Fysioterapeut Esbjerg - Kvalitetssikret fysioterapi

Står du med smerter og gener i muskler eller led, kan det være en god ide at opsøge en fysioterapeut i Esbjerg. Denne kan nemlig afhjælpe dig gener, som forhindrer dig i at have en god og effektiv dag, gennem fysioterapi. Hos FYSIQ finder du et væld af veluddannede fysioterapeuter, der står til rådighed for dig, hvad end der måtte være i vejen.

Fysioterapeut Esbjerg

Dog har FYSIQ endnu ingen klinik i Esbjerg, og derfor kan en fysioterapeut fra vores store hold desværre ikke hjælpe dig i denne by. Men har du mod på at tage turen til København, så finder du vores klinikker flere steder, blandet andet i Lufthavnen og i Dragør. Ellers kan du også med fordel besøge FysioDanmark i Esbjerg, vores søsterklinik.

Adresse

Gl. Vardevej 64
6700 Esbjerg

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Kom dine smerter til livs

Hvad end det måtte være en skade, gener eller andre smerter, eller om det er genoptræning efter en operation eller lignende, som du har brug for, så kan du være sikker på, at en fysioterapeut fra FYSIQ vil komme dig til undsætning.

Med fysioterapi kommer vi helt tæt på skadens eller smertens kilde, som vi langt de fleste gange kan fjerne helt, ellers afhjælpe de værste smerter, så du kan leve en normal hverdag i Esbjerg, hvor kroppen ikke skal være det, der stopper dig.

Dette kan vi både gøre gennem sportsfysioterapi, der arbejder meget med sportsskader i eksempelvis knæ og ankler, gravidfysioterapi, hvor der i høj grad er fokus på hofter, bækken, lænd og lignende, som kan være belastet på grund af graviditeten, samt følger herfra, og meget mere.

fysioterapeut esbjerg

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

fysioterapeut esbjerg

Effektiv fysioterapi med fysioterapeut i Esbjerg

Fysioterapi handler i bund og grund om arbejdet med de forskellige bevægelsesstrukturer i kroppen, også kaldet bevægelsesapparatet, som er vigtigt for os, som mennesker, er i orden. Derfor arbejdes der både med sener, led, muskler og nerver i større omfang.

Når du kommer til behandling med fysioterapi hos FYSIQ, vil du opleve, at der som noget af det første bliver lavet en udredning af dig og din situation af en fysioterapeut, så vi kan kortlægge, hvor det er, der er brug for en indsats. Hertil vil vi, i samarbejde med dig, finde den rette behandlingsmetode og de rette forhold, så du hurtigt kan komme på benene igen i Esbjerg.

Læs også om fysioterapeut Vejle, fysioterapeut København og fysioterapeut Kolding her på siden.

fysioterapeut esbjerg

Personlig behandling med fysioterapi

Da alle skader, smerter og gener er forskellige, så vil ethvert forløb i Esbjerg naturligvis være personligt og individuelt med en fysioterapeut. Vi vil se på din personlige situation og vurdere, hvad der kan gøres for, at du kan leve en god og smertefri hverdag. Dette betyder da også, at der ofte er indblandet nogle øvelser, som du kan lave derhjemme i Esbjerg dagligt.

Vores fysioterapeut vil vise dig og guide dig gennem øvelserne, så du ved lige netop, hvad det er, du skal gøre, hvor du skal kunne mærke det, og hvad du kan forvente dig.

Er du nysgerrig på, hvordan et forløb vil se ud for dig, kan du med fordel kontakte én af vores afdelinger, og ønsker du mere lokal behandling, kan du også altid besøge FysioDanmark.

Er du mere til holdtræning, fremfor individuel træning, kan du også altid tilmelde dig vores forskellige hold og se holdplanen her på siden.

Find også fysioterapi i Nordjylland, såsom i Aalborg.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt