Fysioterapeut Nørrebro - Sundhed, velvære og fysioterapi

Få professionel behandling hos en fysioterapeut nær Nørrebro. Hos FYSIQ har vi fokus på sundhed og velvære, og derfor vil du også kunne finde, både fagfolk og personer i samme situation, som din egen, som du kan læne dig op af, for støtte og vejledning.

Fysioterapeut Nørrebro

Med effektiv fysioterapi kan du komme gener og smerter til livs på en god og sund måde, som hverken bidrager til yderligere gener eller bliver en hindring i din hverdag. Du finder vores klinikker på Nørrebro på Åboulevard og Nørre Voldgade ved Nørreport. 


Adresse

Åboulevard 28, 2200 København N

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Behandling med fysioterapi

Kommer du forbi FYSIQ nær Nørrebro, kan du være sikker på altid at møde en fysioterapeut, der kan tage hånd om dine smerter eller gener, hvad end der er tale om en kronisk lidelse, en skade eller en nerve, der sidder i klemme.

Vi vil, som udgangspunkt, altid lave en udredning af dig først, så vi kan finde årsagen til og grundlaget for din behandling. Alle gener og smerter vil blive gennemgået, og vi vil undersøge din historik, for at finde frem til de bedste behandlingsmuligheder. Vi kan blandt andet også tilbyde massage på Nørrebro.

fysioterapeut nørrebro

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

fysioterapeut nørrebro

Individuelt forløb med fysioterapeut

Enhver fysioterapeut fra FYSIQ vil behandle dig ud fra de nyeste og bedste behandlingsmetoder, som har bevislig effekt. Det betyder dog ikke, at dine erfaringer med egne skader og gener ikke også kan danne grundlag for den behandling du får. Ethvert behandlingsforløb med fysioterapi ved Nørreport, nær Nørrebro, er forskelligt, og derfor kan det heller ikke siges generelt, hvad du vil møde. 

Læs mere om fysioterapi hos Sundhed.dk.

fysioterapeut nørrebro

Mød vores fysioterapeut på Nørrebro

Søger du behandling hos en fysioterapeut i vores klinik ved Nørreport, tæt på Nørrebro, kan du forvente at møde behandlere med erfaring inden for sportsfysioterapi, forskellige kvindeproblematikker, herunder forskellige lidelser og smerter i bækken og hofter, samt graviditetsfysioterapi, fysioterapi for børn og meget mere.

Vores erfaring dækker over mange områder, herunder også kostvejledning, massage og sundhedstjek. Så skulle du have brug for udspændning af musklerne, råd til, hvordan du bedst spiser dig til en sund krop, i samspil med din fysioterapi, eller hvordan du bedst holder kroppen sund, kan vores fysioterapeut på Nørrebro helt sikkert hjælpe dig.

Hvad kan en fysioterapeut hjælpe med?

Fysioterapi arbejder med kroppens bevægelsesapparat, mere specifikt med led, muskler, nerver og sener. Disse bestemmer nemlig, hvordan din krop bevæger sig, og skulle nogle af delene være i stykker, have skader eller sidde i klemme, så kan det giver gener og smerter, som giver udfordringer i dagligdagen. Du kan finde os i fitness træningscenter Nørrebro.

Skulle du lide af gener eller smerter, så tøv endelig ikke med at kontakte en fysioterapeut i vores klinik ved Nørreport, tæt på Nørrebro. Vi tager gerne imod dig og finder en god løsning, som kan mindske smerter og forebygge eventuelle skader. Kontakt os på telefon +45 33 13 33 43 eller per mail: norreport@fysiq.dk.

Find også vores klinikker med en fysioterapeut Valby, fysioterapeut Amagerbro og fysioterapeut Frederiksberg

fysioterapeut nørrebro

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt