Kontakt FYSIQ Ørestad

Læs om dine mange muligheder hos Fysiq. Få eksempelvis massage, fysioterapi, begynd at træne, eller book tid til en fysioterapeut hos FYSIQ Ørestad

Fysiq Ørestad

Åbningstider

Vores åbningstider varierer fra center til center. I skemaet her kan du se åbningstiderne for FYSIQ Ørestad.

Mandag - Torsdag

07.00 – 20.30

Fredag

07:00 – 19:00

Lørdag- Søndag

08.00 – 15.00

Helligdage

08.00 – 15.00

Receptionen åbner 8.00 på alle hverdage

Find os her

Digevej 114, 3. sal, 2300, København S

Kontakt os

FYSIQ Ørestad lokation

Gratis programlægning

Du skal føle dig sikker, når du træner i et træningscenter nær dig på Amager. Derudover skal du være sikker på, at du laver de rigtige øvelser i forhold til dit træningsmål, men også at du udfører øvelserne korrekt. Vi giver dig en gratis personlig programlægning ved indmeldelse, så du kan føle dig sikker uanset om du laver cardio eller styrketræning. På den måde opnår du hurtigere resultater og minimerer risikoen for skader.

Har du derimod en skade, tilbyder vi også fysioterapi til dig. 

Previous slide
Next slide

Se billeder af center og klinik her

Hvis du vil komme i gang hos FYSIQ Ørestad, kan du med fordel se vores billeder og lade dig inspirere.

Her kan du få et godt indtryk af rummet og de mange faciliteter, der er til rådighed for din træning eller aktivitet. Så tag et kig på vores billeder og lad dig motivere til at komme i gang!

Vi har derudover også fysioterapeut til rådighed, på vores klinik i Ørestad. 

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas

Skab de bedste resultater med fitness Ørestad

Ønsker du at få det mest optimale ud af din træning? Hos FYSIQ kan du træne i Fitness Ørestad, og finde flere træningsmåder, som passer bedst til og din krop.

Hvis du går med ømme muskler og led, så kan du med fordel besøge en af vores klinikker beliggende i Københavnsområdet. Her kan du finde behandlinger der kan gavne din krop og velvære, så du kan føle dig tilpas gennem dagen.

Med den rette ekspertise hos FYSIQ Ørestad kan du få en masse relevant viden med på din rejse mod et bedre krop og sind.

Et hav af muligheder

Fitness Ørestad består af mere end bare fitness. Du kan også vælge at forkæle dig selv endnu mere, med en af FYSIQ Ørestad massageformer, og opleve en afslappende og varm følelse gennem kroppen. Hvis du hellere vil op i tempo, så kan du hos vores klinik også finde træningsfaciliteter ved Fitness Ørestad, hvor du styrker din krop, både alene og med andre.

Er du nysgerrig på sundhed?

Hos FYSIQ Ørestad kan du finde flere rådgivere, som kan gavne dig og din viden inden for krop og sundhed. Du kan her få et sundhedstjek, blive guidet inden for området, samt få kostvejledning.

Vi vil meget gerne høre fra dig

Benyt formularen til at sende os en email. Vi vender tilbage så hurtigt, vi kan.

Kontakt os her

Vi har forskellige lokationer og ydelser i København. Find eksempelvis en fysioterapeut i Valby eller prøv Yoga på Amager. Læs også om fysioterapeut København her.

book her

Vælg hvad du gerne vil booke tid til her.