Kostvejledning i FYSIQ

Mange af os går rundt og tror, at vi skal leve af skyr og selleri, for at kunne kalde os selv for sunde. Vi er af den stærke overbevisning, at det at blive et sundere og stærkere menneske, skal give mening og samtidig være sjovt, ellers holder det ikke!

Kostvejledning i københavn og på Amager

Vi er ikke sikre på at skyr og selleri er opskriften for os alle sammen(!) Et sundt måltid er et måltid, som smager godt, giver dig næring og er let at tilberede. Kosten er dit brændstof til en travl hverdag. Den skal være med til at holde energiniveauet oppe en hel dag.

Mange i dag ved, hvad der er godt og skidt i forhold til en sund kost. Det, de fleste mangler, er værktøjer til at komme i gang. Vi vil hjælpe dig med at tage fat der, hvor de store sundhedskampagner stopper – når viden skal omsættes til handling, i netop din hverdag. Kostvejledningen i FYSIQ tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens anbefalinger, samt i den erfaringer vores kostvejleder, Sille, har i arbejdet med både børn og voksne. Det er sjældent at Sille udleverer færdige kostplaner. Hun tager i stedet udgangspunkt i din livsstil nu og her, samt grad af motivation og mål. Sammen udformes en realistisk plan, som fører til en sundere og mere holdbar ændring af din livsstil.

Første møde 55 min.

Der arbejdes med små skridt, som aftales fra gang til gang. Samtalerne omhandler alt fra vaner, måltidsmønster, portionsstørrelser, energi til motivation og motion.

Forud for dit første møde skal du udfylde et spørgeskema, samt notere, hvad du spiser og drikker i løbet af 3 dage. På den måde kan jeg danne mig et generelt indtryk af, hvad og hvordan du spiser og drikker. Du vil også blive tilbudt vejning og screening på vores Tanita-fedt%måler, hvis du ønsker dette.

Opfølgning 25 min.

Her følger vi op på, hvordan det er gået siden sidst. Hvad har været svært, og hvilke ting, der fungerer godt. Kommer du tættere på dit mål, eller er der noget, der skal justeres? Her vil du også blive tilbudt Tanita fedtprocent-måling, så du kan følge din fremgang.

Kostvejledning hos FYSIQ

Fordele ved kostvejledning

Priser på kostvejledning

Kostvejledning Pris
Første møde (55 min)
kr. 600,-
Opfølgning (25 min)
kr. 300,-
Forløb (11 x 55 min)
kr. 6.000,-