Fitness og træningscenter Roskilde - kom i form hos os

Kom i form med et træningscenter i Roskilde nær dig. Hos FYSIQ tilbyder vi fitness og personlig træning. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et center i Roskilde, men du er mere end velkommen til at besøge os i et af vores andre centre.

Ønsker du et lokalt center, kan vi desuden henvise til vores samarbejdspartner FysioDanmark, der med sine over 80 centre, fordelt i hele landet, er Danmarks største kvalitetssikrede fysioterapi kæde

Pas godt på din krop

Der kan være mange gode grunde til at starte træning stille og roligt op. Døjer du med skader, er det vigtigt at tage træningen i et tempo, hvor du ikke overbelaster din krop. Men de fleste har faktisk godt af en rolig opstart, så du passer bedst muligt på dig selv, og undgår skader.

Er du i tvivl om, hvordan du skal starte? Hos FYSIQ står vi klar til at hjælpe dig. Oplev et træningscenter Roskilde eller hos os, hvor du finder professionel hjælp og vejledning. Det er givende med en god professionel vejledning til den rette opstart og forløb.

Alle kroppe er forskellige, og det er derfor ikke de samme programmer, som er velegnet alle. Der er meget inspiration at hente fra andre, der dyrker fitness Roskilde, men det bedste er at lægge et personligt program, så du kan opnå de bedste resultater. 

Adresse

Københavnsvej 170, 4000 Roskilde 

Åbningstider

Man- tors: 07.00 – 19.00
Fredag: 07.00 – 16.00
Lør – søn: Lukket 

Kom i form i dag

Vi kender alle undskyldningerne, men ønsker du at komme i form, er der desværre ingen nemme løsninger. Med et træningscenter i Roskilde er der ikke langt til den ønskede form og krop, og du vil hurtigt opleve, at fitness kan blive helt vanedannende.

Vi er dog klar over, at det kan være nemmere sagt end gjort at komme igang, hvorfor vi tilbyder personlig træning. Denne løsning sikrer dig, at du laver øvelser og følger et program, der passer og er skræddersyet til lige netop dig.

Fitness Valby

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt