Senior Cykling hold hos FYSIQ

Læs om vores senior cykling hold her.

Hvad er Senior Cykling?

Kom i bedre form med cykling for alle. Du får trænet din kondition og din udholdenhed, og kan selv styre hvor meget modstand, du ønsker på cyklen. 

Hvad er Senior Cykling hold?

Der vil på disse hold være blivet tage særligt hensyn til alle niveauer, og du kan derfor sagtens deltage, selvom du aldrig har prøvet biking før.  

Cykling er skånsomt og godt for personer med dårlige knæ. Der trænes til motiverende musik og, vi laver lidt øvelser for armene undervejs.

Medbring gerne egne sko, ellers har vi et udvalg, man kan låne af.

Info om holdet

Få gode råd til forberedelse og tilmelding til Senior Cykling holdet. Læs om niveau og forventninger til træningen.

Hvilket niveau kræver holdet?

Instruktøren tilpasser øvelserne til dit niveau og mål, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Forberedelsestips til træningen?

Medbring gerne vand, samt indendørssko. Vi sørger for resten af udstyret og instruktionerne, så du får en optimal træningsoplevelse.

Tilmelding til holdet

Tilmeld dig holdet i vores app eller på hjemmesiden og book din plads i god tid. Vi glæder os til at træne sammen med dig!

Varighed af Senior Cykling holdet

Senior Cykling træningen varer omkring 60 minutter og er 
en effektiv træningsform, der giver dig en 
helkrops workout.

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas

Se flere af vores hold