Pump hold hos FYSIQ

Læs om vores pump hold her.

Pump hold

I Pump arbejder vi med vægtstang og skiver som træningsredskab. Vi arbejder med forholdsvis tunge vægte og få gentagelser i øvelserne. Musklerne presses, hvilket hurtigt giver synlige resultater i form af opstramning og øget muskelmasse.

Hvad er pump hold?

Instruktøren guider dig igennem hver øvelse, så du sikkert og kontrolleret kan udføre alle øvelser selv med høj belastning. Pump er en styrketime, som ikke brænder lige så mange kalorier af som f.eks. løb eller Biking, men Pump har andre kvaliteter, der i det lange løb gavner vægten.

Træningen øger nemlig muskelmassen og får dermed hvilestofskiftet til at stige. Det betyder, at du forbrænder flere kalorier i hvile. Alle kan deltage.

Info om holdet

Få gode råd til forberedelse og tilmelding til Pump holdet.
Læs om niveau og forventninger til træningen.

Hvilket niveau kræver holdet?

Instruktøren tilpasser øvelserne til dit niveau og mål, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Forberedelsestips til træningen?

Medbring gerne vand, samt indendørssko. Vi sørger for resten af udstyret og instruktionerne, så du får en optimal træningsoplevelse.

Tilmelding til holdet

Tilmeld dig holdet på hjemmesiden og book din plads i god tid. Vi glæder os til at træne sammen med dig!

Varighed af Pump holdet

Pump træningen varer omkring 60 minutter og er 
en effektiv træningsform, der giver dig en 
helkrops workout.

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas

Se flere af vores hold