Personlig træner - Træning 6 steder på Amager og i København

Få personlig træning 6 steder på Amager og i København. Opnå den rette personlig træning med FYSIQ. Læs mere om mulighederne for en træner. 

Nå dine mål med personlig træning!

Med personlig træning kan du nå dine mål på en sikker og inspirerende måde. En personlig træner analyserer dine behov og forudsætninger, skræddersyer en træningsplan, der passer til dine mål, dit temperament og dit nuværende træningsniveau. Planen tilpasses undervejs i takt med, at du når dine delmål. Vores personlige trænere synliggør dine resultater løbende, så du kan se og følge med i dine fremskridt. Det kan bl.a. ske med vejninger, kropsmålinger, konditionstests, styrketests og test af smidighed.

Hvad kan en personlig træner?

I FYSIQ har vores personlige trænere den højeste uddannelse inden for fitnessbranchen, mange års erfaring – både som aktive sportsudøvere og undervisere, og en sundhedsfaglig baggrund som fysioterapeuter. Alle personlige trænere har sit eget speciale, og på baggrund af informationer fra dig, hjælper vi dig med at finde den personlige træner, der passer bedst til dig og dine behov.

Personlige-træning-FYSIQ

Hvorfor bruge en personlig træner?

En personlig træner er den “træningsmakker”, du altid kan støtte dig til, når du mangler motivation, inspiration og fornyelse i din træning. En personlig træner er din personlige coach, der altid tager hensyn til dine udfordringer vedrørende dit nuværende aktivitetsniveau, eventuelle skader, arbejdsliv og hverdag. På den baggrund tilrettelægger din personlige træner et træningsforløb, der kan hænge sammen med resten af dit liv – og samtidigt give dig energi og overskud til at nå dine mål!

Priser på personlig træning

Type af personlig træning Pris
Personlig træning v/ fysioterapeut pr. gang (55 min)
kr. 699,-
Personlig træning v/ fysioterapeut (10 x 55 min)
kr. 5999,-
Personlig træning pr. gang (55 min)
kr. 599,-
Personlig træning (11 x 55 min)
kr. 5990,-

Kombiner behandling og træning

Hos FYSIQ har vi mange muligheder for, at du kan opnå den helt rette træning for dig. Kommer du i et af vores fitnessscentre i forbindelse med fysioterapi eller anden behandling såsom massage, har vi fordelagtige priser til dig, så du kan koble en personlig træner på dit forløb og dermed få hjælp og vejledning til at komme tilbage på sporet.

Vores coaches kan skabe de bedste forudsætninger for, at du kan komme hurtigst muligt i form igen efter en akut eller langvarig skade, hjælpe dig igang med løb eller træning med fokus på styrke og generelt forøge din livskvalitet, når du træner og kommer i form i et af vores fitnesscentre.

Hvem kan benytte en personlig træner?

Selvom du er en dygtig sportsudøver, garvet fitnessgænger eller aldrig har befundet dig i et fitnesscenter før, kan du gøre brug af en personlig træner. Vores trænere er nemlig uddannede inden for forskellige grene i brancen, hvorfor enhver kan benytte sig af støtte og rådgivning fra en professionel træningsmakker.

For hvad end du selv har styr på diverse teknikker og øvelser, kan du have behov for opbakning og en coach, der kan presse dig til fulde, så du kan få det maksimale ud af din træning. Har du derimod ingen erfarring inden for fitness, kan du komme igang med den helt rigtige hjælp, så du ikke får overbelastet din krop, inden du overhovedet er kommet rigtigt igang med at styrke din krop.

Få energi med træning

Vores kroppe har brug for at bevæge sig. Inaktivitet kan føre til sundhedsskadelige konsekvenser såsom smerter i led, for højt blodtryk, hurtigt at blive forpustet samt et generelt lavt energiniveau. Om du træner selv eller har en personlig coach, er det en god idé at tilegne sig en god og sjov træningsrutine, hvor du kan opnå en sund og aktiv livsstil.

Så hvis du melder dig ind i et træningscenter hos FYSIQ, så du kan dyrke fitness og komme i form, tilbyder vi en gratis personlig programlægning, så du kan opnå de allerbedste resultater. Vi er interesserede i, at vores klienter styrkes og får en hverdag fyldt med energi.

Personlig rådgivning

Hos FYSIQ tilbyder vi meget inden for rådgivning af personlig og individuel karakter. Udover hjælp fra en træner, kan du få foretaget sundhedscoaching samt kostvejledning. Vi har altid din sundhed i fokus, og derfor vil vi gerne sikre, at du med hjælp fra en personlig træner opnår en sund livsstil.

Dertil vil vi gerne pointere, at denne livsstil også kræver, at du forholder dig til din kost. Vi kan rådgive med personlig ekspertise, så du, både på en meningsfuld og sjov måde, kan inkorporere de gode og nærende valg i din hverdag, så du kan holde energiniveauet oppe.

Læs også om fysioterapi priserfysioterapeut med henvisning,fysioterapeut Østerbrofysioterapeut Vesterbrofysioterapeut Frederiksberg eller yoga Amager her.

Vi kan udarbejde kostplaner til både børn og voksne og finde de helt rette løsninger til dig, så du kan udfylde din hverdag med nye vaner og rutiner med personlig træning med en træner og nærende kost.