Fysioterapi på Amager og i København

Hos FysioDanmark/FYSIQ får du kvalitetssikret fysioterapi og genoptræning i vores klinikker på Amager og i København. Søger du en fysioterapeut? Vi er mere end 50 fysioterapeuter, der brænder for at hjælpe dig med at opnå varig bedring.

FYSIQ er din fysioterapi på Amager og i København

Lokationer på Amager og i København

Hvis du bor eller arbejder i København eller på Amager, så er du altid tæt på en af vores klinikker.

Mere end 100 fysioterapi hold pr. uge

Med et stort udbud af fysioterapeutiske hold sikrer vi, at du kan foretage din genoptræning, når det passer dig.

Mere end 50 fysioterapeuter

Et stort team af dygtige fysioterapeuter. Vi har specialer inden for alle områder. Find din fysioterapeut lige her.

Hos FysioDanmark/FYSIQ

Bliver du altid tilbudt de bedste behandlingsmetoder baseret på nyeste forskning.

Er du sikret behandling af veluddannede og fagligt dygtige medarbejdere.

Alle behandlere er certificerede inden for de områder de arbejder med. En vigtig del af FysioDanmark samarbejdet er, at dele viden og erfaring på tværs af klinikkerne. Dette gør, at du som patient hos en FysioDanmark klinik altid kan være sikker på, at du modtager den bedst mulige behandling baseret på den nyeste faglige viden.

amanda-giessing-fysioterapi-FYSIQ
Fysioterapi-behandling-og-undersøgelse

Fysioterapeutisk undersøgelse

I FysioDanmark bygger den fysioterapeutiske behandling på en grundig undersøgelse og analyse af den måde, du bevæger dig på. Du skal regne med 30 min. til første undersøgelse og behandling. Det skal sikre, at der er tid til at skabe en grundig forståelse for din skade og hvordan vi kan hjælpe dig.

Efter undersøgelsen opstiller vi et fælles mål og en plan for dit behandlingsforløb. Derved sikres, at behandlingen og planen er målrettet netop dine problemer, ressourcer og behov.

5 trin i dit behandlingsforløb

Udrede hvad du fejler og hvorfor.

Information om din skade og plan for din behandling.

Behandling, der sigter mod at reducere/fjerne dine gener.

Genoptræning, rettet mod et niveau, der reducerer risikoen for at skaden opstår igen.

Vejledning i fysisk aktivitet og andre sundhedstiltag.

Bedste-Fysioterapi
IMG_4699

Gratis træning

I FysioDanmark/FYSIQ tilbyder vi alle patienter en måneds gratis brug af vores træningscenter. I den måned har du mulighed for at komme og lave dine genoptræningsøvelser flere gange om ugen.

Du har også mulighed for at supplere din genoptræning med anden træning, der har til formål at hjælpe dig i bedre form. Forskning har vist at den generelle træning doseret rigtigt, reducerer dine smerter.

Fra uvaner til gode vaner

I mange genoptræningsforløb handler det om, at bryde nogle uvaner og erstatte dem med vaner, der er bedre for dit helbred og din generelle sundhed.

Det kan være alt fra den måde, du sidder på, går, står eller løfter på – ja i det hele taget bevæger dig på – måske var der en grund til, at du fik din skade. Ændrer vi ikke på det, er der en stor risiko for, at din skade kommer igen – eller at du kan have svært ved at komme af med din skade.

Genoptræning adskiller sig fra almindelig fitness træning ved, at forløbet er tilpasset netop dig og din skade. Dette er kun muligt, når genoptræningen tager udgangspunkt i en grundig fysioterapeutisk undersøgelse og en løbende justering undervejs i din behandling.

Læs mere om fysioterapeut Amager her.

Genoptræningsforløb
Fysioterapi-FYSIQ-Klinisk-Ekspert

Specialiseret fysioterapi

Selvom alle fysioterapeuter i FYSIQ er veluddannet, så er der naturligvis en øget kompetence hos fysioterapeuter, der har specialiseret sig inden for et enkelt område. Når du henvender dig til FYSIQ vil alle de kompetencer stå til din rådighed.

Er du mod forventning ikke blevet bedre inden for de første 3-4 gange, kan du bestille tid til en 2nd opinion. Ved denne undersøgelse ser en klinisk ekspert på dig, og der bliver lagt en fælles plan for, hvad der skal ske fremadrettet.

Du har også mulighed for at booke tid direkte hos en klinisk ekspert. Det anbefaler vi til personer, der har haft et langvarigt problem og har været til behandling hos andre uden effekt. Kliniske eksperter arbejder uden sygesikringstilskud. Det betyder du ikke behøver en henvisning. Der er tilskud for ”danmark”.

Erika

(Taget fra Google)

"Grundet knæproblemer blev jeg henvist hertil af min sygesikring. Jeg fik god og virkelig hurtig service. Jeg blev ringet op samme dag, som jeg fik henvisningen og fik en tid hos fys'en på under 24 timer. Selve behandlingen føltes kompetent, effektiv og empatisk. Jeg var helt klart i trygge hænder.

Udover dette har der været opfølgning pr. mail, hvilket ikke var nødvendigt fra Fysiqs side, men har for mig føltes virkelig rart og betryggende og var helt klart en ekstra god service. Jeg vil varmt anbefale at komme her."

Jytte Jørgensen

(Taget fra Google)

"Jeg har fået rigtig god behandling til at afhjælpe mit problem med nakken, og rigtig god vejledning til hvordan jeg kan bibeholde det opnåede resultat. Det har været en øjenåbner at snakke situationen igennem med fysioterapeuten, og jeg er super glad for den hjælp jeg har modtaget."

Annette Flensburg

(Taget fra Google)

"Flinke og kompetente terapeuter, imødekommende og servicemindede, behagelige omgivelser og meget venlige og socialt indstillede brugere. Et dejligt sted at komme."

Linda Vestergaard

(Taget fra Google)

"God og effektiv behandling, god vejledning, professionelle og imødekommende."