Massage Esbjerg - Professionel behandling mod smerter

Hvis dit bevægelsesapparat er ømt eller anspændt, så er massage Esbjerg en mulighed. For maksimal afslapning, så er massage altid en god ide og en effektiv behandling til at løsne op i musklerne. Hos FYSIQ kan vi komme dine skader til livs, og vores dygtige personale står altid klar til at hjælpe, så du hurtigt kan blive smertefri. 

Vi har endnu ingen klinik i Esbjerg, men du kan finde vores søsterklinik FysioDanmark i Esbjerg, hvor veluddannede fysioterapeuter og massører er klar til at tage imod dig.

Adresse

Gl. Vardevej 64
6700 Esbjerg

Åbningstider

Man – tors: 07.30-17:00
Fre: 07:30-14:00
Lør: Lukket
Søn: Lukket

Behandling i dybden

Hvis du har en skade, lider af meget spændte muskler eller træner hårdt dagligt, så er en fysiurgisk massage, også kaldet en sportsmassage, noget for dig. Du behøver ikke at være elite sportsudøver for at få en dybdegående behandling hos en massør. Det kan også være at du sidder ved et skrivebord hver dag, og lider af spændte skuldre og nakke. Denne behandling går ind og løsner op i muskulaturen, så du bliver fri for smerter. 

Fysioterapi hos FYSIQ

Massage Esbjerg for krop og sind

Det hele behøver dog ikke at handle om smerter og skader. En massage Esbjerg kan nemlig også være en pause fra hverdagen, og en måde at geare ned på. Vi tilbyder nemlig også en afslappende behandling, hvor fokus er på, at du skal slappe af og nyde det. 

Udover at lindre kroppen og dine muskler, så kan behandlingen også være med til at mindske stress. Krop og sind hører nemlig sammen, så hvis kroppen er afspændt og afslappet, er der større chance for at sindet også er det. 

Gratis træning hos FYSIQ

Behandlinger til alle

Alle er velkomne hos FYSIQ uanset alder og bevægelsesniveau. Du finder vores klinikker i København og på Amager, men hvis du ønsker fysioterapi eller massage Esbjerg, så tag forbi vores søsterklinik FysioDanmark Esbjerg, hvor veluddannede og dygtige behandlere står klar til at hjælpe. 

Når du booker en tid hos os, bliver du altid mødt af en kompetent og dygtig massør, der i samarbejde med dig, vil sørge for, at du får den bedste behandling, der matcher dine behov.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget du er i tvivl om. 

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt