Fitness i FYSIQ

FYSIQ er dit fitnesscenter på Amager

5 Fitnesscentre på Amager

Hvis du bor eller arbejder på Amager, så er du altid tæt på et af vores træningscentre.

Mere end 100 hold pr. uge

Stort udbud af fitnesshold - Alt fra Biking til Yoga, Pilates og Pump.

Mere end 60 instruktører

Vores dygtige og passionerede instruktører gør din træning motiverende og sjov.

Sikker-træning-amager-og-københavn

Vær tryg, når du træner hos os

I FYSIQ stræber vi efter, at skabe et miljø hvor du føler dig tryg, et sted med en hjemlig stemning, hvor vi snakker med hinanden og kommer hinanden ved. Vi er ikke kun til for de unge, eller de gamle. Vi vil være her for alle, så hvad enten du er mand eller kvinde, ung eller gammel, tyk eller tynd, så er der plads til dig.

Vores brede holdudbud spænder over alt fra styrke, stabilitet, biking, til dans, yoga og pilates. Vi er sikre på, at der er noget der passer til dine behov og muligheder.

Du kan også træne individuelt. Vi gør en dyd ud af at vejlede dig ordentligt, hvilket er grunden til, at vi laver et skræddersyet program til alle ved indmelding. Det tager afsæt i din nuværende fysiske form, dine mål, samt hvor meget tid du har. Når du er færdig, kan du trygt gå i gang med din træning. Husk også, at altid kan spørge os til råds, hvis der er noget du er i tvivl om.

Holdtræning

Med 5 fitnesscentre på Amager har du mulighed for at deltage i mange forskellige hold, på forskellige lokationer. Uanset om du kommer for at træne styrke, kondition eller blot få afspændt kroppen, så har vi hold, der passer til dig. Vores store holdudbud indeholder nemlig alt fra TRX, stram op og pump til biking, step, pilates og yoga.

Du kan læse meget mere om vores holdtræning her.

Holdtræning-amager
Fitnesscenter-Amager

Individuel træning

Hos FYSIQ vægter vi korrekt og sikker individuel træning højt. Derfor vil du ved indmeldelse altid have muligheden for at få lagt et personligt træningsprogram gratis. Dette gør vi for at sikre os, at du kommer i gang med træningen på bedst mulig vis. Du vil derudover altid have muligheden for at få programmet justeret undervejs, så det løbende tilpasser sig dit nuværende niveau. På den måde vil du altid have de bedste forudsætninger, for at nå dine mål.

Når du træner i FYSIQ, vil du altid være omgivet af personer med høj faglig ekspertise. Alle vores centre har personale bestående af fysioterapeuter, kostvejledere, personlige trænere og andre sundhedsprofessionelle. De vil altid stå klar til at hjælpe dig med spørgsmål eller lignende.