppen i gang. Du ved nok allerede godt at træning er godt for kroppen, men det øger også til en generel bedre livskvalitet. Nogle fordele ved træning er blandt andet:

  • Mere energi i hverdagen
  • Mindre stress
  • Bedre søvn
  • Bedre hukommelse
  • Bedre humør
  • Stærkere muskler
  • Højere forbrænding
  • Mindre risiko for sygdomme
fitness Frederiksberg

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

FAQ - Fitness Frederiksberg

Hvorfor skal jeg vælge fitness Frederiksberg? 

Frederiksberg ligger i naturskønne omgivelser og summer af liv, og det er derfor det perfekte sted at træne, hvis du mangler et energiboost. Besøg vores søsterklinik Fysio Danmark eller sving forbi vores træningscenter i København. 

Hvad får jeg ud af personlig træning?

Personlig træning er rettet mod dig og din krop, og du har derfor mulighed for at få skræddersyet et træningsprogram, der tager hensyn til eventuelle skader og gavner dig mest muligt. 

Har i holdtræning i jeres træningscenter?

Hos FYSIQ er vi vilde med holdtræning, da det er en sjov og social måde at være aktiv på. Vores professionelle instruktører guider dig og resten af holdet gennem en række øvelser, som er gode for både krop og sjæl. 

Hvad kan man ellers få hos FYSIQ?

Vi tilbyder ikke kun fitness Frederiksberg, men også fysioterapi, sundhedstjek, coaching og meget andet. Vi er et kæmpe univers fyldt med eksperter, der står klar til at hjælpe dig. 

Læs også: