Fitness, træningscenter Østerbro - Moderne faciliteter

Leder du efter et lokalt træningscenter eller fitness på Østerbro, så kan du besøge FYSIQ et stenkast derfra på Nørreport eller i vores fitnesscentre på Amager. Vi huser både fysioterapi, massage og træning.

Skal du bruge et fitness eller træningscenter specifikt på Østerbro, kan vi anbefale FysioDanmark, som er et af landets førende inden for fysioterapi, sundhed og træning. Du finder deres moderne faciliteter i et center midt på Østerbro.

Sundhed kommer i mange facetter

Hos FYSIQ mener vi, at en sund livsstil afhænger af meget mere end den rette træning, og derfor skal der blandt andet udformes det rette træningsprogram, hvilket vores professionelle og faglige vejledere og rådgivere kan hjælpe med. Men vi kan også hjælpe med sundhedscoaching, kostvejledning og generelt sundhedstjek.

Det er vigtigt at bevæge sig og undgå en inaktiv livsstil, hvorfor det kan være gavnligt at benytte et fitness eller træningscenter Østerbro. Det kan desuden være med til at forebygge kommende skader, forhøjet blodtryk eller lignende.

Hos FYSIQ tilbyder vi desuden et hav af forskellige hold, som er alt fra pilates, yoga, pump og meget andet, som du kan benytte, hvis du er tilknyttet vores centre. Du kan se nærmere på åbningstider til vores center på Nørreport her på siden.

Fysioterapeut Kolding
Fysioterapeut Kolding

Kombiner din fitness i træningscenter på Østerbro

Du kan hos FYSIQ kombinere din træning med en masse andre ting inden for sundhed. Går du med skader eller anden bevægelsesbesvær, kan du hos FYSIQ få et skræddersyet forløb med en fysioterapeut i en af vores klinikker.

Kombiner desuden fysioterapi eller fitness med massage, hvilket vi også tilbyder hos FYSIQ. Dette kan både være sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage, eller ganske normal lindrende massage.

Til virksomheder tilbyder vi desuden også erhvervsaftaler, som kan gavne medarbejdere såvel som arbejdsgiver, da aktive, energiske og motiverede medarbejdere er vejen til produktivitet. Det kan være gavnligt som arbejdsgiver ikke blot at lade medarbejderen benytte sit lokalte fitness eller træningscenter Østerbro, men tilknytte professionel vejledning.

Fitness og træningscenter i høj kvalitet

Hvis du er uden for Østerbro og besøger et af vores centrer på Amager eller ved Nørreport, kan du glæde dig til lækre faciliteter, det bedste udstyr og kompetente undervisere. Hos os er alle velkomne, og vi er stolte over de omgivelser og personale, som vi kan tilbyde dig.

Vores største træningscenter i Tårnby rummer hele 2200 kvm, og du har derfor rig mulighed for at foretage alle former for træning - både individuelt og i hold. Vi har ca. 130 hold om ugen, som du kan læse nærmere om og tilmelde dig på vores hjemmeside. Se holdbeskrivelser her.

Savner du at se mere til os eller vores centre, inden du bevæger dig væk fra Østerbro, så kan du følge os på Instagram eller Facebook og holde øje med vores aktivitet.

Fysioterapeut Kolding