Biking hold hos FYSIQ

Læs om vores Biking hold her.

Hvad er biking?

Biking er en super effektiv måde at træne kondition på, og samtidig kan alle være med – store som små. Har du brug for at tabe dig eller elsker du blot at være i god form, så er Biking lige noget for dig.

En typisk Biking-time hos FYSIQ foregår ved at en instruktør sidder foran et hold og leder dig gennem forskellige former for øvelser f.eks. stående cykling, bjergkørsel, sprint og intervaltræning. Musikken er specielt udvalgt til biking-timerne. Alle kan være med.

Biking intro

Selv om at du er begynder, kan du sagtens være med på en Biking-time. Kom i god tid og få hjælp til at indstille cyklen korrekt. Du bestemmer selv, hvor hårdt det skal være – hvis du synes, det er for hårdt, skruer du blot ned for belastningen eller bliver siddende, når resten af deltagerne står op.

I takt med at din kondition bliver bedre, kan du øge belastningen og køre med på alle de forskellige intervaller. Alle kan deltage.

Info om holdet

Få gode råd til forberedelse og tilmelding til Biking holdet.
Læs om niveau og forventninger til træningen.

Hvilket niveau kræver holdet?

Instruktøren tilpasser øvelserne til dit niveau og mål, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Forberedelsestips til træningen?

Medbring gerne vand, samt indendørssko. Vi sørger for resten af udstyret og instruktionerne, så du får en optimal træningsoplevelse.

Tilmelding til holdet

Tilmeld dig holdet på hjemmesiden og book din plads i god tid. Vi glæder os til at træne sammen med dig!

Varighed af Biking holdet

Biking træningen varer omkring 60 minutter og er 
en effektiv træningsform, der giver dig en 
helkrops workout.

Biking - Maks Puls Test

Nu kan du finde din maksimale puls. Kom til Suunto Puls Biking-timerne. I løbet af 45 min. bliver du varmet op, kommer op på din maks-puls og bliver “hjulpet” ned igen. Din maks-puls kan du bruge, når du skal justere din træningsbelastning under løb eller Biking. Alle kan deltage.

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas

Se flere af vores hold