Biking hold

Hvad er biking?

Biking er en super effektiv måde at træne kondition på, og samtidig kan alle være med - store som små. Har du brug for at tabe dig eller elsker du blot at være i god form, så er Biking lige noget for dig.

En typisk Biking-time hos FYSIQ foregår ved at en instruktør sidder foran et hold og leder dig gennem forskellige former for øvelser f.eks. stående cykling, bjergkørsel, sprint og intervaltræning. Musikken er specielt udvalgt til biking-timerne. Alle kan være med.

Biking intro

Selv om at du er begynder, kan du sagtens være med på en Biking-time. Kom i god tid og få hjælp til at indstille cyklen korrekt. Du bestemmer selv, hvor hårdt det skal være - hvis du synes, det er for hårdt, skruer du blot ned for belastningen eller bliver siddende, når resten af deltagerne står op.

I takt med at din kondition bliver bedre, kan du øge belastningen og køre med på alle de forskellige intervaller. Alle kan deltage.

Biking-Amager-Fitness
Spinning-time-kastrup

Biking - Maks Puls Test

Nu kan du finde din maksimale puls. Kom til Suunto Puls Biking-timerne. I løbet af 45 min. bliver du varmet op, kommer op på din maks-puls og bliver "hjulpet" ned igen. Din maks-puls kan du bruge, når du skal justere din træningsbelastning under løb eller Biking. Alle kan deltage.