Fitness

I FYSIQ stræber vi efter, at skabe et miljø hvor du føler dig tryg, et sted med en hjemlig stemning, hvor vi snakker med hinanden og kommer hinanden ved. Vi er ikke kun til for de unge, eller de gamle. Vi vil være her for alle, så hvad enten du er mand eller kvinde, ung eller gammel, tyk eller tynd, så er der plads til dig.

Vores brede holdudbud spænder over alt fra styrke, stabilitet, biking, til dans, yoga og pilates. Vi er sikre på, at der er noget der passer til dine behov og muligheder.

Du kan også træne individuelt. Vi gør en dyd ud af at vejlede dig ordentligt, hvilket er grunden til, at vi laver et skræddersyet program til alle ved indmelding. Det tager afsæt i din nuværende fysiske form, dine mål, samt hvor meget tid du har. Når du er færdig, kan du trygt gå i gang med din træning. Husk også, at altid kan spørge os til råds, hvis der er noget du er i tvivl om.

Vi har en række træningscentre, du som medlem kan træne i. Du kan læse mere om hver enkelt center ved at klikke på vores træningscentre til venstre i menuen.