Fitness i FYSIQ - 4 steder på Amager

Træn i FYSIQs fitnesscentre og oplev alle fordelene ved en sund og stærk krop. Byd en hverdag med overskud, energi, stærke muskler og en krop i balance velkommen. Med 4 fitnesscentre på Amager er du altid tæt på og vi står klar til at hjælpe dig godt i gang.

Vi ved, hvad der virker - fitness

Gennem de sidste 25 år har vi kæmpet for at gøre beboerne på Amager og København mere sunde gennem en aktiv livsstil. Tilslut dig flere tusinde andre og bliv en del af vores træningsfællesskab. Mød op i dit lokale FYSIQ-center og bliv meldt ind. Vi tilbyder gratis og personlig programlægning ved opstart. 

Inaktivitet er ikke godt

Din krop har brug for at holde sig aktiv, for at være sund og rask. Der er mange konsekvenser ved en inaktiv livsstil, og måske kender du allerede nogen af dem.

 
fitness amager

Gratis programlægning

Du skal gerne føle dig tryg og sikker, når du træner i et træningscenter. Derudover skal du helst være sikker på, at du laver de rigtige øvelser i forhold til at nå dine træningsmål, men også at du udfører øvelserne korrekt. Vi tilbyder en gratis og personlig programlægning ved indmeldelse i vores fitnesscentre. På den måde opnår du hurtigere resultater og minimerer risikoen for skader.

Hos FYSIQ tilbyder vi

Moderne træningsudstyr

Forvent det nyeste og bedste trænignsudstyr på fra Technogym.

Mere end 100 hold pr. uge

Stort udbud af fitnesshold - Alt fra Biking til Yoga, Pilates og Pump.

Mere end 60 instruktører

Vores dygtige og passionerede instruktører gør din træning motiverende og sjov.

fitness Amager

Her er planen

1. Tilmeld dig

Mød op i dit lokale FYSIQ-center og bliv meldt ind.

2. Start træningen

Start din træning og aktive livsstil.

3. Nyd din nye hverdag

Start din træning og aktive livsstil.

Holdtræning

Med 4 fitnesscentre på Amager har du mulighed for at deltage i mange forskellige fitness hold, spredt ud på forskellige lokationer. Uanset om du kommer for at træne styrke, kondition eller blot få afspændt kroppen, så tilbyder vi et hold, der passer til dig.

Vores store holdudbud indeholder nemlig alt fra TRX, stram op og pump til biking, step, reformer pilates og yoga. Du kan se vores holdplan og holdbeskrivelser her. Vi ser frem til at byde dig velkommen til holdtræning i dit lokale træningscenter.

fitness amager
fitness Amager

Du fortjener en aktiv livsstil

Vi har set utallige eksempler på, hvordan en aktiv livsstil bidrager til øget livskvalitet. Du er sikkert klar over, at fitness er godt for dig, men ved du i hvor høj grad? Se eksempler på fordele ved træning her: 

Adresse

Digevej 114, 3. sal
2300 København S

Åbningstider

Man – tors: 07.00 – 20.30
Fredag: 07.00 – 19.00
Lør, søn: 08.00 – 15.00

Adresse

Kamillevej 4, 2770 Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 05.30-21:30
Fre: 05:30-19:00
Lør/søn: 08:00-16:00

Adresse

Løjtegårdsvej 157,
2770, Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:00
Fre: 07:00-19:00
Lør: 08:00-13:00

Adresse

Bymandsgade 2,
2791, Dragør

Åbningstider

Man – tors: 07.00-20:00
Fre: 07:00-19:00
Lør: 08:00-13:00

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

Fitness tilpasset dig på Amager og København

Hos FYSIQ på Amager og København er der plads til alle, der har lyst til at træne, hvad end det er som del af en fælles holdtræning, alene, eller med hjælp fra en personlig træner. Dit lokale træningscenter kan blive dit frirum til at dyrke fitness, så din krop bliver stærk, smidig og sund.

Vil du have hjælp til at styrketræne, få forøget og fornyet energi, din kondition, hurtighed eller et vægttab? Hvad end dine mål er, kan vi hjælpe dig med at nå dem med fitness. Ligegyldigt hvad dit træningsniveau samt forudsætninger er, er det muligt for os at skræddersy en plan, som passer til dig.

Fysioterapi med henvisning - det får du

Prøv vores mange fitness hold

Som nævnt, har vi flere forskellige hold på Amager og København, som du med fordel kan melde dig på, når du skal i gang med at forbedre din kondition eller hvis du gerne vil holde dig i form med fitness.

Vi tilbyder holdtræning for dig, der er lidt oppe i årene, og hvor kroppen måske ikke helt er der, hvor den var engang. Disse kalder vi for ‘senior’-hold. På disse hold vil der blive taget godt hånd om dig, og træningen vil være fokuseret således, at alle kan være med, uanset fysisk form.

Som ung vil man tit gerne give den én over nakken, når man tager i træningscenter. Hertil findes der naturligvis også hold. Gå eksempelvis til PUMP, hvor der trænes med vægtstænger og tunge vægte. Eller Stram Op, der træner hele kroppen.

Har du rytme i kroppen, kan du også med fordel melde dig til fitness med dans. Dette kunne eksempelvis være Zumba, den populære sydamerikanske dans, der får pulsen op, men samtidig også er sjovt. Eller måske Latin Mix med sensuelle rytmer.

Se holdoversigt

10 forskellige fitnesscentre i København

Få hjælp af en personlig træner i dit træningscenter

Der kan være flere fordele ved at træne med en personlig træner på Amager og København. Du vil nemlig få tilpasset en god træningsrutine, der passer til netop dig og dine behov. Du vil opleve, at blive rådført og vejledt af en professionel coach, der sikrer varierende, sikre og motiverende øvelser.

På denne måde kan det blive sjovt at gå i sit motionscenter, fordi du kan få hjælp til at følge og nå dine træningsmål.

Personlige trænere kan hjælpe med at opnå resultater både hurtigere og mere effektivt, end du muligvis selv kan opnå, når du går i fitness i København og på Amager. Er du øvet eller helt ny i et træningscenter, er der derfor hjælp at hente.

Skulle der opstå udfordringer undervejs, hvor du mister motivationen til at fortsætte dine fitness drømme om en stærkere krop, så husk på, at en personlig coach er din træningsmakker, som hjælper dig med at finde energien og overskuddet frem, så du kommer igennem træningen i dit lokale fitness center på Amager og København.

fitness Lyngby

Fitness, fysioterapi eller massage

Hvis du ikke kommer i dit lokale træningscenter i København og på Amager for at give den gas med styrketræning eller cardio, er du velkommen alligevel. Der er nemlig flere grunde til at besøge vores centre.

Vi tilbyder både fysioterapi, sundhedstjek, massage og andet. Vi sætter os grundigt ind i dine behov inden en behandling. Skal du have fysioterapi, foretager vi først en grundig indledende undersøgelse, så vi har en ordentlig forståelse for din skade.

Massage kommer i flere former, og besøger du vores træningscenter på Amager eller i København, kan du modtage enten fysiurgisk eller velvære massage. Så skal du have løsnet op i led og muskler eller blot forkæles med en behagelig omgang afslappende massage, så kom forbi FYSIQ. Hos sundhed.dk, kan du læse mere om fysisk aktivitet og sundhed. Læs også om styrketræning her på siden.

Gå gratis i fitness center med behandling

Er du patient og under et behandlingsforløb hos en kyndig fysioterapeut, eller går du til genoptræning, tilbyder vi dig en måneds gratis træning i et træningscenter nær dig hos FYSIQ på Amager eller i København. Vi ønsker nemlig at give vores patienter de allerbedste forudsætninger for at komme i bedring hurtigst muligt.

Du kan reducere dine smerter og opnå hurtigere heling, hvis du supplerer din genoptræning med træning og øvelser i fitness.

Se også fysioterapeut Helsingør, fitness Roskilde og fitness Ballerup her. 

Bliv en del af fællesskabet

Hos FYSIQ på Amager og København er du aldrig alene. Vi er et stort fællesskab af fitnessudøvere, trænere, fagfolk, specialister, amatører og alt derimellem. Med andre ord, er der helt sikkert også plads til dig.

Har du brug for en hjælpende hånd, når du befinder dig i et træningscenter hos FYSIQ, kan du være sikker på, at der altid er én, der vil træde til og hjælpe med både råd og vejledning til din træning, så du får mest muligt ud af din fitness.

Skulle du have nogle spørgsmål, kan du også altid række ud til vores personale, som vil hjælpe dig med at finde svar på netop det, du søger. Meld dig ind i dag.

Læs også: