Fysioterapi på Amager og i København

Hos FYSIQ får du kvalitetssikret fysioterapi og genoptræning i vores klinikker på Amager og i København. Søger du en fysioterapeut? Vi er mere end 50 fysioterapeuter, der brænder for at hjælpe dig med at opnå varig bedring.

Kvalitetssikret fysioterapi på Amager og i København

Alle fysioterapeuter i FYSIQ er professionelle, og flere er ovenikøbet specialiserede inden for enkelte områder. Vælger du os til fysioterapi Amager eller København, vil alle kompetencer stå til din rådighed, da vi har et bredt samarbejde på tværs af vores fagpersonale. Sammen sætter vi os ind i din situation og lægger en plan, så vi kan hjælpe dig hurtigt og effekt.

Hos FYSIQ

Alle behandlere hos os er certificerede inden for de områder, de arbejder med. En vigtig del af FysioDanmark-samarbejdet går ud på at dele viden og erfaring på tværs af klinikkerne. Dette gør at du som patient hos en FYSIQ klinik, altid kan være sikker på, at modtage den bedst mulige behandling baseret på den nyeste faglige viden.

Fysioterapi hos FYSIQ

Fysioterapeutisk undersøgelse

Hos FYSIQ bygger den fysioterapeutiske behandling på en grundig undersøgelse og analyse af den måde, du bevæger dig på. Du skal gerne sætte 30 minutter af til første undersøgelse og behandling, så vi kan sikre, at der er tid til at skabe en grundig forståelse for din skade eller gener, samt hvordan vi kan hjælpe dig på bedst og mest effektiv vis.

Efter undersøgelsen opstiller vi et fælles mål og en plan for dit behandlingsforløb. Derved sikres, at behandlingen og planen er målrettet netop dine problemer, ressourcer og behov.

5 TRIN I DIT BEHANDLINGSFORLØB

5 trin i dit behandlingsforløb ​

Fra uvaner til gode vaner

Fra uvaner til gode vaner

I mange genoptræningsforløb handler det om, at bryde nogle uvaner og erstatte dem med vaner, der er bedre for dit helbred og din generelle sundhed.

Det kan være alt fra den måde, du sidder på, går, står eller løfter på – ja, i det hele taget bevæger dig på. Måske var der en grund til, at du fik din skade. Ændrer vi ikke på det, er der en stor risiko for, at din skade kommer igen – eller at du kan have svært ved at komme af med din skade.

Genoptræning adskiller sig fra almindelig fitness træning ved, at forløbet er tilpasset netop dig og din skade. Dette er kun muligt, når genoptræningen tager udgangspunkt i en grundig fysioterapeutisk undersøgelse og en løbende justering undervejs i din behandling.

Læs mere om, hvad en fysioterapeut laver, eller lær mere om fysioterapeutuddannelsen

Specialiseret fysioterapeuter

Specialiseret fysioterapi på Amager og København

Er du, mod forventning, ikke blevet bedre inden for de første 3-4 gange med fysioterapi Amager eller København, kan du bestille tid til en second opinion. Ved denne undersøgelse ser en klinisk ekspert på dig, og der bliver lagt en fælles plan for, hvad der skal ske fremadrettet.

Du har også mulighed for at booke tid direkte hos en klinisk ekspert. Det anbefaler vi til personer, der har haft et langvarigt problem og har været til behandling hos andre uden effekt. Kliniske eksperter arbejder uden sygesikringstilskud. Det betyder, at du ikke behøver en henvisning. Der er tilskud fra ‘Danmark’.

FYSIQ-holdtræning

Forskellige typer af fysioterapi

Søger du behandling med fysioterapi Amager eller i København, kan du komme til en udredning hos en fysioterapeut hos FYSIQ. Her vil vi gennemgå din situation og se på, hvad der findes af forskellige løsninger.

Det er vigtigt for os, at du hurtigt kan mærke en forbedring i din krop, hvad end det betyder færre smerter eller et stærkere udgangspunkt. Derfor søger vi også altid at finde den bedste behandling for dig, ved hjælp af en fysioterapeut.

Der kan være forskellige grunde til, at du har brug for behandling med fysioterapi. Måske har du pådraget dig en skade, der skal behandles, det kan være en graviditet, der volder dig problemer, eller måske børnefysioterapi til dit barn. Er det i forbindelse med sport, kan du med fordel få behandling med fysiurgisk massage.

Sportsfysioterapi på Amager og i København

Er det skader eller andre gener, som er opstået på grund af udøvelse af sport på lavere eller højere plan, du søger behandling til, har vi fysioterapi Amager og i København tilsigtet netop dette område.

Vores fysioterapeuter er specialiseret inden for både skader, forebyggelse og andre forhold, når det kommer til sport, og derfor kan du også være sikker på at være i hænderne på en kyndig medarbejder, når du besøger os i den nærmeste klinik.

Læs mere om sportsfysioterapi her, hvis du er nysgerrig på, hvad denne type fysioterapi Amager eller København, kan gøre for dig.

På styr på din Squat teknik her. 

Fysioterapi Amager og København - Behandlinger tilpasset dine behov

Hos FYSIQ får du altid fysioterapi Amager og København, der er baseret på den nyeste viden inden for området. Med en fysioterapeut fra vores klinik, vil du derfor være sikret en skræddersyet behandling af højeste kvalitet.

Skræddersyede behandlinger

Der kan være mange årsager til, at man har behov for fysioterapi. Denne form for behandling behandler dog oftest muskler, led, sener, nerver og bløddele med det formål at imødekomme eller genoptræne skader og andre gener i kroppen.

Det betyder, at din behandling med København eller Amager fysioterapi altid tager udgangspunkt i en grundig undersøgelse og analyse af måden, hvorpå du bevæger dig. Vi tager os god tid til at undersøge og analysere dine bevægelser, således at den efterfølgende behandling er funderet på en grundig forståelse af de skader eller gener, som ønskes behandlet.

På baggrund af undersøgelsen skræddersyr din fysioterapeut på Amager eller København en målrettet behandlingsplan, som tilpasses dine problemer, ressourcer og behov.

Adresse

Digevej 114, 3. sal,
2300 København S

Åbningstider

Man – tors: 7:00-20:30
Fre: 7:00-19:00
Lør-søn: 8:00-15:00

Helligdage: 9:00-15:00

Adresse

Løjtegårdsvej 157,
2770, Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 7:00-20:00
Fre: 7:00-19:00
Lør: 8:00-13:00
Søn: Lukket
Helligdage: 8:00-13:00

Adresse

Kamillevej 4,
2770 Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 6:00-21:30
Fre: 6:00-19:00

Lør/søn/helligdage: 8:00-16:00

Adresse

Bymandsgade 2,
2791, Dragør

Åbningstider

Man – tors: 7:00-20:30
Fre: 7:00-19:00

Lør/søn/helligdage: 9:00-14:00

Adresse

Dahlerupsgade 3, 1603 København V

Åbningstider

Man – fre: 8:00-17:00

Weekender: Lukket

Gratis træning på Amager og i København

Hos FYSIQ tilbyder vi alle patienter en måneds gratis brug af vores træningscentre, går du hos vores fysioterapeut Amager eller København. I den måned har du mulighed for at komme og lave dine genoptræningsøvelser flere gange om ugen. Det er også med til at give dig og din krop de bedste forudsætninger for heling, i kombinationen af træning og fysioterapi Amager og København.

Du har også mulighed for at supplere din genoptræning med anden træning, der har til formål at hjælpe dig i bedre form. Forskning har vist at den generelle træning, doseret rigtigt, kan reducere smerter.

Gratis træning hos FYSIQ

Træning specielt til dig

Når du træner i vores centre, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg. Derfor er der altid kompetent og uddannet personale til stede, der står klar til at hjælpe dig, så du aldrig er alene. Derudover, tilbyder vi altid at lægge et gratis træningsprogram ved indmeldelse i vores træningscentre.

Hvis du træner i vores centre, som en del af et forløb med en fysioterapeut Amager eller København, så er det også vigtigt, at du laver de rigtige øvelser i forhold til dine mål, og at du laver dem korrekt. Det er derfor vi altid står klar til at hjælpe med din træning og dit træningsprogram, så du hurtigt og effektivt kan opnå dine mål, og samtidig undgår og minimerer risikoen for skader med træning og fysioterapi Amager og København.

fysioterapeut-frederiksberg

Den nyeste viden indenfor fysioterapi

I et forløb med København eller Amager fysioterapi hos FYSIQ vil du blive mødt af vores dygtige hold af fysioterapeuter, der alle er opdaterede og undervist i den nyeste viden inden for området. Alle vores behandlere er derfor yderst kompetente og certificerede inden for deres specifikke område.

Tilsammen besidder vores fysioterapeuter i vores klinikker derfor også kompetencer og specialer indenfor flere felter af fysioterapi. Det betyder, at du altid er sikret den bedste og mest kompetente behandling, som er tilpasset lige netop dig og dine behov.

Læs mere om FYSIQ, og hvorfor vi ønsker at gøre en forskel for dig og din krop. Kig også gerne forbi, hvis du bor på Nørrebro, Valby eller lignende områder i København eller Roskilde. Eller læs mere generelt om fysioterapi på Sundhed.dk.

De gode vaner er afgørende for din genoptræning

I mange tilfælde handler fysioterapi om genoptræning. Det kan både være genoptræning af en gammel eller ny skade, eller andre gener i kroppen med behov for behandling hos en fysioterapeut.

Skal du i gang med et genoptræningsforløb hos FYSIQ foretages en grundig fysioterapeutisk undersøgelse af dig inden opstart. Ofte handler et genoptræningsforløb nemlig om at identificere og efterfølgende bryde nogle af de uvaner, som kan være årsag til problemet eller generne.

Efterfølgende er det afgørende, at uvanerne, der kan være alt fra måden du går på til måden du sidder på, bliver erstattet af gode vaner, som er bedre for dit helbred og din generelle sundhed. Det betyder derfor, at forløbet altid er funderet på og tilpasset netop dig og din skade.

I takt med at forløbet med fysioterapi på Amager eller København skrider frem, vil din behandler løbende holde øje med din udvikling og justere undervejs, hvis der er behov for dette, for at nå i mål med din genoptræning.

Meget mere end fysioterapi

Er du på udkig efter en dygtig og kompetent fysioterapeut, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder dog også en lang række andre behandlinger inden for personlig træning, sundhed og velvære.

Måske døjer du med spændinger i muskler og led? I så fald står vores dygtige hold af kompetente massører klar til at give dig en massage, der er tilpasset dine gener og behov. Alle kan have godt af en behandling med massage, og ofte er det den perfekte kombination med fysioterapi Amager og København.

Vi tilbyder to former for behandling hos en massør; velværemassage eller fysiurgisk massage/sportsmassage. Velværemassage er en behandling for både krop og sjæl, og her er der lagt vægt på ren afslapning og behandling, der giver dig ro i sindet.

Vores behandling med sportsmassage er ikke kun til dig, der dyrker hård sport, men til dig, der ønsker en dybdegående behandling. Vi har god erfaring med at kombinere sportsmassage med fysioterapi ved skader eller mobiliseringsproblemer. Vi skræddersyer altid dit forløb med træning, massage eller fysioterapi Amager og København, så tøv ikke med at kontakte os omkring kombination af behandlinger

Det kan også være, at du drømmer om at komme i gang med en sundere livsstil. Hos FYSIQ kan du tilmelde dig vores lækre træningsfaciliteter med mulighed for at træne individuelt, på hold eller sammen med en af vores personlige trænere. Vi tilbyder ligeledes kostvejledning, således at du kan kombinere din træning med en sund og varieret kost.

Er du interesseret i at vide mere? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi den behandlingsform, der passer til netop dig og dine behov.

Du finder vores klinikker fordelt på blandt andet Amager, så bor du på fysioterapi nær Amagerbrogade, er dette en mulighed. Leder du efter en fysioterapeut Viborg?

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

FAQ

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi er arbejdet med, og behandling af, kroppens bevægelsesapparat. Her arbejdes der både med smerter, gener og skader af enhver art, som både kan være opstået i forbindelse med sport, graviditet, på grund af overanstrengelse eller lignende. Du kan få behandling af en fysioterapeut hos FYSIQ eller hos FysioDanmark.

Hvad er forskellen på fysioterapi og kiropraktik?

Ved fysioterapi gennemgår man typisk et længere behandlingsforløb, som er mildere ved kroppen og som omfatter forskellige øvelser. Her arbejdes især med muskler, sener, led og nerver. Med kiropraktik får man hurtigtvirkende behandling, hvor led ‘knækkes’ og sættes på plads, for at mindske smerter og gener.

Hvad er forskellen på fysioterapi og massage?

Ved massage behandles eksisterende smerter og gener, ved at gå i dybden med muskler, sener og nerver – på kort sigt. Med fysioterapi kigges der dybere ned i årsagen til smerterne, så der kan lægges et godt behandlingsforløb, der, forhåbentlig, kan fjerne smerterne helt – på længere sigt.

Hvornår er fysioterapi gratis?

Vederlagsfri fysioterapi gives som gratis tilbud til personer med svære fysiske gener og handicap. Dette inkluderer personer, der har fysiske handicap, varig smertefuld tilstand, en diagnose, som findes på diagnoselisten over sygdomme og tilstande, der kan behandles ved hjælp af fysioterapi, eksempelvis cerebral parese.