Fitness Amager - Få livskvalitet gennem træning i FYSIQ træningscenter

Træn i FYSIQ og få en bedre livskvalitet med fitness på Amager. Med 4 fitnesscentre på Amager er du altid tid tæt på os. Mød op i dit lokale træningscenter og bliv meldt ind.

Vi ved, hvad der virker - fitness

Gennem de sidste 25 år har vi kæmpet for at gøre Amagers beboere mere sunde gennem en aktiv livsstil. Tilslut dig flere tusind andre og bliv en del af vores fællesskab. Mød op i dit lokale FYSIQ-center og dyrk fitness på Amager. Du får en gratis personlig programlægning, når du melder dig ind.

Inaktivitet er ikke godt

Vi skal være aktive. Vores krop har brug for det. Så besøg dit lokale fitness center. Der er mange konsekvenser ved en inaktiv livsstil. Måske kender du allerede nogen af dem:

 
inaktivitet er ikke godt - FYSIQ

Gratis programlægning

Du skal føle dig sikker, når du træner i et træningscenter nær dig på Amager. Derudover skal du være sikker på, at du laver de rigtige øvelser i forhold til dit træningsmål, men også at du udfører øvelserne korrekt. Vi giver dig en gratis personlig programlægning ved indmeldelse, så du kan føle dig sikker uanset om du laver cardio eller styrketræning. På den måde opnår du hurtigere resultater og minimerer risikoen for skader.

Hos FYSIQ får du

4 Fitnesscentre på Amager

Hvis du bor eller arbejder på Amager, så er du altid tæt på et FYSIQ-center.

Mere end 100 hold pr. uge

Stort udbud af fitnesshold - Alt fra Biking til Yoga, Pilates og Pump.

Mere end 60 instruktører

Vores dygtige og passionerede instruktører gør din træning motiverende og sjov.

FYSIQ planen

Her er planen

1. Tilmeld dig

Mød op i dit lokale FYSIQ-center og bliv meldt ind.

2. Start træningen

Start din træning og aktive livsstil.

3. Nyd din nye hverdag

Start din træning og aktive livsstil.

Holdtræning

Med 5 fitnesscentre på Amager har du mulighed for at deltage i mange forskellige fitness hold, på forskellige lokationer. Uanset om du kommer for at træne styrke, kondition eller blot få afspændt kroppen, så har vi hold, der passer til dig.

Vores store holdudbud indeholder nemlig alt fra TRX, stram op og pump til biking, step, pilates og yoga. Du kan se vores holdplan og holdbeskrivelser her. Vi ser frem til at byde dig velkommen til holdtræning i dit lokale træningscenter.

Holdtræning fitness hos FYSIQ
Du fortjener en aktiv livstil - FYSIQ

Du fortjener en aktiv livsstil

Vi har set utallige eksempler på, hvordan en aktiv livsstil bidrager til øget livskvalitet. Du har sikkert hørt, at træning er godt for dig, men hvad gør det egentlig ved din krop?

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

Træning tilpasset dig på Amager

Hos FYSIQ på Amager er der plads til alle, der har lyst til at træne, hvad end det er som del af en fælles holdtræning, alene og med andre, eller med hjælp fra en personlig træner. Dit lokale træningscenter skal være dit frirum til at dyrke fitness, så din krop styrkes.

Vil du have hjælp til at styrketræne, få forøget og fornyet energi, din kondition, hurtighed eller et vægttab? Hvad end dine mål er, kan vi hjælpe dig med at nå dem. Ligegyldigt hvad dit træningsniveau samt forudsætninger er, er det muligt for os at skræddersy en plan, som passer til dig.

Få hjælp af en personlig træner i dit træningscenter

Der kan være flere fordele ved at træne med en personlig træner på Amager. Du vil nemlig få tilpasset en god træningsrutine, der passer til dig og dine behov. Du vil opleve, at du bliver rådført og vejledt af en professionel coach, der sikrer dig varierende og motiverende øvelser.

På denne måde kan det blive sjovt at gå i sit motionscenter, fordi du kan få hjælp til at følge og nå dine konkrete mål.

Personlige trænere kan hjælpe dig med at opnå resultater både hurtigere og mere effektivt, end du muligvis selv vil opnå, når du går i fitness på Amager. Er du øvet eller helt ny i et træningscenter, er der hjælp at hente.

Skulle der opstå udfordringer undervejs, hvor du mister motivationen til at fortsætte dine fitness drømme om en stærkere krop, så husk på, at en personlig coach er din træningsmakker, som hjælper dig med at finde energien og overskudet frem til at få klaret træningen i dit lokale fitness center på Amager.

Fitness, fysioterapi eller massage

Hvis du ikke kommer ned i dit lokale træningscenter på Amager for at give den gas med styrketræning eller cardio, er du velkommen alligevel. Der er nemlig flere grunde til at besøge vores centre.

Vi tilbyder både fysioterapi, sundhedstjek, massage og mere endnu. Vi sætter os grundigt ind i dine behov inden en behandling. Skal du have fysioterapi, vil vi foretage en fysioterapeutiks undersøgelse, så vi har en grundig forståelse for din skade.

Massage kommer i flere former, og besøger du vores træningscenter på Amager, kan du modtage enten fysiurgisk eller velvære massage. Så skal du have løsnet op i led og muskler eller blot forkæles med en behagelig omgang afslappende massage, så kom forbi FYSIQ. Hos sundhed.dk, kan du læse mere om fysisk aktivitet og sundhed. Læs også om styrketræning her på siden.

Gå gratis i fitness center med behandling

Er du patient og under et behandlingsforløb hos en kyndig fysioterapeut, eller går du til genoptræning, tilbyder vi dig en måneds gratis træning i et træningscenter nær dig hos FYSIQ på Amager. Vi ønsker nemlig at give vores patienter de allerbedste forudsætninger for at komme i bedring hurtigst muligt.

Du kan reducere dine smerter og opnå hurtigere heling, hvis du supplerer din genoptræning med træning og øvelser i fitness.