Fitness Hedehusene - Bredt udvalg af træningsfaciliteter

Find trygge rammer og lokaler til fitness i Hedehusene, der er veludstyret med en bred vifte af fede faciliteter. Hos FYSIQ vil glæde os til at byde dig velkommen i vores forskellige  træningscentre, der er placeret henholdsvis i København og på Amager. 

Adresse

Københavnsvej 170
4000 Roskilde

Åbningstider

Man – tors: 06.00 – 21.00
Fre: 06.00 – 20.00
Lør: 07.00 – 16.00
Søn: 07.00 – 16.00

Øg din sundhed med fysisk aktivitet

FYSIQ har endnu ikke et center med fitness Hedehusene. Vi har derfor ikke mulighed for, på nuværende tidspunkt, at kunne invitere dig indenfor i lækre faciliteter i et FYSIQ træningscenter i Hedehusene. Vi kan derimod oplyse dig omkring, at vi har en række fitnesscentre placeret i København, blandt andet på Amager eller i Ørestaden, som vil være de tætteste træningscenter for dig, der søger fitness Hedehusene.

Mere end bare fitness i nærheden af Hedehusene

Nu hvor vi ikke har mulighed for at inviterer dig indenfor til fitness Hedehusene, så vil vi derimod informere dig om, at du med fordel kan besøge vores søsterklinik, FysioDanmark, som har lokation både i Roskilde og Ishøj, som er værd at besøge.

Så hvis du står og søger efter en fysioterapeut med høje kompetencer til et genoptræningsforløb, så giver vi dig her mulighed for at kunne læse mere omkring deres  serviceydelser

Se også fysioterapeut Lyngby, fysioterapeut Holbæk eller fitness/træningscenter Amager her. 

Fitness Valby

Fitness Hedehusene, faciliteter til dine behov

Da vi ikke kan tilbyde dig fitness Hedehusene, kan du benytte FYSIQ træningscenter til at holde dit aktivitetsniveau i top i forbindelse med diverse former for træningsmetoder i København.

I et FYSIQ fitnesscenter har du nemlig mulighed for både at benytte dig af holdtræning, personlig træning, men træne selvstændigt, hvis det passer bedst ind i din dagligdag at kunne gøre det, når du vil. 

Har FYSIQ vækket din interesse inden for træning og sundhed, så kan du både læse mere omkring vores fysioterapi priser, eller sågar om de forskellige træningscenter

Se også Sundhed.dk her. 

Gratis programlægning ved indmeldelse

Når du melder dig ind hos FYSIQ og vores fitness center, så tilbyder vi altid at lægge et gratis og personligt træningsprogram. Det gør vi, fordi vi ønsker, at du får en god start i vores center, og hvis du er ny til træning, så ønsker vi, at du føler dig sikker og tryg i det, du laver.

Hvis du ønsker det, kan vi også tilbyde personlig træning, hvor du, i samarbejde med en fysioterapeut, får lagt et program, der med tiden vil blive rettet til, så det hele tiden matcher dine behov.

fitness Hedehusene
fitness hedehusene

Fitness Hedehusene giver dig en aktiv livsstil

Selvom FYSIQ endnu ikke findes i Hedehusene, så ønsker vi stadig at være med til at give dig en aktiv livsstil. Vores søsterklinik, FysioDanmark, finder du i Roskilde, hvor de er klar til at tage imod dig til træning, fysioterapi og meget mere. Hvis du arbejder i København, eller kommer til Hovedstaden ofte, så kan du med fordel træne i et af vores centre på Amager, hvor vi står klar til at tage imod dig til fitness Hedehusene.

Hold til enhver smag

Hos FYSIQ, og FysioDanmark Roskilde, finder du en bred vifte af forskellige hold, hvor der står engagerede og dygtige instruktører klar, med over 100 hold om ugen, til at motivere dig i din træning. Vi tilbyder en bred vifte af hold, så vi er sikre på, at der er noget for enhver smag.

Find alt fra yoga og reformer pilates til stram op, step og TRX-hold i fitness Hedehusene.

fitness hedehusene

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

FAQ

Er der et FYSIQ træningscenter placeret i Hedehusene? 

Der er desværre ikke et FYSIQ fitnesscenter placeret i Hedehusene. Du er dog altid velkommen til at prøve et af vores mange fitnesscentre af, som er ligger i København, eller, hvis du har brug for en fysioterapi, kan du gøre dig selv den tjeneste af bruge FysioDanmark i Roskilde. 

Hvor kan jeg finde det tætteste FYSIQ fitness Hedehusene? 

Eftersom at vi ikke har et FYSIQ træningscenter beliggende i Hedehusene, så vil vi blot informere dig om, at det FYSIQ fitnesscenter, der er tætteste placeret på Hedehusene, er enten Nørreport eller Ørestad.

Kan jeg finde en fysioterapeut og fitness Hedehusene? 

FysioDanmark har mange klinikker placeret rundt om i landet, de har dog ikke en placeret direkte i Hedehusene, men de tætteste klinikker finder du i Roskilde eller Ishøj. Der står de klar til at hjælpe dig med dit pågældende problem. 

Er FYSIQ en søsterklinik til FysioDanmark?  

Ja, FYSIQ er en del af FysiDanmarks landsdækkende kæde. FysioDanmark er landets største kæde inden for træning og fysioterapi. Hos FYSIQ har fokus på at kombinere fysioterapi og fitnesscenter.

Læs også: