Fysioterapi FYSIQ FysioDanmark Fitness

Fysioterapi

Hos FysioDanmarks klinikker er du i de bedste hænder.

  • Du vil altid blive tilbudt de bedste behandlingsmetoder baseret på nyeste forskning
  • Du er sikret behandling af veluddannede og fagligt dygtige medarbejdere

Alle behandlere er certificerede inden for de områder de arbejder med. En vigtig del af FysioDanmark samarbejdet er, at dele viden og erfaring på tværs af klinikkerne. Dette gør, at du som patient hos en FysioDanmark klinik altid kan være sikker på, at du modtager den bedst mulige behandling baseret på den nyeste faglige viden.


Fysioterapeutisk undersøgelse

I FysioDanmark bygger den fysioterapeutiske behandling på en grundig undersøgelse og analyse af den måde, du bevæger dig på. Du skal regne med 30 min. til første undersøgelse og behandling. Det skal sikre, at der er tid til at skabe en grundig forståelse for din skade og hvordan vi kan hjælpe dig.


Dit mål er vores mål

Efter undersøgelsen opstiller vi et fælles mål og en plan for dit behandlingsforløb. Derved sikres, at behandlingen og planen er målrettet netop dine problemer, ressourcer og behov.


Der er typisk 5 trin i dit behandlingsforløb

  1. Udrede, hvad du fejler og hvorfor
  2. Information om din skade og plan for din behandling
  3. Behandling, der sigter mod at reducere/fjerne dine gener
  4. Genoptræning, rettet mod et niveau, der reducerer risikoen for at skaden opstår igen
  5. Vejledning i fysisk aktivitet og andre sundhedstiltag


Skræddersyet genoptræning

Vores overordnede tilgang til fysioterapi har altid været baseret på aktivitet. Det betyder, at du sideløbende med din behandling, ofte vil blive sat i gang med aktiviteter, med det formål at styrke din krop og reducere risikoen for, at dit problem opstår igen. Du vil modtage et elektronisk basseret hjemmeprogram som gør din genoptræning mere  overskuelig.


Gratis træning

I FysioDanmark/FYSIQ tilbyder vi alle patienter en måneds gratis brug af vores træningscenter. I den måned har du mulighed for at komme og lave dine genoptræningsøvelser flere gange om ugen. Du har også mulighed for at supplere din genoptræning med anden træning, der har til formål at hjælpe dig i bedre form. Forskning har vist at den generelle træning doseret rigtigt, reducerer dine smerter.


Fra uvaner til gode vaner

I mange genoptræningsforløb handler det om, at bryde nogle uvaner og erstatte dem med vaner, der er bedre for dit helbred og din generelle sundhed.

Det kan være alt fra den måde, du sidder på, går, står eller løfter på – ja i det hele taget bevæger dig på – måske var der en grund til, at du fik din skade. Ændrer vi ikke på det, er der en stor risiko for, at din skade kommer igen – eller at du kan have svært ved at komme af med din skade.

Genoptræning adskiller sig fra almindelig fitness træning ved, at forløbet er tilpasset netop dig og din skade. Dette er kun muligt, når genoptræningen tager udgangspunkt i en grundig fysioterapeutisk undersøgelse og en løbende justering undervejs i din behandling.


Specialiseret fysioterapi

Selvom alle fysioterapeuter i FYSIQ er veluddannet så er der naturligvis en øget kompetence hos fysioterapeuter der har specialiseret sig inden for et enkelt område. Når du henvender dig til FYSIQ vil alle de kompetencer stå til din rådighed.

Er du mod forventning ikke blevet bedre inden for de første 3-4 gange, kan du bestille tid til en 2nd opinion. Ved denne undersøgelse ser en klinisk ekspert på dig og der bliver lagt en fælles plan for, hvad der skal ske fremadrettet. Du har også mulighed for at booke tid direkte hos en klinisk ekspert. Det anbefaler vi til personer der har haft et langvarigt problem og har været til behandling hos andre uden effekt. Kliniske eksperter arbejder uden sygesikringstilskud. Det betyder du ikke behøver en henvisning. Der er tilskud for ”danmark”.