Puls og styrke hold hos FYSIQ

Læs om vores Puls og styrke hold her.

Puls og styrke hold

Træningen kan være bygget op som almindelig holdtræning, men der kan også indgå interval, par-arbejde samt stationstræning. Du vil blive udfordret på koordination, styrke og udholdenhed. Alle kan deltage.

Hvad er Puls og Styrke?

Puls & Styrke fokuserer på både kredsløb og muskeltræning på varierende vis. Vi arbejder med kroppens store muskelgrupper, ligesom stabilitetstræning for kroppens kernemuskulatur vil indgå som et centralt element, idet det er essentielt for vores holdning.

Info om holdet

Få gode råd til forberedelse og tilmelding til Puls og Styrke holdet.
Læs om niveau og forventninger til træningen.

Hvilket niveau kræver holdet?

Instruktøren tilpasser øvelserne til dit niveau og mål, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Forberedelsestips til træningen?

Medbring gerne vand, samt indendørssko. Vi sørger for resten af udstyret og instruktionerne, så du får en optimal træningsoplevelse.

Tilmelding til holdet

Tilmeld dig holdet i vores app eller på hjemmesiden og book din plads i god tid. Vi glæder os til at træne sammen med dig!

Varighed af Puls og Styrke holdet

Puls og styrke træningen varer omkring 60 minutter og er 
en effektiv træningsform, der giver dig en 
helkrops workout.

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas

Se flere af vores hold