Fysioterapeutiske hold

Find beskrivelser af alle vores fysioterapeutiske hold her.

Fysioterapeutisk holdtræning

Fysioterapeutisk holdtræning er en god og effektiv måde at genoptræne på. Holdtræningen begynder når man er fysioterapeutisk udredt og har haft de første behandlinger og eventuelt deltaget på et af de små genoptræningshold med 2-4 personer.

Holdtræning i FYSIQ er opdelt efter niveau og region. Der er god mulighed for konstant få rettet sine øvelser, både så man gør det korrekt og så man træner med den rigtige belastning og sværhedsgrad. Afhængigt af problemet vil man genoptræne en til to gange om ugen. 

For de fleste vil det være en god ide at supplere holdtræningen med egne øvelser i FYSIQs træningscenter. Den første måneds træning betaler du ikke for.

Tal med din fysioterapeut og hør hvilket hold, der passer dig.

 

Få gode råd til en sund hverdag

Følg med på bloggen, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fitness, fysioterapi, og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas