Fitness & træningscenter Frederiksberg - Gør noget godt

Har du et ønske om at starte i et træningscenter på Frederiksberg, og dermed få gang i en mere aktiv hverdag? Så har, vi, hos FYSIQ, den rette fitness mulighed for dig på Nørreport, hvilket er et stenkast fra Frederiksberg. For at komme til din træning på Nørreport, hos FYSIQ, kan du både tage cyklen, som blot tager 15 min, eller få stop med metroen.

Mere end bare træningscenter hos FYSIQ

Hos FYSIQ vil du, som medlem, opleve, at vi er meget mere end blot et træningscenter Frederiksberg. Vi udbyder blandt andet også massage, kostvejledning, fysioterapi og mange forskellige former for træning, herunder både fitness på egen hånd og personlig træning til dig, som har brug for vejledning. 


Har du derimod brug for et træningscenter, der er placeret specifikt på Frederiksberg, så vil vi anbefale, at du tager et kig på vores samarbejdspartner, FysioDanmark, som er placeret over 80 forskellige steder rundt om i hele landet. Hos FysioDanmark vil du opleve kompetente fysioterapeuter med høj faglig viden, inden for både sundhed og træning.

Sundhed findes i mange former i fitness

En sund livsstil indebærer langt mere end x antal træninger om ugen, mener vi, hos FYSIQ træningscenter Frederiksberg. Det er vigtigt at få tilpasset et træningsprogram, som går op i en højere enhed med den enkeltes arbejdstider, behov og drømme med dette projekt i et fitness center.

Dertil er det vigtigt at nævne, at hvis du står og er på bar bund, omkring hvordan du skal gribe et træningsforløb an i et fitness Frederiksberg, så har vi både faglige vejledere og professionelle rådgivere med ombord på vores team, som står klar til at gøre sit bedste, for at hjælpe vores medlemmer godt på vej mod deres mål. 

Er du derimod selv en smule nysgerrig på, hvad fysisk aktivitet i et træningscenter gør ved dit helbred, kan du blot læse mere specifikt om dette på sundhed.dk.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt