Personlig træning

Få personlig træning 7 steder på Amager og i København

Få hurtige resultater

Når du træner effektivt, får du hurtigere resultater. Vores personlige trænere sørger for, at du altid for maks ud af din træning.

Motiverende og sjov træning

Vores personlige trænere giver dig en større variation i træningen, samt konkrete mål at følge. Så bliver det hele lidt sjovere. 

Nå dine mål

Styrke, vægttab, kondition, energi, hurtighed. Du har målene, vi hjælper dig med at nå dem.

Nå dine mål med personlig træning!

Igennem personlig træning kan du nå dine mål på en sikker og inspirerende måde. En personlig træner analyserer dine behov og forudsætninger, og skræddersyer en træningsplan, der passer til dine mål, dit temperament og dit nuværende træningsniveau. Planen tilpasses undervejs i takt med, at du når dine delmål. Vores personlige trænere synliggør dine resultater løbende, så du kan se og følge med i dine fremskridt. Det kan bl.a. ske med vejninger, kropsmålinger, konditionstests, styrketests og test af smidighed.

Personlig-træner-Dragør
Personlig-træning-Kastrup

Hvad kan en personlig træner?

I FYSIQ har vores personlige trænere den højeste uddannelse inden for fitnessbranchen, mange års erfaring – både som aktive sportsudøvere og undervisere, og en sundhedsfaglig baggrund som fysioterapeuter. Alle personlige trænere har sit eget speciale, og på baggrund af informationer fra dig, hjælper vi dig med at finde den personlige træner, der passer bedst til dig og dine behov.

Hvorfor bruge en personlig træner?

En personlig træner er den “træningsmakker”, du altid kan støtte dig til, når du mangler motivation, inspiration og fornyelse i din træning. En personlig træner er din personlige coach, der altid tager hensyn til dine udfordringer vedrørende dit nuværende aktivitetsniveau, eventuelle skader, arbejdsliv og hverdag. På den baggrund tilrettelægger din personlige træner et træningsforløb, der kan hænge sammen med resten af dit liv – og samtidigt give dig energi og overskud til at nå dine mål!

Personlig-træner-kastrup-fysiq

Priser på personlig træning

Type af personlig træningPris
Personlig træning v/ fysioterapeut pr. gang (55 min)kr. 699,-
Personlig træning v/ fysioterapeut (10 x 55 min)kr. 5.999,-
Personlig træning pr. gang (55 min)kr. 599,-
Personlig træning (11 x 55 min)kr. 5.990,-