Massage Køge - Behandling hos professionel massør - FYSIQ

Går du med spændinger og smerter, kan massage i Køge måske være den rette behandling til dig. En professionel massør kan nemlig tage fat der, hvor det er behøvet, og du vil hurtigt opleve lindring og velvære. Hos FYSIQ finder du et hold af professionelle behandlere, som alle kan være dig behjælpelige med at komme på benene igen.

Dog har vi endnu ikke en klinik i Køge eller området deromkring, og derfor vil du skulle tage et smut til hovedstaden eller Amager, hvis du ønsker behandling hos os. Dog kan du være sikker på god og professionel handling hos vores massør.

Afspænding og lindring af smerter

De fleste kender til følelsen af at være godt spændt op i led og muskler, og det kan være ganske ubehageligt, hvis det så går ud over bevægeligheden i kroppen. Hertil kan en massør komme dig til undsætning, da massage kan være både en god lindrende massagebehandling, men også noget, der skaber højere velvære og er forebyggende.

Udøver du sport i eller omkring Køge, kan du også med fordel få massage efter endt træning. Typisk vil der her være tale om fysiurgisk massage, også kaldet sportsmassage, som er en mere dybdegående type behandling, dog også relevant for både amatører som eliteudøvere i Køge.

Læs mere om fysiurgisk behandling i Helsebladet her.

Adresse

Langager 6
2680 Solrød Strand

Åbningstider

Man – tors: 7.00 – 21.00
Fredag: 7.00 – 19.00
Lør, søn & helligdage: 8.00 – 14.00 

Massage og sundhed

En massage forbindes ofte med noget afslappende, man får på en strand på ferien, men det er der også en god grund til. Massagebehandling er nemlig ikke bare lindrende behandling, som en massør kan give dig, men også godt for den mentale sundhed.

Den ro og udtømning for affaldsstoffer, som en massage kan give dig i Køge, kan være ganske vigtig for både krop og sind, da der bliver skabt ro i hovedet og et overskud, som du kan tage med videre i din dagligdag.

Derfor kan du med god samvittighed sagtens få en god omgang massage i Køge, når du har været til holdtræning eller personlig træning

Dybdegående behandling med sportsmassage

Sportsmassage, der også kendes for fysiurgisk massage, er en dybdegående, forebyggende og helende behandling. Her vil en massør arbejde på at behandle øm, spændt og stresset muskulatur, med fokus på steder, der har særligt brug for opmærksomhed. Efter denne behandling vil du føle dig mindre anspændt og afstresset. Fysiurgisk massage Køge, er til dig der har:

  • Led- og muskelspændinger
  • Ømhed i kroppen – i både større og mindre grad
  • Hovedpine eller migræne
  • Træner hårdt og ofte
  • Et hårdt fysisk arbejde

Ren velvære med massage Køge

Behandlingen kan også bruges som ren velvære. Ved denne type behandling skal massagen virke afstressende, og give dig ro i sindet. Her vil en massør Køge bruge lange, blide og behagelige strøg over hele kroppen, og der er fuld vægt på ren afslapning.

Denne behandling er til dig, der ønsker at forkæle både din krop og dit sind. Alle har godt af massage en gang i mellem, uanset om du har trænet hårdt eller ej, og med en tid hos en massør hos FYSIQ, kan du få en pause fra hverdagens stress og jag, og det behøver ikke tage mere end 25 minutter. 

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

Meget mere end bare massage i Køge

Hos FYSIQ kan vi tilbyde dig meget mere end bare behandling med massage hos en massør. Tager du turen fra Køge til ét af vores centre i, eksempelvis Ørestad eller ved Nørreport, kan du også få behandling med fysioterapi.

Derudover er det også muligt at få både kostvejledning og sundhedstjek i vores centre, så du kan få rådgivning og opdatering på din fysiske stand. Så tag et kig forbi fra Køge. Vi kan give dig coaching i sundhed, tilbyde behandling hos vores massør, en dybdegående massage, effektiv holdtræning, eller noget helt andet, som passer dine behov.

Læs også om fitness Lyngby, fitness Køge, fitness Ishøj, massage København, massage Lyngby og massage Kastrup her. Find også bedste massagepistol her.  

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt