Fitness & træningscenter Frederiksberg - Gør noget godt

Har du et ønske om at starte i et træningscenter på Frederiksberg, og dermed få gang i en mere aktiv hverdag? Så har, vi, hos FYSIQ, den rette fitness mulighed for dig på Vesterport, hvilket er et stenkast fra Frederiksberg. For at komme til din træning, hos FYSIQ, kan du både tage cyklen, som blot tager få minutter, eller et par stop med metroen.

Kom godt i gang med træningen

Vil du gerne i gang med træning, måske fordi du har en skade, du skal genoptræne efter, eller fordi det er på tid at komme i form. Uanset hvad, så står vi klar, hos FYSIQ, til at tage godt imod dig.

Hvad end det er individuel træning, træning på hold eller personlig træning, du søger, så kan vi tilbyde det hele. Med fitness hos os, er du sikret god motion og suveræn vejledning. Dog kan vi endnu ikke tilbyde fitness Frederiksberg, da vi ikke har et træningscenter her, på nuværende tidspunkt.

I stedet kan du vælge at træne i vores afdelinger ved enten Vesterport eller Nørreport, alt efter behov. Og du er mere end velkommen til at benytte dig af alle vores centre i København og omegn.

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Adresse

Dahlerupsgade 3, 1603 København V

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Sundhed findes i mange former i fitness

En sund livsstil indebærer langt mere end x antal træninger om ugen, mener vi, hos FYSIQ træningscenter Frederiksberg. Det er vigtigt at få tilpasset et træningsprogram, som går op i en højere enhed med den enkeltes arbejdstider, behov og drømme med dette projekt i et fitness center.

Dertil er det vigtigt at nævne, at hvis du står og er på bar bund, omkring hvordan du skal gribe et træningsforløb an i et fitness Frederiksberg, så har vi både faglige vejledere og professionelle rådgivere med ombord på vores team, som står klar til at gøre sit bedste, for at hjælpe vores medlemmer godt på vej mod deres mål. 

Vi har også tilknyttet kompetente fysioterapeuter, som kan skræddersy et træningsprogram til dig. De kan også hjælpe med at behandle eventuelle skader eller tilrettelægge et genoptræningsprogram til det.

Er du derimod selv en smule nysgerrig på, hvad fysisk aktivitet i et træningscenter gør ved dit helbred, kan du blot læse mere specifikt om dette på sundhed.dk.

Mere end bare træningscenter hos FYSIQ

Hos FYSIQ vil du, som medlem, opleve, at vi er meget mere end blot et træningscenter Frederiksberg. Vi udbyder blandt andet også massage, kostvejledning, fysioterapi og mange forskellige former for træning, herunder både fitness på egen hånd og personlig træning til dig, som har brug for vejledning. 


Har du derimod brug for et træningscenter, der er placeret specifikt på Frederiksberg, så vil vi anbefale, at du tager et kig på vores samarbejdspartner, FysioDanmark, som er placeret over 80 forskellige steder rundt om i hele landet. Hos FysioDanmark vil du opleve kompetente fysioterapeuter med høj faglig viden, inden for både sundhed og træning.

Hvorfor starte i Fitness og træningscenter på Frederiksberg?

Når du begynder at træne, vil du oftest kunne mærke en stor forskel allerede inden for den første tid. Mange træner fordi de gerne vil se sunde ud, men træning bidrager også godt til et sundt sind.

Mange oplever at have mere energi i hverdagen og et større overskud, når de begynder at træne. Derudover vil du også over tid øge din muskelmasse, som booster din forbrænding. Det betyder, at du vil forbrænde flere kalorier og reducere din risiko for flere livsstilssygdomme. 

Heriblandt kan træning reducere risikoen for blandt andet diabetes 2, hjerte kar-sygdomme og mange flere.

Bor du på Frederiksberg, er det derfor oplagt at vælge et fitness og træningscenter på Frederiksberg. Dette kan hjælpe med at komme afsted til træningen, hvis dit træningscenter ikke er langt fra, hvor du bor.

Fitness i vores centre nær Frederiksberg

Som nævnt, er FYSIQ meget mere end bare fitness Frederiksberg. Vi kan tilbyde forskellige behandlinger og forløb, men også holdtræning til dig, der helst træner med andre, eller som ikke selv kan komme i gang med træningen.

Find her vores holdplan, hvor du finder mange gode og forskellige hold i vores centre. Find blandt andet hold med Puls & Styrke, der fokuserer på at få pulsen op, men også at få trænet forskellige muskelgrupper.

Er du mere til træning med rytme, kan du besøge vores træningscenter for lækker Latin Mix dansetræning. Her vil det både være dansen, der er i fokus, men også træningen i det. Oplev alt dette med fitness i et træningscenter nær Frederiksberg.

Find et træningscenter Frederiksberg nær dig

Vil du hels træne i fitness Frederiksberg, og helst ikke for langt fra din bopæl, kan du med fordel overveje én af følgende centre:

  • FysioDanmark – Bülowsvej 3A, 1870 Frederiksberg C
  • Fitness X – Nordre Fasanvej 27, 2000 Frederiksberg
  • Loop Fitness – Nordre Fasanvej 43, 2000 Frederiksberg
  • Fitness Yoga Club – Nordens Plads 4, 2000 Frederiksberg
  • Kogeriet – Finsensvej 14, 2000 Frederiksberg
  • Best Gym – Finsensvej 80B, kld., 2000 Frederiksberg
Fitness på Frederiksberg

FAQ

Hvordan tilmelder jeg mig et træningscenter på Frederiksberg?
Tilmeldingen til et træningscenter på Frederiksberg kan oftest både ske online og nede i træningscenteret. Det afhænger dog af centeret, du vælger, hvorfor du oftest kan læse på deres hjemmeside.

Hvor finder jeg et FYSIQ fitness på Frederiksberg?
Lige pt har FYSIQ ikke et center på Frederiksberg, hvorfor vi henviser til FysioDanmarks center på Bülowsvej 3A, 1870 Frederiksberg.

Hvor ligger det nærmeste FYSIQ træningscenter til Frederiksberg?
Hos FYSIQ har vi centre rundt omkring i København og Amager, hvor det nærmeste center til Frederiksberg er vores center på Vesterbro:
Dahlerupsgade 3, 1603 København V.

Hvorfor er det bedre med et træningscenter end hjemmetræning?
Det er forskelligt, om man foretrækker at træne i fitness eller foretrækker hjemmetræning. Dog er der flere faciliteter i et træningscenter end ved hjemmetræning. Der er derfor flere muligheder for at udfolde din træning i et center.

Læs også:

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt