Sundhedstjek i FYSIQ

Du vil sikkert gerne gøre noget godt for dit helbred. Men hvor skal du starte? Med et sundhedstjek i FYSIQ kigger vi din sundhed i sømmene, for på den måde at finde frem til den bedste og mest effektive vej til et bedre helbred.

Hvad er et sundhedstjek?

I videoen her fortæller Kajsa hvad et sundhedstjek består af og hvad du kan forvente at skulle gøre.

Selve sundhedstjekket tager en time + den tid du selv har brugt derhjemme forinden.

Få tjek på din sundhed

Med et sundhedstjek får du et indblik i din egen sundhedstilstand. Derudover får du en livsstilssamtale, som omhandler hvad du kan gøre for at forbedre tilstanden i din krop. Sundhedstjekket er for mange en god motivation for at foretage livsstilsmæssige ændringer, der gør, at ens samlede sundhedstilstand øges, og risikoen for eventuelle livsstilssygdomme nedsættes.

Fysioterapeut vesterbro

Din personlige sundhedsprofil

Du får din helt personlige sundhedsprofil, der giver dig et unikt indblik i din fysiske, din mentale og sociale sundhed. Med et sundhedstjek i hånden kan du sammen med vores livsstilsvejledere lægge en konkret plan for, hvad det næste skridt er, for at booste din sundhed. Måske er dit behov at få guidning og vejledning af en sundhedscoach, at få lagt et træningsprogram, at få opsøgt en fysioterapeut for at undgå smerter. Vi er så heldige at have hele paletten samlet under et tag og vil mere end gerne hjælpe dig videre mod en sundere livsstil.

Sundhedstjek i praksis

Før det første møde med vores livsstilsvejleder får du tilsendt et spørgeskema, som du skal besvare. Spørgeskemaet omhandler kost-, alkohol-, ryge-, søvn- og aktivitetsvaner samt trivsel og stress.

Den fysiske test starter med, at du får målt dit blodtryk, blodsukker, kolesterol, talje, vægt og fedtprocent. Herefter skal du op på en cykel, hvor vi beregner dit kondital. Du skal regne med at cykle omkring 12 minutter.

Resultaterne af dine tests bliver derefter vist i et ”sundhedshjul”, som giver et overskueligt billede samt en god forståelse for, hvordan du kan booste din sundhed.

Fordele ved et sundhedstjek

Tjek din sundhed

Priser på sundhedstjek

Sundhedstjek Pris
1 x Sundhedstjek (55 min)
kr. 900,-
3 x sundhedstjek (3 x 55 min)
kr. 2.500,-

Du skal forvente at det tager 55 min. + den indeledende besvarelse, som du laver derhjemme inden mødet. Et sundhedstjek en en fantastik mulighed for at vurdere din sundhedstilstand som den er nu. For at få fuldt udbytte anbefaler vi, at du får taget opfølgende sundhedstjek efter at have arbejdet med den nye viden, du har fået.

Book en tid via FYSIQ Ørestad:
32 52 35 64

Eller skriv direkte til til Sille Thode på:
swt@fysiq.dk